За първи път зад волана на 320и

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 15 Сеп 2008, 3:17

Fear написа:Напълно съм съгласен с теб. Онзи идиот с форда за 30К, просто не знае за какво да си похарчи парите правилно, ама това си е негов проблем. :mhihi:

Аз улових сарказма ти, но ти не разбра мисълта ми явно. :confused: Хората и на малкото могат да се радват качествено и точно това прави момчето - радва се истински на колата. Не е нужно да му казваш, че БМВ примерно имат и по-големи мотори от 150 коня, човека си се радва на това което има. Сред време ще си купи по-нова със по-голям мотор, но до тогава какво пречи да изказва радостта си ? Защото аз, четох ли четох... 2-3 пъти, нищо съществено не е написал, просто си се радва - това че ТИ не споделяш радостта му е вече друга бира. Което ме досеща, че си искал да почерпиш. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 15 Сеп 2008, 8:34

Съжалявам, че си уловил сарказъм, който не съществува. :)

Изглежда, не си прочел следващото изречение от мнението ми, а именно: "Аз затова и по-рано казах - важното е да можем да се радваме на това, което имаме, независимо какво е то. :D "

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 15 Сеп 2008, 10:29

Аз пък да се похваля съм на 16 и на село карах на един английски приятел е36 325tds touring-a.Ми готина е колицата и върви доста,ама малко не се усеща скоростта в нея.Иначе няма такъв комфорт.БМВ ми е по мярка,освен задната предавка,която много гадно се включва. :)

пияния майстор
Аватар
Кара: на мастика с айрян
Мечтае да кара: е30 М3

Мнение от remaka » 15 Сеп 2008, 19:25

Като свикнеш се включва супер! ;)
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност :)
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи :)
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Acoto® » 16 Сеп 2008, 14:00

Леле като чета това започвам да си спомням времето когато тука всички се кефехме на тези неща, искам да се върне това. Сега много коли ли вкараха, всички искат да се правят на богати ли не знам. С носталгия си спомням преди, когато се кефехме на е30, е36, е34, старо да обаче това си е ЕВЪРГРИЙН, момчетаааа.... 8)
AcoTo®

пияния майстор
Аватар
Кара: на мастика с айрян
Мечтае да кара: е30 М3

Мнение от remaka » 16 Сеп 2008, 18:49

Acoto® написа:Леле като чета това започвам да си спомням времето когато тука всички се кефехме на тези неща, искам да се върне това. Сега много коли ли вкараха, всички искат да се правят на богати ли не знам. С носталгия си спомням преди, когато се кефехме на е30, е36, е34, старо да обаче това си е ЕВЪРГРИЙН, момчетаааа.... 8)

Много си прав колега някой още им се кефят и не искат да сменят "дъртото" бмв за нищо на света :lalala: :lalala:
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност :)
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи :)
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!

Предишна

Назад към Страхотни истории