прекъсва
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- kmet
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 318d
- Мечтае да кара: всички от марката БМВ
прекъсва
здравей те момчета
когато запаля понякога колата угасва сама а когато и подам газ прекъсва дъвче Вдигна ли обороти се пооправя но се чувства едн оглъхнене после дърпа после пак глъхне и така до 3500 оборота после се оправя Дай те съвет какво може да е?Когато потеглям се налага да помпя на педала На газ не го прави
когато запаля понякога колата угасва сама а когато и подам газ прекъсва дъвче Вдигна ли обороти се пооправя но се чувства едн оглъхнене после дърпа после пак глъхне и така до 3500 оборота после се оправя Дай те съвет какво може да е?Когато потеглям се налага да помпя на педала На газ не го прави
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
- Zaho
-
-
t0sh написа:като караш бмв за един преглед пари имаш ли? явно е че може да са доста неща
Ако там от кадето е пича маисторите са като тези в Банско и Разлог

- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
За да не отварям нова тема ще пиша в темата на колегата за което предварително му се извинявам. Значи аз имам подобен проблем - при студен мотор колата заглъхва, прекъсва и т.н. Трябва да подам много газ за да ускори като хората. Това го прави от както стана студено. Докато беше топло не ми превеше проблеми
Като загрее върви нормално
Ходих на диагностика и няма грешки в компа. Ламбдата работи, дебитомера също. Свещите ми са на около 10к километра и кабелите са изправни... Някой да има идея от какво може да прави така? Възможно ли е да смуче въздух от някъде и за това да ги прави тия мизерии?

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
И на двамата колеги препоръчвам да си проверите първо дали нема някъде дупчица по гуфрирания маркуч и от там да смуче въздух.А иначе Zaho е прав може и дебитомер да е, щом в ниските е зле 

- Phil
- ентусиаст
-
- Zaho
-
-
Колегата по горе е прав, че проблема водещ до това държане на колата може да е от много фактори а може и да е комплексен затова трябва някои които разбира да я погледне на място така по форума трудно!
Иначе наскоро един случаи в Сервиза на БМВ в Благоевград ЕмигелКар едно БМВ на някъв грък работещ за фирмата в която аз работя колата му прекъсва губи мо6тност и неразбраха от какво е 2 дена стоя колата при тех и се отказаха
Човека я закара в София и там се оказа, че било запушен катализатор!
Така, че и това е един от варянтите
Иначе наскоро един случаи в Сервиза на БМВ в Благоевград ЕмигелКар едно БМВ на някъв грък работещ за фирмата в която аз работя колата му прекъсва губи мо6тност и неразбраха от какво е 2 дена стоя колата при тех и се отказаха

Човека я закара в София и там се оказа, че било запушен катализатор!
Така, че и това е един от варянтите
- Phil
- ентусиаст
-
Не е и катализатора. Повярвах на един разбирач и отидох да ми го избушат. Само че пича като ми изкърти половината пити се оказа, че нищо им няма 

- Zaho
-
-
PhilAnselmo написа:Не е и катализатора. Повярвах на един разбирач и отидох да ми го избушат. Само че пича като ми изкърти половината пити се оказа, че нищо им няма
Половината

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
ivobaltov написа:Отвори да видиш дали не ти е мокър компа(намира се в ляво до стъклото в коша).
От личен опит ли го казваш?
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Phil
- ентусиаст
-
Zaho написа:PhilAnselmo написа:Не е и катализатора. Повярвах на един разбирач и отидох да ми го избушат. Само че пича като ми изкърти половината пити се оказа, че нищо им няма
Половината![]()
![]()
Нещо не разбрах кое е смешното? Ще ме просветлиш ли?

- markovsky
- Потребител
-
- Кара: Е46 320d 2003
Колеги и аз от няколко дни имам подобен проблем. При мен стана обратното, от както малко се затопли времето. Един ден както си карах и колата си вървеше супер в следващия момент дадох гас и заби, след като настъпих педала до долу тръгна колата прави го още 30-40секунди това и си тръгна пак по старому, и от тогава го прави когато си иска в смисъл че върви нормално и по някое време го направи пак това и след това се оправя пак. дайте идея. Може ли да е от сондата.
If you want to fuck the sky, teach your dick to fly!!!
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2