----------------------------AGAIN---------------------------
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
----------------------------AGAIN---------------------------
айде ВЕЧЕ да има ОТДЕЛНА секция ''е36 ПРОБЛЕМИ" от "е36"
просто може да преименуавте тази на "е36 МАСОВИ ПРОБЛЕМИ" и да отворите нова 'е36 просто така'
просто може да преименуавте тази на "е36 МАСОВИ ПРОБЛЕМИ" и да отворите нова 'е36 просто така'
- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Тош - отдавна е така при е36ците
Хората си купуват за по 4к е36ца и после - мъкааа, това ми не работи, онова ми не работи и само мрънкат.
И като излезе в продава е36-ца за 8-9-10к и "АУуууу, аз за толкова пари знаеш ли какво ще си купя", ами купи си ве.
Колите остаряха, цените (за покупка) паднаха, но не и тези за поддръжката, а тя не идва по джоба на всеки. Правилно казваше едно време за заплатите и стойността на колата. От както имам е36 вече знам за КАКВО точно говореше.
И те така, иначе е36-цата е хубава кола, здрава, надеждна, с добра поддръжка ще служи на човек дълго време и няма да изневери. Стои на пътя, усещаш някаква доза комфорт, дух, агресия, каране. Понятието, че е36 е новият "гоуф" според мен е напълно грешно, няма нищо общо е36-цата с голфа, освен, че всеки 2-ри си купи такава кола, както беше с голфовете.
Просто хората не искат да проумеят, че е36-цата е повече от средностатистическите (бахти думата) автомобили. С нея можеш да си свършиш работа, но това ще е свързано с удоволствието от карането. С нея можеш да се забавляваш, както с никоя друга кола в тези години и от този клас и то на горе-долу достъпна цена.
И така. Нямам достатъчно дар слово да опиша, но е36 беше, е и ще бъде ПО-ДОБРАТА кола.

Хората си купуват за по 4к е36ца и после - мъкааа, това ми не работи, онова ми не работи и само мрънкат.

И като излезе в продава е36-ца за 8-9-10к и "АУуууу, аз за толкова пари знаеш ли какво ще си купя", ами купи си ве.

Колите остаряха, цените (за покупка) паднаха, но не и тези за поддръжката, а тя не идва по джоба на всеки. Правилно казваше едно време за заплатите и стойността на колата. От както имам е36 вече знам за КАКВО точно говореше.

И те така, иначе е36-цата е хубава кола, здрава, надеждна, с добра поддръжка ще служи на човек дълго време и няма да изневери. Стои на пътя, усещаш някаква доза комфорт, дух, агресия, каране. Понятието, че е36 е новият "гоуф" според мен е напълно грешно, няма нищо общо е36-цата с голфа, освен, че всеки 2-ри си купи такава кола, както беше с голфовете.

Просто хората не искат да проумеят, че е36-цата е повече от средностатистическите (бахти думата) автомобили. С нея можеш да си свършиш работа, но това ще е свързано с удоволствието от карането. С нея можеш да се забавляваш, както с никоя друга кола в тези години и от този клас и то на горе-долу достъпна цена.

И така. Нямам достатъчно дар слово да опиша, но е36 беше, е и ще бъде ПО-ДОБРАТА кола.

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- dizle
- Дружба Дринк Тийм
-
- Кара: Само на БИРА !
абе Вичо... ти се едно не мръбйаш постоянно... това не ми работи .. онова не ми работи... аре моля ти се стига и ти .. 

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса!

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
dizle написа:абе Вичо... ти се едно не мръбйаш постоянно... това не ми работи .. онова не ми работи... аре моля ти се стига и ти ..
Марто, видял ли си 1 ТЕМА у е36 форума от мене?

Нещо, като не ми работи не пляскам глупости по форума, а отивам да си го оправям, чета за сходни проблеми и ако мога --> сам, ако не майстор.
Това, че колата ми е стара и изникват милион глупости постоянно е друг въпрос.

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
Къв пък вие проблема на вас не мога да разбера !!!
нали затва е тоя форум да си помагаме, като ви тежи толкова, ми не четете и не пишете бе кой ви кара !!!
Ми копуват си хората коли спрямо бюджета си, може да са планирали да е по-евтина пък те да си я пооправят както могат, кво лошо има в тва......
П.С. Има си хора на които им е приятно да помогнат с каквото могат в името на марката и идеята за обществото към нея....
нали затва е тоя форум да си помагаме, като ви тежи толкова, ми не четете и не пишете бе кой ви кара !!!

Ми копуват си хората коли спрямо бюджета си, може да са планирали да е по-евтина пък те да си я пооправят както могат, кво лошо има в тва......
П.С. Има си хора на които им е приятно да помогнат с каквото могат в името на марката и идеята за обществото към нея....
Exy написа:Поне да знаеха например, че се слага точка в края на изречението, новото с главна буква, '4' е цифра, а 'ч' е буква... Купуват си 316 за 4к лв щото е яката гъзария нали и питат глупости без даже да си направят труда да оформят изречение.
Абе айде и това ще го приемем.Ама поне да си правят труда да търсат първо с търсачката дали има подабни теми.тук сигурно има 100 пъти -колко ви харчи колата,колко масло събира,какво масло да сложа,защо ми свети лампата на бега и тн.

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Айди сега колега, за правописа си прав и виждам, че го спазваш, ЕВАЛА, ама такива изказвания, к'во като е 316, и к'во значение има с какъв двигател е.Ти като си с 318ис по голям ли си.Не само 316-ските са по 4-5, а и какво значение има, секи дава колкото му позволява джоба.И защо си мислиш, че всички си копуват БМВ за газария, ами има доста хора, които не биха си купили никоя друга кола, защото обичат тази марка, какво като разполагат само с 4-5к, секи си предценя за себе си.Exy написа:Поне да знаеха например, че се слага точка в края на изречението, новото с главна буква, '4' е цифра, а 'ч' е буква... Купуват си 316 за 4к лв щото е яката гъзария нали и питат глупости без даже да си направят труда да оформят изречение.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
аз преди да отворя Е36 знам какво има вътре
подфорума си е точно детски болести, храчки и сополи, нищо че не е преименуван

подфорума си е точно детски болести, храчки и сополи, нищо че не е преименуван

Хубаво е, че си го има подфорума, така или иначе Е36 може и създава доста проблеми, ако си нямал късмет......
Кой колко пари е дал, колкото е могъл-толкова.
Ама този подфорум (защото ми е интересно и чета и останалите) е ПЪЛНА БОЗА!!!
Нон стоп се задват едни и същи въпроси, само за това табло чета, само това как много харчи, едни и същи неща..... никой не ползва търсачката.
Имам чувството че кой как се регистрира, първата му работа е да влезе в Е36 и да пита що му мига таблото
и после влиза в Страхотни истории да ни разкаже как е прецакал тъпите куки и къде се е въртял, о чудо!!!
Кой колко пари е дал, колкото е могъл-толкова.
Ама този подфорум (защото ми е интересно и чета и останалите) е ПЪЛНА БОЗА!!!

Нон стоп се задват едни и същи въпроси, само за това табло чета, само това как много харчи, едни и същи неща..... никой не ползва търсачката.
Имам чувството че кой как се регистрира, първата му работа е да влезе в Е36 и да пита що му мига таблото

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Дам и аз съм съгласен че е36 форумът стана пълна глупост. Всеки нов горд собственик на курник за 4к лева купен с ипотечен кредит преоткрива проблеми за които има писано още преди големия взрив
Ползвайте търсачката колеги за да спасите подфорума от тотална деградация.

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Аааа,аз да попитам кое бега повече 320 или 318ис ???
Подфорума си е доста полезен,но има един милион малоумни теми,които се повтарят безкрай.Аз преди да си купя колата съм го чел с дни,но търсачката отваря по 1000 теми при зададена дума!! Та малко или много ги оправдавам новите колеги,ама това за правописа е тегава работа

Подфорума си е доста полезен,но има един милион малоумни теми,които се повтарят безкрай.Аз преди да си купя колата съм го чел с дни,но търсачката отваря по 1000 теми при зададена дума!! Та малко или много ги оправдавам новите колеги,ама това за правописа е тегава работа

plradev написа:Аааа,аз да попитам кое бега повече 320 или 318ис ???![]()
![]()
![]()
![]()
Подфорума си е доста полезен,но има един милион малоумни теми,които се повтарят безкрай.Аз преди да си купя колата съм го чел с дни,но търсачката отваря по 1000 теми при зададена дума!! Та малко или много ги оправдавам новите колеги,ама това за правописа е тегава работа![]()
![]()
Абе не е точно така...има ключови думи, такива за които е писано безброй пъти, като ги напишеш и 100 теми да ти излязат, пак можеш да се ориентираш къде да четеш, просто липсва желание.
И поне като пишеха теми да ги озаглавяват както трябва, да може търсачката да ги намери другия път, а те написали "Помощ!", "Проблем" и т.н....
А че се звериш по половин час докато разбереш с тия цифри какво иска да каже е друг въпрос....значи освен на кирилица, е хубаво да се сложи изискване да се пише и само с букви

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
.... като ги напишеш и 100 теми да ти излязат, пак можеш да се ориентираш къде да четеш, просто липсва желание. ....
Е тука си много права!А трябва да отбележим и факта,че голям процент от новите собственици на Е36 са 18-20 годишни потребители,които до вчера са ползвали само чат каналите и скайп,а там културата и начина на изразяване е по-различен.Кофтито е че го пренасят и тук този маниер на общуване и е нормално да срещнат недоволство и спам от "старите кучета"(аз не съм от тях

И все пак Е36 на са първа младост коли и когато ги купуват без да са информирани за "детските болести" пускат тема след тема и това определено дразни.
Абе реално погледнато си е боза

47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4