Недоволство към модераторите и админите
Модератор: I.Voykov
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Недоволство към модераторите и админите
Исками се да изразя свето недовослтво от начина по който се модерират подфорумитет тунинг и стрийтрейсърс. Не съм доволен също и от админите на няколко пъти не ми дават възможност да изразя публи4но негативното си мнение към тях постоянно ми трият мненията и подписа защото уж били нецензорни сега се опитах да пиша по нормално надявам се този път да не трият!
Ако имате някво мнение по въпроса било то в моя подкрепа или не ,драснете некой ред !
Ако имате някво мнение по въпроса било то в моя подкрепа или не ,драснете некой ред !
- Новини
-
Re: Недоволство към модераторите и админите
ludiagsm написа:Не съм доволен също и от админите на няколко пъти не ми дават възможност да изразя публи4но негативното си мнение към тях постоянно ми трият мненията и подписа защото уж били нецензорни
Не те ли е срам да наричаш "уж нецензурни" епитетите, които отправи към нас?

Да не очакваше цветя и бомбони да ти донесем след селския ти тон и епитети?!
Бил си модератор в тези два форума, но беше махнат от този пост поради редица причини, някои от които груб и вулгарен език към потребители, триене на постинги просто защото не ти харесват, изтриване на цели теми, които не нарушават правилата, но пък не отговаряли на твоите представи за съдържание и т.н.
Начина, по който се водят Тунинг и Стриитрейсинг секцията, е напълно удовлетворяващ.
Стриитрейсинг форума сам по себе си не е създаден за да бъде информативен. В него потребителите просто си чешат езиците и се надлъгват, това е. Незнам какво очакваш да има там.
Що се касае до Тунинг секцията, има малко повече спам, но това в никакъв случай не пречи на постването на полезна информация.
Избора на модератори се свежда НЕ САМО до техническото им образование, а и до умението им да бъдат сдържани, безпристрастни, обективни и културни.
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Re: Недоволство към модераторите и админите
!!Asen_X написа:ludiagsm написа:Не съм доволен също и от админите на няколко пъти не ми дават възможност да изразя публи4но негативното си мнение към тях постоянно ми трият мненията и подписа защото уж били нецензорни
Не те ли е срам да наричаш "уж нецензурни" епитетите, които отправи към нас?![]()
Да не очакваше цветя и бомбони да ти донесем след селския ти тон и епитети?!
Бил си модератор в тези два форума, но беше махнат от този пост поради редица причини, някои от които груб и вулгарен език към потребители, триене на постинги просто защото не ти харесват, изтриване на цели теми, които не нарушават правилата, но пък не отговаряли на твоите представи за съдържание и т.н.
Начина, по който се водят Тунинг и Стриитрейсинг секцията, е напълно удовлетворяващ.
Стриитрейсинг форума сам по себе си не е създаден за да бъде информативен. В него потребителите просто си чешат езиците и се надлъгват, това е. Незнам какво очакваш да има там.
Що се касае до Тунинг секцията, има малко повече спам, но това в никакъв случай не пречи на постването на полезна информация.
Избора на модератори се свежда не до техническото им образование, а до умението им да бъдат сдържани, безпристрастни, обективни и културни.
Асенчо не съм бил модератор в стрийт рейсърс никога ,бях на кар аудио и видео и на тунинг объркал си се нещо:) Когато бях модератор гледах и се стараех до колкото има възможност нещата писани във тунинг подфорума да имат реално приложение на практика тоест пише се за дадено нещо дискутира се и хоп намира реално приложение в баварците и по точно в нашите баварци дето ги караме а не тези в ме4тите! Триех цели теми и мнения които бяха 4исто виртуални и нямаха никакво приложение на практика общо взето спам пак припомням темата на алх и подобни на нея например " с въпрос какво бихте тунинговали ако имахте х $$$$ "

Отностно стрийт ресърс подфорума не съм съгласен с това 4е постоянно някой по4итатели на други марки автомобили и 4ленове на други форуми като опел голф хонди и тн. идват тук да си мерят с извинение "пишките" с нас като предизвикват зна4ително по слаби като характеристики фабри4ни и не тунинговани автомобили например като бмв 320 е36 и 318ис .
Една от идеите ми е: когато се появи тема в стрийтрейсърс подфорума в която има спор за ули4на гонка между автомобилите модераторите да следят и ако до 3-та страница на тази тема няма накакъв реален резултат клип4е или инфо за гонката двата автомобила темата да бъде заключвана.
Другата ми идея е: да не се толерира просто 4ешането на езици или по-то4но 4ешането на пристите в клавишите на клавиатурата само от това 4е някой хора нямат какво да правят губят си своето собствено и това на другите време и се забавляват спамвайки или просто дразнейки останалите посещаващи същия подфорум! Защото пак казвам аз и много други хора влагаме доста усилия време пари и нерви да си подържаме бмв-тата бързи и когато някой мембър тип "клавиатурен рейсър" се подиграва с марката това дразни ужастно много. А какво правят дразнителите влизат пускат теми4ка предизвиквайки някоя кола от нашата марка БМВ ние сме готови да изкараме колите и да се състезаваме реално и много пъти аз и други колеги от форума са излизали и се гонят рискувайки автомобила ,ризкувайки ако щеш и пред закона защото това си е нарушение и тн. само и само да защитиме собственото си име и това на марката BMW .Е аз немога да си затрая и да кажа 4е съм доволен когато някой просто си 4еше пръстите а аз и други хора поемаме сериозни рискове. По скоро тоя подфорум би трябвало да бъде закрит отколкото да остане само за 4ешане на пръсти за 4ешането си има 4атове не мисля 4е форума е място за 4ат и дразги мисля 4е нещата от форума и като цяло от нета трябва да имат реално отражение в реалния свят не само във виртуалния!
опс забравих другото нещо е до колко трябва модераторите и админите да са толерантни с обидите към марката с подмятанията и тн. ако аз влезна в опел фума и пусна тема придизвиквам всекви ръжди на 400м ще заклю4ат темата максимум до края на следващия ден а това в бмв -форума не се слу4ва така, знам 4е вие сте над тея неща 4е в живота има доста по-важни проблеми с които вси4ки трябва да се справяме ,но все пак някои от нас обръщат голямо внимание на стрийт рейсинга и тунинга и когато някой се подиграва с труда и предпо4итаната марка БМВ и вложените в нея пари време и усилия това дразни ужасно много !!!
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Клавиатурните съзтезатели ти ги разпознаваш, както сам каза. Предполагам, че всеки човек с дадени знания ще разбере кое да чете и кое не. В някои форуми просто се действа на принципа "убий глупака с мълчание". В много чуждестранни секции съм виждал как някой пуска заядливо мнение и другите просто го игнорират и продължават цифилизиовано напред и с факти. Всеки един истински съзтезател ще направи разликата. А и съм убеден, че повечето хора, които се занимавате сериозно с тази тема дори си знаете телефоните. А много хора са излетели, поради причината, че са се регистрирали само, за да понапсуват марката, повярвай ми
А интернет писатели, ламери, спамери и обикновени хейтъри винаги ще има.

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
хейтъри ще има но нали затова с амодовете и админите който трябва да се справят с тях аз не съм доволен от работата на модераторите на стрийт рейсърс и тунинг поради толерантноста от4асти на техни4еската неграмотност и също липсата на време да се занимават допускат спамерите и дразнителите да си правят каквото си искат!!!
ето ти цитат от по горното ми мнение:
........Другата ми идея е: да не се толерира просто 4ешането на езици или по-то4но 4ешането на пристите в клавишите на клавиатурата само от това 4е някой хора нямат какво да правят губят си своето собствено и това на другите време и се забавляват спамвайки или просто дразнейки останалите посещаващи същия подфорум! Защото пак казвам аз и много други хора влагаме доста усилия време пари и нерви да си подържаме бмв-тата бързи и когато някой мембър тип "клавиатурен рейсър" се подиграва с марката това дразни ужастно много. А какво правят дразнителите влизат пускат теми4ка предизвиквайки някоя кола от нашата марка БМВ ние сме готови да изкараме колите и да се състезаваме реално и много пъти аз и други колеги от форума са излизали и се гонят рискувайки автомобила ,ризкувайки ако щеш и пред закона защото това си е нарушение и тн. само и само да защитиме собственото си име и това на марката BMW .Е аз немога да си затрая и да кажа 4е съм доволен когато някой просто си 4еше пръстите а аз и други хора поемаме сериозни рискове. По скоро тоя подфорум би трябвало да бъде закрит отколкото да остане само за 4ешане на пръсти за 4ешането си има 4атове не мисля 4е форума е място за 4ат и дразги мисля 4е нещата от форума и като цяло от нета трябва да имат реално отражение в реалния свят не само във виртуалния!
до колко трябва модераторите и админите да са толерантни с обидите към марката с подмятанията и тн. ако аз влезна в опел фума и пусна тема придизвиквам всекви ръжди на 400м ще заклю4ат темата максимум до края на следващия ден а това в бмв -форума не се слу4ва така, знам 4е вие сте над тея неща 4е в живота има доста по-важни проблеми с които вси4ки трябва да се справяме ,но все пак някои от нас обръщат голямо внимание на стрийт рейсинга и тунинга и когато някой се подиграва с труда и предпо4итаната марка БМВ и вложените в нея пари време и усилия това дразни ужасно много !!!........
неможе просто така с лека ръка да си затваряте о4ите това е форума BMWPOWER,а не е бмв 4ат стая в която модераторите и админите си казват ние сме над тия неща !
ето ти цитат от по горното ми мнение:
........Другата ми идея е: да не се толерира просто 4ешането на езици или по-то4но 4ешането на пристите в клавишите на клавиатурата само от това 4е някой хора нямат какво да правят губят си своето собствено и това на другите време и се забавляват спамвайки или просто дразнейки останалите посещаващи същия подфорум! Защото пак казвам аз и много други хора влагаме доста усилия време пари и нерви да си подържаме бмв-тата бързи и когато някой мембър тип "клавиатурен рейсър" се подиграва с марката това дразни ужастно много. А какво правят дразнителите влизат пускат теми4ка предизвиквайки някоя кола от нашата марка БМВ ние сме готови да изкараме колите и да се състезаваме реално и много пъти аз и други колеги от форума са излизали и се гонят рискувайки автомобила ,ризкувайки ако щеш и пред закона защото това си е нарушение и тн. само и само да защитиме собственото си име и това на марката BMW .Е аз немога да си затрая и да кажа 4е съм доволен когато някой просто си 4еше пръстите а аз и други хора поемаме сериозни рискове. По скоро тоя подфорум би трябвало да бъде закрит отколкото да остане само за 4ешане на пръсти за 4ешането си има 4атове не мисля 4е форума е място за 4ат и дразги мисля 4е нещата от форума и като цяло от нета трябва да имат реално отражение в реалния свят не само във виртуалния!
до колко трябва модераторите и админите да са толерантни с обидите към марката с подмятанията и тн. ако аз влезна в опел фума и пусна тема придизвиквам всекви ръжди на 400м ще заклю4ат темата максимум до края на следващия ден а това в бмв -форума не се слу4ва така, знам 4е вие сте над тея неща 4е в живота има доста по-важни проблеми с които вси4ки трябва да се справяме ,но все пак някои от нас обръщат голямо внимание на стрийт рейсинга и тунинга и когато някой се подиграва с труда и предпо4итаната марка БМВ и вложените в нея пари време и усилия това дразни ужасно много !!!........
неможе просто така с лека ръка да си затваряте о4ите това е форума BMWPOWER,а не е бмв 4ат стая в която модераторите и админите си казват ние сме над тия неща !
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Колега ludiagsm не е това начина да промениш нещо в раздела "Стрийтрейсърс".
Според мен е супер обидно това което си написал в подписа си,нещата няма да се оправат ако модераторите се сменят не мисля че проблема е в тях!
Просто трябва ясна стратегия как ще се деиства в раздела,в него влизат адски много фенове на други марки.Вярно някои теми са безмислени,но мисля че модераторите трябва да изчакат да видят поне пет,шест поста на къде ше се развие темата и тогава да се посъветват какво да правят с нея.Не може сички да разбират колкото теб.За някои въпроса "опел вектра вс. БМВ Е30 325" е напълно безмислен,но други се чудат,затова хора като теб направо да му отговорят и темата да приключи или да се раззвие в правилна посока.
Пак повтарям трябва да има ясно почени правила,а не модераторите да се сменят.Давам ти пример с раздела "Продава автомобили" пуснах тема подобна на твоита че не се издържа но не започнах да критикувам модераторите,просто дадох предложение,направи се стратегия и сега мога да твърда че за близо два дена може да се отчете голям напредък!
Според мен е супер обидно това което си написал в подписа си,нещата няма да се оправат ако модераторите се сменят не мисля че проблема е в тях!
Просто трябва ясна стратегия как ще се деиства в раздела,в него влизат адски много фенове на други марки.Вярно някои теми са безмислени,но мисля че модераторите трябва да изчакат да видят поне пет,шест поста на къде ше се развие темата и тогава да се посъветват какво да правят с нея.Не може сички да разбират колкото теб.За някои въпроса "опел вектра вс. БМВ Е30 325" е напълно безмислен,но други се чудат,затова хора като теб направо да му отговорят и темата да приключи или да се раззвие в правилна посока.
Пак повтарям трябва да има ясно почени правила,а не модераторите да се сменят.Давам ти пример с раздела "Продава автомобили" пуснах тема подобна на твоита че не се издържа но не започнах да критикувам модераторите,просто дадох предложение,направи се стратегия и сега мога да твърда че за близо два дена може да се отчете голям напредък!

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
Bavarec*** написа:Колега ludiagsm не е това начина да промениш нещо в раздела "Стрийтрейсърс".
ок аз давах предложения дал съм и в по-горните ми мнения, но явно никой не иска да им обърне внимание затова ми е такъв подписа т.е. или не потддават или не им пука общо взето за момента ку4етата си лаят кервана си върви аз изложих мойто мнение по темата от там на татък всеки може да вземе у4астие и в крайна сметка нещата да се се подобрят дали със тези админи и модератори или с нови за мен е без зна4ение важното е да се обърне внимание на проблемите и да има промяна към по добро.
- Иво
- шПерко
-
Bavarec*** написа:Колега ludiagsm не е това начина да промениш нещо в раздела "Стрийтрейсърс".

Иво, кервана си е наред само ти лаеш. Пускаш анкета дали хората са доволни от модерирането там и там, но без да ги настройваш. Администратрите решаваме какво да правим и ако е нужно ги подменяме. Ако не ти хареса нашето решение не пишеш в подписа, че всички, които се трудим тук сме "педали", а се обръщаш към УС, с конкретни доводи и вече с недоволство от решенията на администраторския състав. След това те решават и ако е нужно ни сменят. След това назначават нови и започваш да се разправяш с тях. Ако пак не си доволен отново към УС, за да бъдат махнати и новите администратори. На теб всичко ти изглежда много просто. Седим си е едни кресла, хапваме черен хайвер и си имаме дистанционни с копчета, бан, lock, забележка, оптимизация на базата данни и т.н.

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
kакво означава без да ги настройваш аз просто казвам мойто мнение какво е и какво искам да се слу4и от там нататък те преценяават как да гласуват само дето анкетката из4езна и дори и аз дето съм я създал немога да я видя
голям майтап на4и.
Управителния съвет казваш как да се обърна към него ,кои колеги у4астват там къде мога да отправя културно мойте предложения за нови правила в тунинг и стрийтрейсърс как те могат да се подложат на гласувене и евентуално да се приемат ?

Управителния съвет казваш как да се обърна към него ,кои колеги у4астват там къде мога да отправя културно мойте предложения за нови правила в тунинг и стрийтрейсърс как те могат да се подложат на гласувене и евентуално да се приемат ?
- Иво
- шПерко
-
На сайта има подробна информация за контакти с всеки един член на УС на клуба. Друг вариант е да прочетеш от там кои са и да им пишеш мотивационно Л.С. Управителният съвет вече си е друго звено и там ще си те насочат кое как да стане. А под това да не ги настройваш имам предвид да пуснеш анкета доволни ли сте от модераторите без да изказваш лично мнение, за да не влияеш на потребителите. Най-възпитано е да кажеш мнението си, когато темата започне да се изчерпва, както и анкетата. Не е честно да ги нападаш, след като ти самият си е провалил също на тяхното място. Можеш пък да напишеш идеите си за промени в тези два форума и за евентуални промени, но след това тези предложения трябва да ги прегледат "любимите" ти модератори и администратори, като вторите ще вземат решение съобразявки се с мненията и на текущите модератори. Общо взето е доста сложно, но ако наистина искаш да промениш нещо се бориш до край за него. Но не с псувни и обиди, а с фактии и бистра мисъл. Защото перфектен план няма, нито форум. Няма правила, които всички да спазват, няма съвършен начин за модерация при наличието на толкова много хора и всичките с различни възгледи...

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Не искам никои да убидя , не се имам за много компетентен и не искам да се меся в работата на админите, обаче напоследък прекалено много теми станаха 320и срещу опел вектра/астра ц20хе и още 1-2 типа които са едни и същи и стават едни и същи безмислени спорове. Дразни ме че идват тука разни опелджии и така нататък и плюят марката еи така за добро утро . Мисля че такива дразнители дето идват и нарочно пускат великата тема която е ясна на всички само и само да дразнят трябва да се премахват и темите да се заключват. Те първо такива не са фенове на марката следователно нямат място в тоя форум да си седят по тяхните. Малко трябва да се затегне контрола и изказвания които не са обосновани против марката да не се допускат . Може да не съм прав но това е моето мнение. 

It`s party time !
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
аз пък заставам за лудия на около 100%, просто защото ТОЧНО така би трябвало да се модерира целия форум, от сърце, а не по правила за тъпанари, заобикалящи се от хора избиващи комплекси.
като разбира от тунинг, кво се обяснявате че разпознава комплексарите и ги маха? ще намaлеят постовете? въпросът е КОИ постове...
t0sh out
като разбира от тунинг, кво се обяснявате че разпознава комплексарите и ги маха? ще намaлеят постовете? въпросът е КОИ постове...
t0sh out
- Иво
- шПерко
-
t0sh написа:аз пък заставам за лудия на около 100%, просто защото ТОЧНО така би трябвало да се модерира целия форум, от сърце, а не по правила за тъпанари, заобикалящи се от хора избиващи комплекси.
t0sh out
Да, другите модератори не модерират форума със сърце... Не го разбрах твоето мнение, но не се опитвай да ми го обясняваш, другите ще го схванат сигурен съм. Някак си с три реда да обхванеш толкова много неща, наистина си запознат с темата

31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума