Въпрос за Е53.
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- RAZVRATNIKA
- кандидат ентусиаст
-
Въпрос за Е53.
Колеги на какво натоварване издържа автоматичната кутия на Х5(тоест колко тона може да тегли) защото на Рекстън два пъти му се закачиха над 3000 кг и изкеца кутията?
- RAZVRATNIKA
- кандидат ентусиаст
-
BAYRON написа:колега не съм запознат с точни цифри ама три тона не са много за автомата на тая x5-ца
Еми колега Рекстъна му дават 3500 нали е с кутия на мерцедес поне така казват ама два пъти и до там беше сменяхме платката на скоростите ама знам ли го той тоя рекстън как е каран .... неам думи по магистралите под 180 не е падано с него апък и се пак е санг йонг

- RAZVRATNIKA
- кандидат ентусиаст
-
l-s написа:Аз с цифри немога да говоря,но от впечатления виждам че не и е силното място(скоростите).Аз карам такава като служебна и за 3 години правихме 2 пъти скорости.Като на втория път ги сменихме с нови
Служебната ти сигорно е 184 коня мотора...!А точно на този мотор там му е слабото място!Аз говоря за Х5-цата след фейса със новия мотор(3.0д) и новата кутия 2004-2005.
Re: Въпрос за Е53.
Каталожни данни - 2700кг (със собствени спирачки), по принцип Х5 не е добър 'влекач'.RAZVRATNIKA написа:...(тоест колко тона може да тегли)...
Това е теглото на ремарке със собствени спирачки, ако нещо не е било наред, нищо чудно че е скапало кутията.Рекстъна му дават 3500 нали е с кутия на мерцедес...
8 мнения
• Страница 1 от 1