----------------------------AGAIN---------------------------

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 19 Сеп 2008, 15:55

BiTurbo написа:Къв пък вие проблема на вас не мога да разбера !!!
нали затва е тоя форум да си помагаме, като ви тежи толкова, ми не четете и не пишете бе кой ви кара !!! :winky:
Ми копуват си хората коли спрямо бюджета си, може да са планирали да е по-евтина пък те да си я пооправят както могат, кво лошо има в тва......

П.С. Има си хора на които им е приятно да помогнат с каквото могат в името на марката и идеята за обществото към нея....

Ние проблем нямаме, а ти имаш ли? ;)

Друга беше идеята, някои я хванаха. ;)

Успех на всички със зануляването на инспекшъна; 5-те литра масло в 4-ри цилиндров и 7-те литра в 6 цилиндров; лампата на бега; течността за чистачките; отлепените кори и стоповете аквариуми :mhihi:

п.с. Тош - нахрани някой ве :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exy » 19 Сеп 2008, 16:03

Nikito_nn написа:
Exy написа:Поне да знаеха например, че се слага точка в края на изречението, новото с главна буква, '4' е цифра, а 'ч' е буква... Купуват си 316 за 4к лв щото е яката гъзария нали и питат глупости без даже да си направят труда да оформят изречение.
Айди сега колега, за правописа си прав и виждам, че го спазваш, ЕВАЛА, ама такива изказвания, к'во като е 316, и к'во значение има с какъв двигател е.Ти като си с 318ис по голям ли си.Не само 316-ските са по 4-5, а и какво значение има, секи дава колкото му позволява джоба.И защо си мислиш, че всички си копуват БМВ за газария, ами има доста хора, които не биха си купили никоя друга кола, защото обичат тази марка, какво като разполагат само с 4-5к, секи си предценя за себе си.

Лошо го казах и не ме разбра. Знам как е, от малък съм фен на марката, но и аз разполагах с малко пари и исках да взема една 316ка, но беше в много лошо състояние. Казах 316, защото вървят на по-малко пари. Ис-ката също е 4 цилиндрова малолитражка, не се заблуждавам, че карам яката работа. Имах предвид, че много хора си купуват Е36 единствено за гъзарията. Хора, които изобщо не са запалени по марката, но си мислят, че като студентките ги видят в БМВ и веднага ще скочат вътре. После поддръжката само с ментаци. Та има много като тях, които влизат тука и пускат нещо от сорта на "хар4и ми 15, как да го оправа".

Наскоро търсех теми за ABS. Изсипаха се сигурно над 20, в 80% от които пишеше безползени работи. Представям си някой ако реши да търси за оборотите на празен ход...
We love you Ronnie!

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 19 Сеп 2008, 16:29

Какви са тия заблудени души които си купуват е36 за гъзария :shock: Кола в която някой е пръднал пръв преди 15години за 4-5хил. с тва може да си гъзар в циганската махала в Лиляче(Врачанско село,примерно казано).Не знам каква е тая скумрия където ще ти се лепне щото караш е36,а и за това ли си купуват колите :roll:
А по темата няма нищо лошо да си помагаме нали това е идеята ама наистина последно време все едно и също се дъвка до безобразие.
Като си нов или нещо, има търсачка ;) а още нещо има правила на форума :winky: и не е зле преди някой да почне да пише във форума да ги попрочете сигурно не случайно са ги написали
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 325i 97'

Мнение от MiSho_Spiralata » 19 Сеп 2008, 16:38

Колега -MOGY- лепят се,ляпят се! :mhihi: особено и вид като има.
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение
"...хич не ми се нрави,казват,че съм готин,може би са прави.Чакам от галена да ми се опре на дунапрена аз съм по - голям от луфта между зъбите на джена..."

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 19 Сеп 2008, 16:46

vitamincpp написа:Дам и аз съм съгласен че е36 форумът стана пълна глупост. Всеки нов горд собственик на курник за 4к лева купен с ипотечен кредит преоткрива проблеми за които има писано още преди големия взрив :) Ползвайте търсачката колеги за да спасите подфорума от тотална деградация.

що да не е с ипотечен кредит бе колега,ти да не си мислиш че твоята не е курник а и +това тотална деградация е търсачката

Вия какво искате да си лежиме на старите теми и мнения на по старите потребители и за какво ще си говорим тук за цветя ли?Във всяка повтараща се тема има по някое ново полезмо мнение ;)

п.с. поредната безмислема тема

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 19 Сеп 2008, 16:47

Ами мацките се лепят на пичове с БМВ независимо колко е пърдяно в тях и колко струват по съвсем други причини. Просто това че караш такава кола говори много за теб, какво представляваш като личност, какви са ти ценнностите в живота и т.н. Говори че обичаш удоволствията, цениш истинските неща а не фасадата, говори, говори ... Така че комплексарското сваляне на студентки с идеята вижте ме колко яка кола имам с е36 вече е безвъзвратно отминало, но като признак на опрелена житейска нагласа винаги ще си е налице както при е36 така и при е30 както и при всяко друго БМВ.

ПП: Моята знам че не е курник ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 19 Сеп 2008, 16:51

vicho написа:
BiTurbo написа:Къв пък вие проблема на вас не мога да разбера !!!
нали затва е тоя форум да си помагаме, като ви тежи толкова, ми не четете и не пишете бе кой ви кара !!! :winky:
Ми копуват си хората коли спрямо бюджета си, може да са планирали да е по-евтина пък те да си я пооправят както могат, кво лошо има в тва......

П.С. Има си хора на които им е приятно да помогнат с каквото могат в името на марката и идеята за обществото към нея....

Ние проблем нямаме, а ти имаш ли? ;)

Друга беше идеята, някои я хванаха. ;)

Успех на всички със зануляването на инспекшъна; 5-те литра масло в 4-ри цилиндров и 7-те литра в 6 цилиндров; лампата на бега; течността за чистачките; отлепените кори и стоповете аквариуми :mhihi:

п.с. Тош - нахрани някой ве :mhihi:

аха начи ква е идеята да пишеме безсмислени теми и да оплакваме форума ли ??? Еми супер и аз ся ше отворя 2-3 теми като тая да пишеме вътре кой как писал и тазни такива безсмислени неща, нали форума е така и така боза давай си пишеме квито ни дойде теми и после да се оплакваме............ То в тая страна нищо креативно никъде братче само хулене и плюене.........

П.С. Продължавайте в същия дух да видиме колко страниц ше стане тая тема с безсмислени постове за безсмислените постове :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exy » 19 Сеп 2008, 16:52

MOGY написа:Какви са тия заблудени души които си купуват е36 за гъзария :shock: Кола в която някой е пръднал пръв преди 15години за 4-5хил. с тва може да си гъзар в циганската махала в Лиляче(Врачанско село,примерно казано).Не знам каква е тая скумрия където ще ти се лепне щото караш е36,а и за това ли си купуват колите :roll:

Заблудени колкото искаш, даже познавам няколко. Хора, които предпочитат да дадат пари за "най-манияшките кристални фарове със сини ейнджъл айс маркови от Илиянци", вместо за оригинална бензинова помпа например, или оригинални консумативи и тн.
We love you Ronnie!

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 19 Сеп 2008, 16:54

Вие пък как купувате коли с ипотечен кредит, я ме светнете, че незнам? Ипотекирате си къщата или панелката за да ви отпуснат кредит и да си купите кола ли?
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

:)

Мнение от Bai_Ceko » 19 Сеп 2008, 17:46

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exy » 19 Сеп 2008, 17:50

vitamincpp написа:Просто това че караш такава кола говори много за теб, какво представляваш като личност, какви са ти ценнностите в живота и т.н. Говори че обичаш удоволствията, цениш истинските неща а не фасадата, говори, говори ...

И какви са ценностите на тия с Е36иците със сини габарити, кристални фарове и стопове, хриле отстрани, стърчащи половин метър нагоре спойлери и тн. Дали са като на тези, които наистина ценят колите? Или пък ценностите на мутрите, които сега ще си купят новото 7, защото е последният модел лимузина от 3те най-добри немски марки. Прекалено различни хора карат БМВ, за да кажеш, че колата говори нещо за тях. Ако на някой с Е36 му се лепят мацки, то причината със сигурност е човекът, не колата.
We love you Ronnie!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 19 Сеп 2008, 18:00

Не знам за ценностите ,но не знам защо тази тема не е видяла ключа още?
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 19 Сеп 2008, 18:17

Защото най-накрая се появи човека,който мисли като мен в този подфорум :idea:
Щото тука е пълно с нови потребители с бързи истребители нов внос за 4К дето спамят яко с теми и проблеми,които са открити доста доста отдавна...затова...щото имах един цитат в подписа си от Станчев и Павлин,дето за жалост е много верен!
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exy » 19 Сеп 2008, 18:42

Ето една класика в жанра, прясна :mhihi:

mladeja написа:някои може ли да ми каже от каде мога да си намеря подлакатник за компакт или воубще дали има такав ? и ако знаите и за стелки ако има че моите накъсани апак универсалните са еба.. работа ;)
We love you Ronnie!

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 19 Сеп 2008, 18:44

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=108535
Ето ти една цяла такава тема от компетенции,дето карат от 2 месеца БМВ-та и тръгнали да ми обясняват за ///М40...дето го имам от 4 години,пък после единия и на лични обиди тръгна.... 8)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ПредишнаСледваща

Назад към E36