Легендарният автомобил

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Rijo » 12 Сеп 2008, 22:54

Пропускаш Мерцедес 190 ...
Според мен води класацията.
Fear написа:А под "голфаджия", да се разбира човек, който е олигофрен зад волана, а не че кара Голф. ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е12 520 1979,Е30 318и 1989

Мнение от Kin_klad_dze » 13 Сеп 2008, 8:26

Тука пак,някой се хванал за думата....
ПО темата(не официално обявената) ,а по спора цигански ли са е36.
Ми да цигански са.Не е важно че има хора които не са мангали и си ги карат,важното е че има достатачно цигани ,селяни(тука разширявам социални спектър),бекове и други хора от долните прослойки на обществото.ОК,вие там,които не се смятате за такива,просто всичко - куцо киораво сакато,взима е30 или е 36,щотото е евтина и мощна и може да плени сърцето на някоя не особено умна мома.Ама нали е БМВ!Марката БМВ не за да се изфукаш с нея(въпреки че мутрите от 94 го направиха обратното),а за да се кефиш,да ок фъкай се с един Майбах,няма ядове,щотото на караулката при владая няма да се разминеш с още 50!?Та утидете у Перник и вижте как Голфа и БМВ 3 серия(до 97)са рамо до рамо.Ами не мерси.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 13 Сеп 2008, 8:45

Kin_klad_dze написа:Тука пак,някой се хванал за думата....
Ми да цигански са.Не е важно че има хора които не са мангали и си ги карат,важното е че има достатачно цигани ,селяни(тука разширявам социални спектър),бекове и други хора от долните прослойки на обществото.ОК,вие там,които не се смятате за такива,просто всичко - куцо киораво сакато,взима е30 или е 36,щотото е евтина и мощна и може да плени сърцето на някоя не особено умна мома.Ама нали е БМВ!Марката БМВ не за да се изфукаш с нея(въпреки че мутрите от 94 го направиха обратното),а за да се кефиш,да ок фъкай се с един Майбах,няма ядове,щотото на караулката при владая няма да се разминеш с още 50!?Та утидете у Перник и вижте как Голфа и БМВ 3 серия(до 97)са рамо до рамо.Ами не мерси.

ЕЕЕЕ ама начииии.Тука секи говори за другия че бил селянин бил бек бил незнам какъф си.Ами примерно ти КИН КЛАД ДЗЕ ти не си ли точно такъф.Искаш да ми кажеш че никога не си псувал през джама или че никога не си изпреварвал от дясно или никога не си глеал ло6о.Ами аз поне немога да го повярвам.Защото виж какво става сега.Излизаш на улицата и гледаш почти всеки човек(от всякаква възраст) в колата си се мисли за велик и прави тези селски изпълнения.Ама наистина всеки.И така влизам аз в любимия ми форум и кво да видя-всеки е на върха на морала,никой никога не е карал извън ограниченията,никои никога не е правил цигании по пътя.Винаги всички са самата света вода,в който и да е форум на което и да е интернет пространство.
Това много ме дразни.Аз излизам на пътя виждам всичко както си е.
А тука същите хора се правят на перфектни.Еми как стаа тоя номер немоа разбера.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 13 Сеп 2008, 10:07

Kin_klad_dze Пуснато на: 13 Сеп 2008, 9:26 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

"Тука пак,някой се хванал за думата....
Ми да цигански са.Не е важно че има хора които не са мангали и си ги карат,важното е че има достатачно цигани ,селяни(тука разширявам социални спектър),бекове и други хора от долните прослойки на обществото.ОК,вие там,които не се смятате за такива,просто всичко - куцо киораво сакато,взима е30 или е 36,щотото е евтина и мощна и може да плени сърцето на някоя не особено умна мома.Ама нали е БМВ!Марката БМВ не за да се изфукаш с нея(въпреки че мутрите от 94 го направиха обратното),а за да се кефиш,да ок фъкай се с един Майбах,няма ядове,щотото на караулката при владая няма да се разминеш с още 50!?Та утидете у Перник и вижте как Голфа и БМВ 3 серия(до 97)са рамо до рамо.Ами не мерси. "
Колега, не мога да се съглася, че E30 е евтина селска кола, за мен е много по- красива от по- новите модели и бих си взел такава :winky:
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 13 Сеп 2008, 10:24

A_DUNCHEV написа:Забравих да добавя,че тунинга не е само оптичен, а има и доста изненади и под капаците и на двете!!! :mhihi:

Тук ме заинтригува...я ми сподели какъв тунинг е правено на черното стъклопластово Е36 под предния капак?
Спортен филтър и чипс ли?
Жалко,че нямам път към Сливен скоро,иначе с удоволствие бих се пуснал с него :winky:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 13 Сеп 2008, 14:43

Незнам но и аз съм на мнение,че Е36 стана новият Голф. Наистина има много добри Е36-ци но те се броят на пръсти повечето са пълни кенефи с ///М лепенки и емблемки и барабани отзад :) умирам от смях. Просто е36 вече е по джоба на 95% процента от хората и много хора си ги купуват и понеже БМВ-тата имат слава на мутренски автомобили някак си им вдъхва едно самочувствие и правят глупости.

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 13 Сеп 2008, 16:12

^ Е ти що мислиш,че аз карам Е36...даже 2 броя имам :lol:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Polgargaist » 14 Сеп 2008, 23:54

AcOrP написа:Незнам но и аз съм на мнение,че Е36 стана новият Голф. Наистина има много добри Е36-ци но те се броят на пръсти повечето са пълни кенефи с ///М лепенки и емблемки и барабани отзад :) умирам от смях. Просто е36 вече е по джоба на 95% процента от хората и много хора си ги купуват и понеже БМВ-тата имат слава на мутренски автомобили някак си им вдъхва едно самочувствие и правят глупости.

Добре колега б2-ката ти да не е по хубава :lol: от е 36 ?? или бмв-то ти 92 година :mhihi: ,Е 36 са много хуабви автомобили но за хора които могат да ги подържат,за циганите найстина има цигани с е 36-ци ама тея гробища да няма празни да стоят я ? :lol: :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: другите да се усмихват :)

opa

Мнение от JENATA NA 6EFA » 16 Сеп 2008, 14:20

NAPRAVO SCEPVA

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Re: opa

Мнение от VesoPesa » 16 Сеп 2008, 15:11

JENATA NA 6EFA написа:NAPRAVO SCEPVA

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
още една ли бе :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e28 turbo

Мнение от Ma7e4k0 » 16 Сеп 2008, 19:56

Стига бе хора, каквото карали циганите такова..те карат коли които са Евтини за подръжка сега каква марка ще е тя е друг въпрос...карат е36 щото е що годе ново и е добра кола...Значи като циганите ходят с кожени якета и аз имам такова и какво вече да не го обличам ли?И е36 имам и 190 имам и ми дреме на оная работа кво карат циганите...престанете да се изяждате...примерно тука не обичате Голф а в Англия това е класика нали?! Както БМВ 3-та серия :winky:
BMW e30 320i Powered by LowBudgetPerformance™ & 88' BMW E30 330i Turbo & BMW e36 m40b16

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tankishev » 17 Сеп 2008, 0:09

Rijo написа:
A_DUNCHEV написа:Надавям се да ми покажите БГ туниг на Голф 2

Тук, но май ще ти иска регистрация...

Който не го е срам да си криви душата и да плюе Голф-а но това което следва е една от най-красивите коли в България!!!!

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
И мен ме "ужили" колега от форума:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=1393313#1393313
Все още чакам извинение ... като от умрял писмо!

Изображение среден разход

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 17 Сеп 2008, 0:20

AcOrP написа:...

комшо остави ги да се надбягват на божура пък дай ние тия дни да излезем да се съберем трите 7-ци да покараме напред назад за кеф :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПС АМАН ОТ СЪСТЕЗАТЕЛИ
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 17 Сеп 2008, 0:30

Гоуф 2 и хубава музика :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S