светлина да мига с такт с музиката ?
Модератор: Icco
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Don_Mandragon
- младши ентусиаст
-
- Кара: M40B18 '93
boywalking написа:DirtySouth написа:Къцарски 99
къде се намира това, улица ли е, какво е ?
http://www.k99bg.com/
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Здр и от мен аз имам такова устроиство мига според вибрацията в купето има си и потенциометър с който можеш да регулиаш чувствителността на пресветване, искам да кажа че можеш да си го настроиш да мига дори и с тембара на гласа ти. бях си го монтирал в старата ми кола мн яко,ама сега в 39-ката някак си не варви да го сложа, продадох неоните, но устройството стои продавам го.
- boywalking
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: E38
**Novobraneca написа:Здр и от мен аз имам такова устроиство мига според вибрацията в купето има си и потенциометър с който можеш да регулиаш чувствителността на пресветване, искам да кажа че можеш да си го настроиш да мига дори и с тембара на гласа ти. бях си го монтирал в старата ми кола мн яко,ама сега в 39-ката някак си не варви да го сложа, продадох неоните, но устройството стои продавам го.
хач пара ? и какво да закача като няма неони,... някакви деиоди последователно ли успоредно,... на какво напрежение ?
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Значи купуваш си някакви неони каквито ти сърце иска и си ги закачаш към устроиството, може и диоди, напежението което подава тва чудо е 12 волта
- boywalking
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: E38
**Novobraneca написа:Значи купуваш си някакви неони каквито ти сърце иска и си ги закачаш към устроиството, може и диоди, напежението което подава тва чудо е 12 волта
а неони от къде, ако мога само неони да си взема, може и да не ми трябва тая джаджа, нея може би да я комбинирам с диоди.... пиши на ЛС паричките и метни една реална снимка от близко
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3