Лаишки въпрос за хидравлична система .... моля за мнения
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Лаишки въпрос за хидравлична система .... моля за мнения
Колицата е Е34 та имам проблем с мъркуча който излиза от казанчето за хидравличната течност-Спукан е(маркуча) и мрави мазало по целия двигател.. та питането ми е следното ако се кара колата така 2-3 дена може ли да се пребия някъде и акосваля маркуча и намеря друг после как се обезвъздушава хидравликата-тоест сама ли се обезвъздушава или си има чалъм .... сега ша ми кажете има много изписани теми по тоя въпрос ама .....
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
От къде си? Имах същия проблем ама само ми капеше. Мъркуча има метален накрайник и не можеш лесно да го смениш сам. Ако си от Сф ще ти кажа къде да идеш.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
mafffff , сваляй маркуча и ако не ти е далеч някой от двата магазина на
http://www.pape-bg.com/contacts.php за малко пари ще си имаш нов маркуч + накрайник и ще забравиш за всякакви течове
Нашата фирма работи с тях и са изключително точни
Георги Пенчев

Нашата фирма работи с тях и са изключително точни

Георги Пенчев
ре
За съжаление съм от пловдив но знам къде да ми кабоват таново ... мен главното питане ми беше за обезвъздушаването щото гледам че единия край на маркуча излиза от казанчето а другия е забит в кормилната кутия ...и логоката е че като разкача всицхко ще стане мазало с тая течност и трява наново да се налива и тн ... а до сега не съм се занимавал...
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колега , прати л.с. на Любака и го попитай къде в Пловдив ми отремонтира маркучите на нивомата на комбито
Нищо пари ми излезе ,по-яки маркучи ,доста презапасени знам ,че са ми сложили и с нови накрайници ,че налягането не е като в кормилното управление а достига до 150 бара ...
За обезвъздушаването както казаха колегите ,няма никакви чалъми
Просто наливаш новата течност и палиш
Георги Пенчев

За обезвъздушаването както казаха колегите ,няма никакви чалъми

Георги Пенчев
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: Лаишки въпрос за хидравлична система .... моля за мнения
mafffff написа:Колицата е Е34 та имам проблем с мъркуча който излиза от казанчето за хидравличната течност-Спукан е(маркуча) и мрави мазало по целия двигател.. та питането ми е следното ако се кара колата така 2-3 дена може ли да се пребия някъде и акосваля маркуча и намеря друг после как се обезвъздушава хидравликата-тоест сама ли се обезвъздушава или си има чалъм .... сега ша ми кажете има много изписани теми по тоя въпрос ама .....
Няма да се пребиеш-може само волана ти да стане много твърд ,но ако си готов...Но най-добре сменяй бързо мъркуча.
8 мнения
• Страница 1 от 1