пак тея с голфовете
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Мишел написа:plradev написа:Ти си брутална колежке![]()
![]()
![]()
Не, просто е свръх елементарна и проста..... опитва се да ви направи впечатление....
Знам много добре темата и с трамвая и въртенето на гуми,която стана 5,6,7... страници ама реших този път да го спестя

plradev написа:Мишел написа:plradev написа:Ти си брутална колежке![]()
![]()
![]()
Не, просто е свръх елементарна и проста..... опитва се да ви направи впечатление....
Знам много добре темата и с трамвая и въртенето на гуми,която стана 5,6,7... страници ама реших този път да го спестя![]()
След като тя не иска да си го спести и се излага по всички възможни теми, защо трябва ние да й го пестим? А и не сме длъжни и вулгарния й език да слушаме....
- dxd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: както я може.
- Мечтае да кара: На пържоли и пържени картофки нон-стоп.
Мишел написа:plradev написа:Мишел написа:plradev написа:Ти си брутална колежке![]()
![]()
![]()
Знам много добре темата и с трамвая и въртенето на гуми,която стана 5,6,7... страници ама реших този път да го спестя![]()
След като тя не иска да си го спести и се излага по всички възможни теми, защо трябва ние да й го пестим? А и не сме длъжни и вулгарния й език да слушаме....
Може да е вулгарен и игрив и в леглото,което си е голям +

- plradev
- старши ентусиаст
-
Може да е вулгарен и игрив и в леглото,което си е голям +
Бате,гледай сега Мишел също е колежка и е нормално да се възмути!!!А това една жена да говори ХАМАЛСКИ в леглото е голям -,поне за мен.Име една тънка линия която трябва да се прицени кога да се прескочи, а не няк'ва мацка с ГоУф спряла на улицата и понеже наща я мързело да завива айде да храни по форумите.Сещаш ли се?!

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Аз съм ебати каръка - току-що си идвам от морето и за 1100 км. нито един голф не поиска да се варкаме... минавах и си задминавах... така и не можах да видя дали 2,5 тдс върви повече от голф...
И такава не видех - никакви голфаджийки нямаше даже и на морето... пак ви казвам - аз съм ебати каръка...

cappy123 написа:Днес неква тъпа п**** спира посредата на улицата и пуска аварийки, защото видяла неква приятелка...Деба пачата...Щеше да си остане без задница...Голфаджиика скапана!!!![]()
![]()
![]()
И такава не видех - никакви голфаджийки нямаше даже и на морето... пак ви казвам - аз съм ебати каръка...
cappy123
Здравейте колеги,
Регистрирах се във вашият сайт заради случка провокирана от потребител cappy123.
Преди броени минути станах свидетел на серия груби, вулгарни и заплашителни теми и постове във VW клуба. Макар и модовете там да са чевръсти успях да забележа това безумно същество...
Виж сега колега/колежке:
1. Това кой какви пари има и каква кола кара си е негова работа. Карам кола която САМ съм си изкарал. Не ми я е подарил тати!
2. Това, че караш BMW не те прави нещо повече от останалите на пътя. Съобразяваш се със ситуацията както всички или слизаш от колата и ловиш рейса.
3. Недей се изхвърля със заплахи защото аз карам кола която вероятно ти се събира в багажника и направо няма да повярваш как излизат 120 побеснели кг от нея като седнеш да ми се ерчиш по светофарите!
ПП
Виждам, че тук колеги са ти обяснили нещата подобаващо. Пътищата са за всички и всички сме равни там. Колеги сме за да си помагаме независимо към кой клуб принадлежим. Поведението ти е свинско и рано или късно все някой някъде ще ти затвори мръсната устичка
Приеми поста ми като най-приятелски съвет
Мери си приказките защото не знаеш утре на кой, къде и в каква ситуация ще попаднеш!
Хайде със здраве
Поздрави на всички пичове и мили дами
Регистрирах се във вашият сайт заради случка провокирана от потребител cappy123.
Преди броени минути станах свидетел на серия груби, вулгарни и заплашителни теми и постове във VW клуба. Макар и модовете там да са чевръсти успях да забележа това безумно същество...
Виж сега колега/колежке:
1. Това кой какви пари има и каква кола кара си е негова работа. Карам кола която САМ съм си изкарал. Не ми я е подарил тати!
2. Това, че караш BMW не те прави нещо повече от останалите на пътя. Съобразяваш се със ситуацията както всички или слизаш от колата и ловиш рейса.
3. Недей се изхвърля със заплахи защото аз карам кола която вероятно ти се събира в багажника и направо няма да повярваш как излизат 120 побеснели кг от нея като седнеш да ми се ерчиш по светофарите!
ПП
Виждам, че тук колеги са ти обяснили нещата подобаващо. Пътищата са за всички и всички сме равни там. Колеги сме за да си помагаме независимо към кой клуб принадлежим. Поведението ти е свинско и рано или късно все някой някъде ще ти затвори мръсната устичка

Приеми поста ми като най-приятелски съвет

Мери си приказките защото не знаеш утре на кой, къде и в каква ситуация ще попаднеш!
Хайде със здраве

Поздрави на всички пичове и мили дами

- mastorpetko
- младши ентусиаст
-
cappy123 написа:Днес неква тъпа п**** спира посредата на улицата и пуска аварийки, защото видяла неква приятелка...Деба пачата...Щеше да си остане без задница...Голфаджиика скапана!!!![]()
![]()
![]()
Положението по пътищата е същото като възпитанието на хората

П.П. От кога 17 годишните девойки започнаха да шофират?
П.П.П. И ако това е "твоето" БМВ, не виждам на какво отгоре се надсмиваш на останалите участници в движението

- dxd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: както я може.
- Мечтае да кара: На пържоли и пържени картофки нон-стоп.
dxd написа:Мишел написа:plradev написа:Мишел написа:plradev написа:Ти си брутална колежке![]()
![]()
![]()
Може да е вулгарен и игрив и в леглото,което си е голям +![]()
Връщам си думите назад и затова не става

- plradev
- старши ентусиаст
-
dxd написа:dxd написа:Мишел написа:plradev написа:Мишел написа:plradev написа:Ти си брутална колежке![]()
![]()
![]()
Може да е вулгарен и игрив и в леглото,което си е голям +![]()
Връщам си думите назад и затова не става![]()
![]()
![]()
Да беше попитал направо,а не да правиме темата 10стр.

Сега очаквам ,включване от каппи123"ПРЕСТАНЕТЕ ВЕДНАГА" и да и теглат катинара най-накрая на тая тема

mastorpetko написа:cappy123 написа:Днес неква тъпа п**** спира посредата на улицата и пуска аварийки, защото видяла неква приятелка...Деба пачата...Щеше да си остане без задница...Голфаджиика скапана!!!![]()
![]()
![]()
Положението по пътищата е същото като възпитанието на хоратаДокато едни путки в една марка кола се зверят на други путки с друга марка кола, няма да се променят нещата към добро
Както се казва, човек колата си мени, но умствения багаж, за съжаление, не
П.П. От кога 17 годишните девойки започнаха да шофират?
П.П.П. И ако това е "твоето" БМВ, не виждам на какво отгоре се надсмиваш на останалите участници в движението
хх първо .. да тъпа е, защото пречи на останалите участници в движението..второ, кой ти каза, че аз съм карала...!!!
БМВ- то е много по-добро от твоята кола !!!
иии ще си се дзвера на който си искам

plradev написа:cappy123 написа:Днес неква тъпа п**** спира посредата на улицата и пуска аварийки, защото видяла неква приятелка...Деба пачата...Щеше да си остане без задница...Голфаджиика скапана!!!![]()
![]()
![]()
Ти си брутална колежке![]()
![]()
![]()
А по-добре ли щеше да ти е ако не беше пуснала аварийни![]()
Да не е спряла в лява лента на Цариградко!!Помисли малко преди да храниш себеподобните си
Спира посредата на пътя, ако ще и фойерверка да пусне!!!
НЕ ми дреме...А да почнат така да спират всички ще се кефиш ли ???

plradev написа:Мишел написа:plradev написа:Ти си брутална колежке![]()
![]()
![]()
5,6,7 страници..А твоите теми колко стр отнасят.. 1

Извинявай мА,ама да ми набие спирачки и спокойно да си пусне аварийки не става.И ти да беше щеше да псуваш!!! Спокойно да си завия хаха, е не ще слезна да я бия... Ако беше ти в случея нямаше да мислиш така изроде !!!
И не бяхме тогава с БМВ-то, а с хюндей..и да колата и беше скапана!!!
Така че не говори без да знаеш малоумнице!!!
Защото е много лесно да си пишеш некакви глупости и да се правиш, че много знаеш...

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
cappy123 написа:...
Ахх защо не съм те срещал по улиците родни тебе досега...

Най ги обичам ей такива оборотни кифли като теб...наскоро една си тръгна навъсена с смачкани врати от ритници...щото и тя беше такава оборотна като теб

А относно голфовете дето спирали в бързата на цариградско...без коментар,щото баш от такъв го ядох дървения...

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Скъпа ми колежке капи123: първо, моля те спри накрая да пишеш с удебелен шрифт (не виждам точно на какво искаш да наблегнеш във всеки твой пост), дори администратори и модератори не си го позволяват; второ, научи се в един пост да отговаряш на всички мнения, на които желаеш, а не да пускаш отделни постове и темите да стават по 10 страници (ако не знаеш как - пиши ми ЛС, ще ти обясня); и трето, но не на последно място - за да се заяждат всички с теб, може би има и капчица вина в теб, помисли върху това...