Относно забраната на Газовите уредби от ЕС
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Относно забраната на Газовите уредби от ЕС
Здравейте колеги, днес разбрах, че от ЕС се готви директива за забрана на използването на Газови уредби в автомобилите които нямат фабрично монтирана такава. Това се готвело да се случи края на 2008г. Някой знае ли нещо по въпроса, че искам да си вземам бензинова кола, а ако ще я карам без газова оредба няма смисъл. Все пак 200 коня и нагоре трудно се хранят на бензин, каквито и доходи да имаш.
Новината я прочетох тук:
http://www.crashbg.com/blog/gas-system
След дълго ровене установих следното. Няма да бъдат налагани забрани върху Газта, ами най много да накарат такситата да са с фабрична газова/метанова уредба и да въведат серифициране на сервизите поставящи газ и да се вдигне цената на газта.
Ако някой иска да трие темата.
Паниката е овладяна следва спокойна евакуация с посока 535 и газов инжекцион
Новината я прочетох тук:
http://www.crashbg.com/blog/gas-system
След дълго ровене установих следното. Няма да бъдат налагани забрани върху Газта, ами най много да накарат такситата да са с фабрична газова/метанова уредба и да въведат серифициране на сервизите поставящи газ и да се вдигне цената на газта.
Ако някой иска да трие темата.
Паниката е овладяна следва спокойна евакуация с посока 535 и газов инжекцион

Последна промяна Zubcho на 17 Сеп 2008, 19:36, променена общо 1 път
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Искам компетентно мнение иначе видях днес са го свалили с 1.5ст. 

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
NikiNikolov написа:Тогава защо в Италия си карат яко на газ, па тука ще забраняват.
---Щот сме в БЪЛГАРИЯ.Тук сме ебаси аборигенската нация.Всеки те клеца както може.Докато има овце,ще има и падари.Овцете сме ние,а падарите са онези 240 лишпера от парламента който си правят каквото си искат.Те си не шибат,а ние си блеем.Да не захващам темата и за европейските цени и бошменсите доходи че мога да си изливам яда цяла нощ в този пост.Извинявам се за острия език ама НЕАМ НЕРВИ ВЕЧЕ.

Последна промяна veso VTK на 17 Сеп 2008, 20:31, променена общо 1 път
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
ибал съм ги в майката--ще си направя мъркуч с накрайник за зареждане на бутилки и така..както едно време нагряваш бутилчицата с топла водичка и слагаш мъркуча и си зареждаш...газ за дом нужди ще има тъй че да се ебат отзад
мон фан за шалтеро 

- BAI_DOBRI
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 92' TDS (горящ) :)
- Мечтае да кара: E90 335d
Може да вкарат някъв закон, с който да накарат сервизите които се занимават с поставяне на АГУ да плащат някъв лиценз,данък или нещо такова,като в крайна сметка ще се увеличи цената на самата услуга по поставянето и така да се вкарат някакви допълнителни приходи в държавата.Така ги виждам аз нещата.Т.е накрая да сме прецакани Ние. То не бяха Екотакси, пътни данъци,винетки и т.н. 

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Фабрични, в последствие монтирани - няма никакво значение. Щом ги правят в Италия газовиците. Че ни шибат е ясно, по всякакъв начин с повод и без повод. То се вижда като ги избираме - едни слаби, засукани като фото-модели някои, па после освинкини, заякнали как си трябва. Що няма начин да и вкарам в талона БЕНЗИН&ГАЗ. Колегата "veso VTK" е много прав, е сега и ВИНЕТКИТЕ с 10 % нагоре, а пътищата само с трактори да ги налазваш.
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
ATTENTION - Swear-Word
Ебал съм ги в майката! Колата на която плащам данък 200лв, без да знам защо... на която плащам винетки, застраховки и още сумати простотии, ще я карам както си искам!!! Да дойдат да ми я махнат-да им отрежа ръцете
Буклуци смотани... те взимат по 2-3К заплати и не ги бърка цената на бензина... само смърт за такива гадове!
ATTENTION - Swear-Word

Ебал съм ги в майката! Колата на която плащам данък 200лв, без да знам защо... на която плащам винетки, застраховки и още сумати простотии, ще я карам както си искам!!! Да дойдат да ми я махнат-да им отрежа ръцете

ATTENTION - Swear-Word

- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
според мен тва няма да стане каква е разликата от фабричната и сложената от газаджия!Нали си имаш паспорт на бутилката ,минаваш преглед и тн.всичко си е както трябва значи ако забранят допълнително сложените трябва да забранят и фабричните щото все в г.с е работата...ама то тва е всичко за пари така че не се и учудвам ще земе да стане същата работа като с номерата
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Споко бре, Македония е близо, ще ходим там да си слагаме газови. Сърбия, Турция също ще са алтернативи.
Тия трите скоро няма да станат членки на ЕС, та са им през фуя директиви, регламенти и прочее глупотевини.

- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
не мога да го твърдя абсолютно достоверно, НО това което съм гледал по DISCOVERY, е че в UK, ако сложиш газово ти намалят от данък общ доход!
А, за Италия казаха, че ако решиш да си сложиш газово, държавата ти дава 600 евра да си го платиш, то самото струва 1200 евра за 4-цилиндров инжекцион.
Та незнам, кой какво ще забранява, ама за пореден път пиша БАСИ ДЪРЖАВАТА СМЕ!

А, за Италия казаха, че ако решиш да си сложиш газово, държавата ти дава 600 евра да си го платиш, то самото струва 1200 евра за 4-цилиндров инжекцион.
Та незнам, кой какво ще забранява, ама за пореден път пиша БАСИ ДЪРЖАВАТА СМЕ!

- Nasic
- Манчестър Юнайтед Фен
-
- Местоположение: София Местожителство: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 0RA
- Кара: E39 525d с много кончета
- Мечтае да кара: GT5
- Детайли за колата: Е39
bmwfena написа:ибал съм ги в майката--ще си направя мъркуч с накрайник за зареждане на бутилки и така..както едно време нагряваш бутилчицата с топла водичка и слагаш мъркуча и си зареждаш...газ за дом нужди ще има тъй че да се ебат отзад![]()
![]()
мон фан за шалтеро
Ааааааа аз имам едно дето помпаш с крак , споко ше го измислим

| 89' E34 520i |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
Ае ако ги забранят ще стане бунт. Не са толкоз прости. Ще наложат обаче едни солени такси и ще вдигнат цената на газта. Ще ни преебат лека полека. Слагане - повече пари - годишен преглед на газовото повече пари , такса газ - още пари , газта като стане 1.50 и нагоре ще се загуби донякъде и смисъла и така. Съжалявам момчета, ама нищо добро не ни чака. Аз затова сега стягам 520-ката, че се замислих вече дали има смисъл от голем матор
.

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2