Призив
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Призив
До всички,които карат нощем с включени задни фарове за мъгла.
Моля не го правете.Крайно неприятно е за този който е зад вас.
Моля не го правете.Крайно неприятно е за този който е зад вас.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 25 Фев 2021, 0:15, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Изпреварваш го, сфеткаш му ги ти.. малко и на него да му е кофти или, ако си с някоя 'жипка с роулбари.. земииииии... 

Понеже пътувам предимно нощем София-Русе наистина е много неприятно, особено като вали дъжд .. смея да твърдя, че има моменти, в които изпреварвам на късмет едва ли не .. НО винаги нарочно ги светвам като някой ми се залепи зад бронята и кара дълго време там, някой, който забравя да си махне дългите и ме застигне (не че се случва често) ... Още по-неприятно е като в завой виждаш, че отсреща идва кола (по дългите светлини) много малко хора ги изключват преди да се срещнат двата автомобила и се получава едно крайно неприятно заслепяване .. много дразни също как "колегите" шофьори държат дълги до последния момент, в който вече не се вижда нищо .. Очаквам в най-скоро време новите ксенонови фарове на Philips, след което ще вадя душата на всички такива недобронамерени водачи .. дори съм се замислил да се тръсна за би-ксенон, но малко ми свидят парите за момента?! Колата ми струва 10 000лв ... и има фарове за 2000
Ако сложим предвид обаче полезното действие си заслужава!

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
[steeN] написа: И то в повечето случаи някакви абсолютни кошници изгнили от ръжда ама пуснали стоповете за мъгла, кой с един с кой с два, голяма гъзария няма що...
За съжаление този варварски акт спрямо очите ми напоследък го извършват колеги "БМВ-фенове". Като видя после сините габарити или пръскалки ми е ясно,но това не променя факта,че карам на сляпо. Е34 имат зверски изнервящи стопчета за мъгла! Да не говорим за лошо регулираните фарове... Присъединявам се към призива - колеги, знаем,че имате такива стопове, и с габаритите ви виждаме достатъчно добре и отчитаме "гъзар на пътя"

Never mistake motion for action...
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Аз стоп за мъгла не ползвам, рядко му се случва на някой да кара зад мене , така че не ми трябва
, то и халогени не ползвам ама това е друга тема.

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Turturelo написа:.. дори съм се замислил да се тръсна за би-ксенон, но малко ми свидят парите за момента?! Колата ми струва 10 000лв ... и има фарове за 2000Ако сложим предвид обаче полезното действие си заслужава!
То парите ще ги дадеш. Но какво ще стане, ако някоя фуста с Daihatsu Terios с ролбари, връщайки назад ти чукне едното фарче и го счупи? Едва ли застраховката ще го покрие?
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Искам да посоча един от нас дето кара с такива фарове. И от не от днес, а поне цяло лято. ВАСИЛЕНЕЕЕЕЕЕ, купи си две крушки за габарити и спирачки и, ако не знаеш как се сменят, обади се на някой от BMW Assistansa да ти ги сложи отзад. Имам предвид на задния ляв стоп. Всъщнос там беше десен

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2