Понеже сьм много бос относно механиката ......
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Andreikata
- Потребител
-
- Кара: първия си автомобил
- Мечтае да кара: на Хю Хефнър зайчетата
- Детайли за колата: първата ми любов
Понеже сьм много бос относно механиката ......
Предварително благодаря за разбирането на проблема,който имам и за отговорите,който ще получа....Благодаря Ви......
Ето за какво питам.....
От известно време насам ми свети лампата за маслото,(не постоянно)(но маслото не е проблема-ново е ,не е и от датчика)
Този сигнал се появява,когато оборотите паднат под 1000,т.е.,когато чакам на светофар или пускам по инерция.
Като спра някьде да изчакам и след не повече от 6-7 секунди лампичката светва.....
Опасявам се,че карам автомобила така от доста време(около 5 месеца).
Някой имал ли е сьщия проблем,и ако да млоя даме насочи кам евентуалното му отстраняване.
Благодаря Ви
Ето за какво питам.....
От известно време насам ми свети лампата за маслото,(не постоянно)(но маслото не е проблема-ново е ,не е и от датчика)
Този сигнал се появява,когато оборотите паднат под 1000,т.е.,когато чакам на светофар или пускам по инерция.
Като спра някьде да изчакам и след не повече от 6-7 секунди лампичката светва.....
Опасявам се,че карам автомобила така от доста време(около 5 месеца).
Някой имал ли е сьщия проблем,и ако да млоя даме насочи кам евентуалното му отстраняване.
Благодаря Ви
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
- slep
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бангия
- Мечтае да кара: много кончета под капака
- Giovanni
- младши ентусиаст
-
и аз мисля че е от маслената помпа щом не гасне. а какво е маслото че забравих да попитам преди да ти дам отговор?
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
А от къде знаем, че проблемът не е в датчика?
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Недей-сменя помпа преди да си сигурен.То наистина ако маслото ти добро(за тази кола) и дат4ика ти е наред,то наистина вси4ко води към помпата.Сега на някои може да им се стори смешно,на едно приятелче М40-ката имаше такъф проблем.На диагностиката излезе грешка в ламдасондата.Смения и лампи4ката му ве4е не свети.Незнам каква аномалия беше станала,на някои може да им се стори смешно но тва е факт.Също метни и едно око на масления филтър виж дали е сменян.

7 мнения
• Страница 1 от 1