Welcome To Bulgaria, And Have A Nice Път
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=102691
Написах какво ми е мнението за КАТ...някой го е написал и по-горе-не им е изгодно!
Сони по-горе каза,че е по-добре да си караш по правилата-е дали !!?!? Май не съвсем..
Написах какво ми е мнението за КАТ...някой го е написал и по-горе-не им е изгодно!
Сони по-горе каза,че е по-добре да си караш по правилата-е дали !!?!? Май не съвсем..
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Shondy написа:тебе на тъмно ли те държат или много cs си играйкаш ,говориме за демократичен начин за разрешаване на проблема. Пумиарите спират с единствената цел да те муфтят за пари.....как да постъпиш или аз да си нося 9мм вата дружка и да стрелям по корумпирани патрулки . Така ше ги разпознавате вече. Когато видите астра с дупки да знаете че са ме спирали....
Докато има кой да дава ще има кой да взема. Аз ти казвам най-бързия начин да премахнем тоя който ще дава и проблема е решен. Щото истината е, че шофьорите научиха катаджиите да вземат подкупи. Гадно ма е факт! И пак от шофьорите трябва да се почне, за да се реши проблема.
Дамокрацията е просто нещо, но не за прости хора - Аристотел го е казал пръв, аз ти го преведох, дано ме разбереш.
П.С. Светлината ми дразни очите, а какво е това cs?
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
Shondy написа: сs е counter-strike игра вече забранена доколкото помня в щатите
щатите може би трябва да направят малко по трудно закупуването на пушка и пистолет, а не да забраняват игри

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 28 Сеп 2019, 11:43, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
що
Shondy написа:t060 написа:Подхода не е правилен. Катаджиите трябва да ходят на работа като тия от боп-а с маски, автомати и по 1-2 камери да ги гледат. Като спрат някой ако се прави на оборотен или иска да почерпи изкарват го от колата по един пълнител на мпс-то и да си ходи по живо по здраво. Я да видите колко бързо всички ще се научат да спазват правилата.
RESPECT
by t060
тебе на тъмно ли те държат или много cs си играйкаш ,говориме за демократичен начин за разрешаване на проблема. Пумиарите спират с единствената цел да те муфтят за пари.....как да постъпиш или аз да си нося 9мм вата дружка и да стрелям по корумпирани патрулки . Така ше ги разпознавате вече. Когато видите астра с дупки да знаете че са ме спирали....
айде сега ми отговори защо им предлагаш пари тогава, ти си по- виновен от тях, ако си направил нарушение ще си носиш отговорността, ако не си направил обжалваш, това е демократичния начин, докато даваме на куките корупция ще има

п.п. цигарите все не успявам да ги спра, ама даването на пари на куки го спрях преди година, ако ще пише да пише, и тогава се познават некорумпираните, щото тия дето са те спрели за пари ги мързи и те пускат ей така, че и приятна вечер пожелават, европейско обслужване

Възможно е ,но им давам пари ,защото най-често ме спират без основателна причина и си ги просят. А като си замълчиш ти лепват поредния акт и така след време няма как да си изкарваш хляба ако си като мен. Аз също 6 години 1 лев не съм им дал ,ама последните 3 нямам особен избор. Найстина не съм си виждал талона от много много време. И ще ти кажа какво стана та ми го взеха.
Седях на един светофар - зад мен полу в съседната лента имаше тир ,който като светна зелено тръгна и не прецени че ще ми относе туко що закупената е36-ца с истекло каско (за което познайте дали ме бяха предопредили) ..... и познайте кого искараха виновен, мен за неправилно престрояване.
от тогава актовете не си плащам даже ,е**** съм ги сичките.....
Седях на един светофар - зад мен полу в съседната лента имаше тир ,който като светна зелено тръгна и не прецени че ще ми относе туко що закупената е36-ца с истекло каско (за което познайте дали ме бяха предопредили) ..... и познайте кого искараха виновен, мен за неправилно престрояване.

- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Съгласен съм, че броя на катастрофите в България е значителен, съгласен съм и че шофьорите имат вина за това.
Нека обаче да погледнем от другата страна - имаме ли условия да се придвижваме безопасно?
Нямаме и то никакви.
В България има само един път с ранг на магистрала, който вече е тесен за текущия трафик, но на него стават най-малко катастрофи.
Какъв е изводът? Че трябва да се построят безопасни пътища.
Пари за пътища доскоро имаше, преди да уволнят Батко и Братко (които видяхме каква работа свършиха по нова година като блокираха стотици коли на пътя Сливен-Петолъчката) заради кражбите, след което спряха парите.
Как тогава шофьорите да карат дисциплинирано, след като тези, които промоцират тези акции и са избрани да си свършат работата, мислят само как да откраднат и да си тръгнат?
Някой от вас обръщал ли е внимание колко се спазват правилата на магистралата и колко по пътищата? А колко в София?
На мен лично от такива смешни ПР акции на вестници с падащ тираж ми се повръща.
Видяхме и какво правят лицата на тези ПР акции.
Колко от вас знаят, че има парламентарна комисия по безопасността на пътищата? А колко от вас са виждали депутатски коли да правят нарушения?
Това са същите хора, които сега ни "призовават".
Така че докато не се довърши изцяло поне една магистрала, няма как да подкрепя такива акции.
Съжалявам.
Нека обаче да погледнем от другата страна - имаме ли условия да се придвижваме безопасно?
Нямаме и то никакви.
В България има само един път с ранг на магистрала, който вече е тесен за текущия трафик, но на него стават най-малко катастрофи.
Какъв е изводът? Че трябва да се построят безопасни пътища.
Пари за пътища доскоро имаше, преди да уволнят Батко и Братко (които видяхме каква работа свършиха по нова година като блокираха стотици коли на пътя Сливен-Петолъчката) заради кражбите, след което спряха парите.
Как тогава шофьорите да карат дисциплинирано, след като тези, които промоцират тези акции и са избрани да си свършат работата, мислят само как да откраднат и да си тръгнат?
Някой от вас обръщал ли е внимание колко се спазват правилата на магистралата и колко по пътищата? А колко в София?
На мен лично от такива смешни ПР акции на вестници с падащ тираж ми се повръща.
Видяхме и какво правят лицата на тези ПР акции.
Колко от вас знаят, че има парламентарна комисия по безопасността на пътищата? А колко от вас са виждали депутатски коли да правят нарушения?
Това са същите хора, които сега ни "призовават".
Така че докато не се довърши изцяло поне една магистрала, няма как да подкрепя такива акции.
Съжалявам.
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Shondy написа:Възможно е ,но им давам пари ,защото най-често ме спират без основателна причина и си ги просят.
Ако си изряден във всяко отношение няма за кво да се хванат, е питай някой от по редовните из Дружба къв калитар съм, направа некъв зверски бърнаут и се оказва, че полицията била на 10 метра без да я вида, въртях се веднъж и полицията била паркирана и ме гледала и отидох и си паркирах на 15 метра от тях пак без да ги видя и пак така винаги се чудят за кво да се хванат, проверяват ме от-до и още в началото се опитват да ме накарат да им дам пари, ма като знам, че съм изряден няма за кво да ти напишат. Всичко възможно са ми проверявали само и само да намерат да се хванат за нещо, даже единя искаше да ми пише акт за тва, че много време съм си търсил жилетката

и пари до сега на полицай не съм давал, те на мен едвам ми стигат тия пари пък да ги раздавам и на полицайте няма нужда
Tux0 Ca !

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2