?Смана на маската?
Модератор: bum_bum
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
?Смана на маската?

dZvero Sound... The funs starts here...
Peerless, Seas, Kicker, Audison, Orion, Hertz, Pioneer, DLS, Alpine, Biema... AUDIO

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i

Never mistake motion for action...
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
М-бронята не значи смяна на цялата предница, а и неговата си е за Е36, така че говорим за разлчини неща...
Never mistake motion for action...
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Все едно да сложиш на Форд фиеста предница от Мондео .....

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Бате тва е подигравка и не е достойно за марката.Те келешите си правят акурите на ферари и кво.А пича с е36цата е налял точно толкова пари колкото да си вземе е46ца ама ваша си работа аз тия неща не ги разбирам.
Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
Абе хора, вие нормални ли сте бе? Ужким се ровите из нета и го раздавате много стилно, ами вземете и се разровете в тоя нет, така и така го раздавате много бързи и ходите по ОМВ-тата, ами като влезете в ОМВ от дясно на касите има стелажи със списания, ами вземете ги разгледайте или ако не ви се свидат 8.50 си ги купете и вижте истинските фенове на дадена марка автомобили какво правят, без значение дали са фенове на гнусни голфове, на утрепани орли или разни мокави. Поразгледайте ги и си отговорете на въпроса кои са измекярите? Те или НИЕ, неискам да обидя никой, но това, че в БГ има много селяни фенове на ПЕРНИШКИЯ ТУНИНГ неозначава, че всяка идея ще изглежда така. Като се каже ТУНИНГ се има в предвид не само смяна на маотора с по-голям и готово аз съм направил най-добрия тунинг ил да сложиш само някое издуано турбо и пак да стъпваш на палци. Като се каже ТУНИНГ трябва да се обърне внимание на всичко, на интериор, на екстериор, на окачване, на мотор, на саунд. А ние тука кво имаме си един сиджи който ископирал недоископирал спойлерите на лидерите и то само два модела ни реже главите и като си купим широк бъбрек и си сложиме веждички на е30ката примерно и сме велики. За мен идеята да се прави Тунинг е била да бъдеш различен и точно там е идеята колкото по-шантаво мислене имаш толкова по-добро творение искарваш на пътя и другите му се радват, разбира се има и изключения, но те си влизат в категорията Пернишки тунинг и неговорим за тях, но ако човека направи това което и на снимката просто целия форум и прогизнал клуб на БМВ (уж) ЕНТУСИАСТИТЕ трябва да му се преклоним до земята защото този човек ще закопае и най-върлия фен на марката в земята защото само един истински фен и ЕНТУСИАСТ може да се захване с това. Таке че или сте ентусиасти и трябва да подкрепяте такива идеи или просто карате БМВ щото ви е харесала цената и сте казали айде да го видим туй колко ще изкара.
П.П. Няма да се учуда ако модераторите изтрият поста ми или отнеса много критики, но това е самата истина.
П.П. И искам да добавя, че това прекрасно жълто БМВ вече ми седи на десктопа и ако сте истински фенове на вашите би трябвало да има ако не същото то поне подобни.
П.П. Няма да се учуда ако модераторите изтрият поста ми или отнеса много критики, но това е самата истина.
П.П. И искам да добавя, че това прекрасно жълто БМВ вече ми седи на десктопа и ако сте истински фенове на вашите би трябвало да има ако не същото то поне подобни.
По принцип си прав, но в български условя често се получават странни неща под влияние на въпросния "Тунинг"
Може би за това повечето са негативно настроени към този вид промени. Рядко някой ще може да съчетае добре нещата, че да се получи наистина нещо красиво. Освен това малко хора биха дали пари за нещо марково и оргинално, а с това което се предлага от самоуките тунинг майстори в БГ шанса да стане по зле от оргиналния вид е много голям
На мен също ми харесва това от снимката, но българското му подобие - едва ли ...

На мен също ми харесва това от снимката, но българското му подобие - едва ли ...

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
до моята 320ка на паркинга спира една 318 Е36 направена по подобен начин ,само че вместо оригинални части от Е46 е използвал чук и няколко кутии кит .. трагедия казвам ви
DD

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2