Изгубих година и половина
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
paco_sf написа:Вие как мислите ?
Аз по-добре да не се обаждам, че темата ще иде 20 страници. Само това ще ти кажа: ако една жена не те приема такъв какъвто си, не е за теб.
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
paco_sf написа:Колеги и при мен се заформя нещо такова. Значи малко повече от година съм заедно с едно момиче. Напоследък много започнахме да се караме и тя каза айде да се разделим временно и после пак ще се събереме. И снощи ми сервирва, че не иска да ме вижда повече и не иска да има нищо общо с мен. Нито сме говорили преди това нито нищо ей така от нищото. И сега съм напълно объркан. А и ако се съберем пак няма да е същото както преди. Вие как мислите ?
Замислял ли си се защо се карате? Но не конкретния повод, той почти винаги е нещо дребно. Защо ВСЪЩНОСТ се карате? Най-често някой от двамата се чувства неразбран, недооценен, непълноценен, подтиснат, или не усеща достатъчно чувства от другата страна, или ревнува, или иска повече в една или друга степен... Връзката Ви е сравнително дълга, повече от година, ако не бяхте един за друг, щяхте да сте го разбрали по-рано... Седнете и си поговорете откровено... И я попитай има ли друг. Това според мен е последното възможно обяснение на въпроса защо не иска да е с теб, но ако отговори искрено може даде шанс на отношенията Ви... А че няма да е същото, няма...
Apassionata написа: Най-често някой от двамата се чувства неразбран, недооценен, непълноценен, подтиснат, или не усеща достатъчно чувства от другата страна, или ревнува, или иска повече в една или друга степен...
Ей върху това никой никога не се замисля.... а винаги се почва отзад напред, тя такава, тя онакава, те жените не знаят какво искат, аз толкова много давам и съм давал, пък тя..... като му го кажеш в прав текст къде е проблема, сърди се и почва да търчи след други фусти дето уж "го разбират повече от теб", като му намекнеш - не разбира, като кажеш "Край, писна ми, защото така и така..." и следва "Лелеее, мило, ама защо не си ми казала до сега..., аз ако знаех....." Е,

Почти никога когато подаваш сигнали за проблем (поне при мене е така), не се обръща внимание. Трябва да се стигне до края , за да се усетим че имаме проблем. Хем се опитва човек да не прави проблем от всяко нещо, хем си трае, хем пак е крив!
Сега ще последват пак "Пич, карай си Бимата", "Пич, има и други жени" .....ей затова сте на това дередже пичове, защото всеки иска само да взема, без да се вгледа в себе си, без да разговаря с човека до себе си...
Незнам защо изобщо пиша в момента, темата е адски....повтаряща се да речем, незнам защо пишем едни и същи нещо по 100 пъти, вече почвам да се дразня!!!
Айде стига съм стояла на работа!
Нищо лично нито към автора, нито към момчетата които бяха писали, просто това е мнението ми като цяло

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Ей адашке аз мога да ти кажа че си разбрах грешките и опитах да бъда човек . Напълно ми е ясно че и аз съм виновен . Но просто човека с който съм бил усетих че не е цвете за мирисане ама търпях затова пак аз съм виновен . Просто цялата тема беше че намерих смисъл да бъда още весел от всякога а не да се натъжавам 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
Re: Изгубих година и половина
Mihmor написа:_BmW_™ написа:Mishel_Vaian написа:Накрая бях готов да пренебрегна моята голяма истинска любов (супер бърза е36-ца с ИС-ков мотор и две порти ) .
Щом го имаш няма за какво да се впрягаш, аз казвам "имаш ли хубава кола имаш и хубава жена, всичко е въпрос на време! "![]()
![]()
Горе главата колега не траа да ти пука !
И Порше да караш, тъпак ли си, пак няма да ти връзват, и опел кадет да караш стига да знаеш как да си поискаш и къде и какво да правиш пак може да ги сваляш, само дето с Поршето е малко по-лесно
И това е вярно

///M

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
В гумата ... щото аз нямам хубава кола и не съм тъпак ?
или съм 

My life is all I have ...
- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
Ти пак нищо не си изгубил... нали знаеш жената и урагана са едни и същи..
И двете идват с духане... и си отиват с къщи коли квото падне..

И двете идват с духане... и си отиват с къщи коли квото падне..

- Fenka85
- младши ентусиаст
-
Spiro написа:Бате незнам ама ако некоя иска да ми земе колата момиче,момче квото ще да е ше му обърна захапката
Имуществото,което се придобие по време на брака се дели незнам дали знаеш,така че е добре да си имаш кола преди брака

"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Fenka85 написа:Имуществото,което се придобие по време на брака се дели незнам дали знаеш,така че е добре да си имаш кола преди брака![]()
![]()
А най-добре е да не се бракуваш...

Тая тема пък съвсем я бракувахте...
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
- Fenka85
- младши ентусиаст
-
err0r написа:А най-добре е да не се бракуваш...![]()
![]()
Чак пък ...... едва ли?На всеки му идва времето - рано или късно

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Fenka85 написа:err0r написа:А най-добре е да не се бракуваш...![]()
![]()
Чак пък ...... едва ли?На всеки му идва времето - рано или късно![]()
![]()
Човек дори и добре да живее се жени и нека жененият по-късно помни завета му: "Що не напрайх предбрачен договор, да се Е*А в идиота!"
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- Fenka85
- младши ентусиаст
-
t060 написа:Човек дори и добре да живее се жени и нека жененият по-късно помни завета му: "Що не напрайх предбрачен договор, да се Е*А в идиота!"
RESPECT
by t060