Бял дим...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
KIM написа:абе я земи оди смени гарнитурата на главата,че на тия 20ски много страдат от тва....а и също от спукана глава
Пичове ако в спукана главата колата пак ли може да си върви с над 200 км/ч ... Питам щото колеги гледам да изключа почти всичко докато останат 1-2 неща .. защото ако я закарам в сервиз ще намерят 100 такива иии ще ми одерът кожата

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- slep
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бангия
- Мечтае да кара: много кончета под капака
Колега старата ми е30 със спукана глава не надуваше маркучи стрлката за водата не мърдаше от средата вървеше си и с 200 но на 100км си доливах от 0,5 до 1л вода зависи как я ръчкам Вкарваше и по малко масло във водата, накрая влезе и водичка в маслото Та колега прави си извод
Не всичко което лети се яде
Garribaldi написа:KIM написа:абе я земи оди смени гарнитурата на главата,че на тия 20ски много страдат от тва....а и също от спукана глава
Пичове ако в спукана главата колата пак ли може да си върви с над 200 км/ч ... Питам щото колеги гледам да изключа почти всичко докато останат 1-2 неща .. защото ако я закарам в сервиз ще намерят 100 такива иии ще ми одерът кожата![]()
![]()
![]()
може,тя колата си върви ,ама загрява и надува маркучите,най-много да спукаш радиатор ако я караш така,провери като загрее дали здраво са се надули и ще разбереш

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Владо написа:дааам... белия дим е най-лошия дим в сравнение син, сив и черен ...
Бял, зависи. Провери намаля ли охлаждащата течност. Може да става въпрос и за безобиден конденз. И синият не е цвете - тогава пък гори масло.
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.
- тъчи
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30 м10б18,е36 м52б20
spens_82 написа:ами провери ли си спирачната течност?щото има редки случаи когато почва да дърпа от казанчето-сервото.
И аз си мисля,че може и това да е

Махни маркуча насервото,затапи го с нещо и пробвай дали ще дими. И едно предупреждение-гледай да не се засилваш много,че спирачките стават непослушни

- Garribaldi
- ентусиаст
-
Благодаря ви колеги. Ще пробвам всичко маркучите, тва със сервото, антифриза ще гледам ии диагностика ще направя.. 

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2