Taбло от м3 - неква загадка??

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 17 Сеп 2008, 10:02

bum_bum написа:
nParMaTuK написа:Дай да я взема аз, ако ти се занимава дай инфо на Л.С. Няма смисъл от тва табло иначе и старото до 260 ми стигаше :mhihi:
Те числата са си същите само 6-тата е като на е30 5-тата -0.82

Замина, взеха я. Иначе си беше идеална цената. Имаше и дросели на добра пара и секви интересни гиздийки :mhihi:

Коелга мен ме интересуват дроселите даи ми цената им на ЛС :roll:

А по въпроса с дисплеичето можеш с едно елементарно контролерче да си го вържеш да ти показва на коя скорост си или каквото си искаш ;)

Аз скоро ще махна от таблото разходомера ми че ми е лошо като го гледам :confused:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nParMaTuK » 17 Сеп 2008, 13:19

bum_bum написа:M седалки има ама цените са ... :shock: от 1.5к нагоре почват и повечето са за тапицер.
Иначе като си почнал да прайш М- ка мога да те снабдя с дросели на първо време :mhihi:

Mи ше гледам да ти звънна тия дни, пък ше му мислим :)
Дроселите не са ми зор, че си правя разни интервенции по колата и ако взема дросели трябва да ги преправям. Гледам и Zaho e мераклия свършете работата с него ако можете :D
SuPeR_FLY написа:Трябва да си бутнеш стрелките малко надолу, за да ти отчита вярно... С 3-4 проби става, още повече като имаш и борд ;)

Мисля да се пробвам по културния начин, ако не стане с самите плаки ще сложа разходомера в М-ковото табло и ще търся да го разкодират и да напаснат километрите, разбутах едно табло преди време и не ми се рискува :D
Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 17 Сеп 2008, 18:59

И да смениш плаките пак ще разбуташ стрелките и пак няма да ти отчита вярно, така че по-добре оправи готовото табло, че ще го прецакаш само... Сложи го първо да видиш с колко повече ще ти показват скоростомера и оборотомера и го разглоби, махни стоп пинчетата на стрелките и като паднат до долу ги бутни надолу толкова колкото трябва и с 3-4 опита ще ги нагласиш, елементарно е ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koyota » 17 Сеп 2008, 21:02

bum_bum написа:M седалки има ама цените са ... :shock: от 1.5к нагоре почват и повечето са за тапицер.
Иначе като си почнал да прайш М- ка мога да те снабдя с дросели на първо време :mhihi:

Аз М-ка не съм решил да правя, ама едни дросели за 25-цата не отказвам, както и изпускателни колектори, ако срещнеш из нетя! :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nParMaTuK » 18 Сеп 2008, 3:09

SuPeR_FLY написа:И да смениш плаките пак ще разбуташ стрелките и пак няма да ти отчита вярно, така че по-добре оправи готовото табло, че ще го прецакаш само... Сложи го първо да видиш с колко повече ще ти показват скоростомера и оборотомера и го разглоби, махни стоп пинчетата на стрелките и като паднат до долу ги бутни надолу толкова колкото трябва и с 3-4 опита ще ги нагласиш, елементарно е ;)

Значи ето тва нещо както го виждаш се слага от М-ковото табло на обикновеното, без да се пипат стрелките. :D
Изображение
П.С. И си стискам палци да проработи :mhihi:
Последна промяна nParMaTuK на 18 Сеп 2008, 3:14, променена общо 1 път
Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 18 Сеп 2008, 19:42

Е така може, щото ти каза само плаката на километража, успех ;)
Изображение

Предишна

Назад към E36