Въртене на дупето и Полицията

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW E34 520i 24v
Мечтае да кара: E38

Мнение от ZEVS » 18 Сеп 2008, 18:20

колеги,а каде в ЗДП пише че неможеш да влизасш с вратите в завоите важното е че не е нарушил правилника не е превишил скороста гоелма работа ништо немогат да му кажат за тва съгласнилисте с мен... 8) 8)

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 18 Сеп 2008, 18:32

ZEVS написа:колеги,а каде в ЗДП пише че неможеш да влизасш с вратите в завоите важното е че не е нарушил правилника не е превишил скороста гоелма работа ништо немогат да му кажат за тва съгласнилисте с мен... 8) 8)

Не ,не съм съгласен защото и това го има в закона.но по късно ще видя кой член беше и какво гласеше,че са отивам на кафе. :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 18 Сеп 2008, 19:04

е каде го има??едни куки така ме спряха и викат еи ся ще видиш питам ги е добре де какво съм направил?ония разлистваха чесаха се каде не ги сърби и накрая ми върнаха талона :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 18 Сеп 2008, 19:18

Захооо,къде си бе брат,да ти носим ли цигари някъде...!? :roll: :mhihi:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 18 Сеп 2008, 19:26

Колеги , нека Захо се оправи ..., Но все пак в малък, град едни и същи коли на едно и също място правят пинизи .... Много ясно, че прави кофти впечатление и ще му търсят цаката . Аз в продължение на години спирах в затревената ивица между двете платна на едно и също място . И си давах сметка ,че хората се дразнят . Колко фиша по 15 лв съм платил няма да казвам . Накрая дойде един шев и съвсем човешки ме помоли да не спирам там. Почуствах се като най-големия кретен. И естествено вече не спирам.

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 22 Сеп 2008, 10:48

Здравейте колеги гледам доста сте писали аз нещо съм прецакал с пощата и не съм обърнал внимание на темата :uups:

Нямаше последствия (поне засега) така и не отидох както ме посъветва моя познат от МВР защото това били някви "лигощини" от страна на следователя (които бил никакъв някакъв "снимкаджия" незнам какво означава). Минавам няколко пъти покраи патрулки не ме спират.

Даже снощи имаше концерт при нас и затворили пътя за центъра а аз не съм видял полицаите и си влизам редовно с вратите в уличката зад нас и в последния момент ги мернах и те така :shock: но после се засмяха :lol: и обърнах спрях до тях направихме няколко приказки за колата караха ме да правя стартове с един турбиниран голф :mhihi: Много печени излезоха. Но има едни новобранци дошли от разни селца които се правят на ебати строгите :confused:

По голямо притеснение ми е за талона за6тото не съм си го виждал от много време и карам само с актове повечето от които супер измислени
Имам даже и за това, че карам с изтекла гражданска. А новата е направена в петъчен ден и влизала сила от понеделник :confused: щото не бил заведен номера в компютрите на застрахователната компания :confused: зашото неработели събота и неделя.

titto написа:Захооо,къде си бе брат,да ти носим ли цигари някъде...!? :roll: :mhihi:

Не пуша :mhihi: :mhihi: :mhihi:

klintan66 написа:Колеги , нека Захо се оправи ..., Но все пак в малък, град едни и същи коли на едно и също място правят пинизи .... Много ясно, че прави кофти впечатление и ще му търсят цаката .

За това ще взема да доида в София поне да се виждаме на сбирките :mhihi:
Че в тоя краи имам чувството, че спя зимен сън не е истина колко сме зле
няма кои една диагностика да направи на колата :confused:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 22 Сеп 2008, 11:11

^ Най-близо в Благоевград ,но незнам в "Албион кар" колко са читави за диагностики :roll:
Иначе по твоя край е добра отсечката за Гоцето ,там човек може да си направи кефа по поречието на р.Места по завоите :)
Стоял съм и два месеца в Банско и се сещам точно миналата година от тези дни до почти коледа и като се прибрах в София , на МОЛ-а имаше някакво ревю (модно) като отидох да се поразходя и разгледам забравената столица :mhihi: и направо имах чувството е съм в Ню Йорк :shock:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 22 Сеп 2008, 11:41

kiko написа:е каде го има??едни куки така ме спряха и викат еи ся ще видиш питам ги е добре де какво съм направил?ония разлистваха чесаха се каде не ги сърби и накрая ми върнаха талона :mhihi:

Член от закона гласи, че "Водачът е длъжен по всяко време да упражнява контрол над автомобила", а влизането с вратите в завой точно по този параграф го водят неумело и безконтролно движение на автомобила. Пък ти ходи обяснявай после на съдията, че те БМВтата така се движели в завоите.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 22 Сеп 2008, 11:51

Archangel написа:
kiko написа:е каде го има??едни куки така ме спряха и викат еи ся ще видиш питам ги е добре де какво съм направил?ония разлистваха чесаха се каде не ги сърби и накрая ми върнаха талона :mhihi:

Член от закона гласи, че "Водачът е длъжен по всяко време да упражнява контрол над автомобила", а влизането с вратите в завой точно по този параграф го водят неумело и безконтролно движение на автомобила. Пък ти ходи обяснявай после на съдията, че те БМВтата така се движели в завоите.

ИЗКУСТВОТО НА ДРИФТА
Дрифтът е вид контролирана загуба на контрол над колата. Когато дрифтите, вие използвате тежестта и инерционния момент на колата си, за да я придвижите латерално(laterally - странично, напречно, хоризонтално), докато тя все още се движи напред.

Дрифтът е вид техника на каране "по ръба", при която трябва да се работи плавно и контролът да остане пълен - в противен случай или ще забавите колата, или ще се завърти

аз не виждам с какво се нарушава закона при положение че всичко е контролирано :mhihi:

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 22 Сеп 2008, 11:52

Както каза Владо, като ти го каже тва за слабия контрол, просто му отговаряш, че ако иска още 3 пъти да го минеш завоя по същия начин и да види, че не е слаб контрол, а точно обратното..
Tux0 Ca !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 22 Сеп 2008, 11:52

Ogi написа:
Archangel написа:

ИЗКУСТВОТО НА ДРИФТА
Дрифтът е вид контролирана загуба на контрол над колата. Когато дрифтите, вие използвате тежестта и инерционния момент на колата си, за да я придвижите латерално(laterally - странично, напречно, хоризонтално), докато тя все още се движи напред.

Дрифтът е вид техника на каране "по ръба", при която трябва да се работи плавно и контролът да остане пълен - в противен случай или ще забавите колата, или ще се завърти

аз не виждам с какво се нарушава закона при положение че всичко е контролирано :mhihi:

Колкото и да съм съгласен, съдията нали знаеш, че като му обясниш такова нещо ще ти се радва от сърце докато закрива заседанието ;)
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 22 Сеп 2008, 13:08

Ogi написа:
Archangel написа:

ИЗКУСТВОТО НА ДРИФТА

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=109317 Наистина да ме извинят колегите,съчуствам им че ще си имат ядове и разходи,но просто ще им ползвам темата за антитеза на мнението ти :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 22 Сеп 2008, 13:33

е спорта изисква жертви :mhihi:

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 22 Сеп 2008, 13:39

Ogi написа:
в противен случай или ще забавите колата, или ще се завърти

написал съм го... няма кой да го прочете :mhihi:

П.С. тука сега има и друг момент... едно е в града с 30-40 км. друго е извън града с 60-80-100 км че и нагоре

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 23 Сеп 2008, 4:58

Абе не знам снимачи ли са какви са що са.. ама май изгорех. :confused: Вчера чакам си за наляво, втори съм, пред мен бял опел ако не се лъжа комби. Та видя ме един познат на кръстовището се качи да го хвърля 500 метра по-напред. Тръгва опела, тръгвам аз.. и точно след завоя викам да ги чуя шестте демона там ли са или са останали на светофара... :mhihi: разминавам опела, идва втория светофар и гледам че свети зелено викам ще спра след него. Само информативно да отбележа че там няма къде да се спре, нито отбивка... нито нищо.. само че две ленти в едната посока и слабо движение - викам си тука спирам. Пуснах си десния мигач, наврях се даже в шубраците и докато моя човек слиза, гледам аз страничното огледало. АХА опела спира зад мене. :shock: :shock: :mhihi: Вътре ме гледа страшно някаква униформа. :twisted: Слези моя човек, тръгнах си нормално.. но малко по-късно 2-ра, 3-та, ни опел видях, ни униформа. Този 100% ми записа номера и.. не знам, ей под прикритие действат вече мама им мръсна. :) Пък ония ден влязох в един завой на кестерме и точно като оправих колата, гледам две патрулки спрели на "седянка" със по 3-4 човека в кола на 30 метра след завоя. Колата ли беше мръсна, боята ли не им хареса, със халогените ли ги "заслепих" много, че така страшно ме гледаха.. не знам ама очаквам нещо от пощата дано не е солено. :confused:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата