190 с 1000 зора
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
неразбрах кое е мъртво роденото и кое е заводски преебаното М40 или М50,маи за М40 става въпрос то нали шестака си е шестак и е бега4ка///MapTo написа:bmwmaniq написа:Приятел .. аз споменах че не карам всеки ден с 200 .. карам си е съвсем нормално до 3000 мах 4000 оборота ... рядко е качвам и ръчкам по магистралата а в града само като се натъкна на някой гаден голфаджия или сектант от опел клуба
Ма ти кво,повярва си,че с това мъртвороденото наказваш ГеСеАй-ки и КР-чета ли?![]()
Успех колега

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
petio_bmw 318is написа:неразбрах кое е мъртво роденото и кое е заводски преебаното М40 или М50,маи за М40 става въпрос то нали шестака си е шестак и е бега4ка///MapTo написа:bmwmaniq написа:Приятел .. аз споменах че не карам всеки ден с 200 .. карам си е съвсем нормално до 3000 мах 4000 оборота ... рядко е качвам и ръчкам по магистралата а в града само като се натъкна на някой гаден голфаджия или сектант от опел клуба
Ма ти кво,повярва си,че с това мъртвороденото наказваш ГеСеАй-ки и КР-чета ли?![]()
Успех колега![]()
![]()
СТИГА ОБИЖДАИТЕ М40 колеги с прецакани шестаци 150 коня и остава зад is-ката
![]()
![]()
Да си заложим талончетата на колите,че да ти затворя устата най-накрая с тоя ИсссСссстребител искаш ли?

И за справката карам М52 и ///Мъ 40...

- Spectral
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 530d sport
Петио днес наказах гси с 2-ма човека вътре, а аз бях с още 3-ма! и която ис-ка без чип както си е мойта ме бие на драг или по вървене му подарявам моята!!!! 6-така си има 15нм повече въртящ момент. Малко е по тежък затова не му личат толкова.
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
318is си е 318is
М50 ,М52 се тая гадно ли ти е 4е караш наи слабия шестак а?това ти си си избрал,друг избира М40 или М43 по-слаби от твоя и е нормално твоята да е по-бърза от тяхните,но това не ти дава право да им се подиграваш и да пишеш глупости.за мен ли4но М40 си е доста добър мотор напук на вси4ки критики от некомпетентните разбира4и във форума.неискам да се дърпам с твоята 320,караи си я и си мисли 4е е номер 1. и Марто кво толкова имаш против М40?утре си купуваш 328 и по4ваш да се базикаш и с 320 ли?

- ///MapTo
-
-
Извинявай,някъде споменал ли съм колко кубика е двигателя ми?
Казах само М52...
Некомпетентни мнения...да,имайки впредвид,че Мъ 40-то го имам от почти 4 години,явно изобщо не го познавам като кола,вървеж и т.н..
Абе кфо ли съм тръгнал да се обяснявам..живей си във филма за бързите истребители и не се занимавай с мен
Казах само М52...
Некомпетентни мнения...да,имайки впредвид,че Мъ 40-то го имам от почти 4 години,явно изобщо не го познавам като кола,вървеж и т.н..
Абе кфо ли съм тръгнал да се обяснявам..живей си във филма за бързите истребители и не се занимавай с мен

- bmwmaniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i M40
petio_bmw 318is написа:318is си е 318isМ50 ,М52 се тая гадно ли ти е 4е караш наи слабия шестак а?това ти си си избрал,друг избира М40 или М43 по-слаби от твоя и е нормално твоята да е по-бърза от тяхните,но това не ти дава право да им се подиграваш и да пишеш глупости.за мен ли4но М40 си е доста добър мотор напук на вси4ки критики от некомпетентните разбира4и във форума.неискам да се дърпам с твоята 320,караи си я и си мисли 4е е номер 1. и Марто кво толкова имаш против М40?утре си купуваш 328 и по4ваш да се базикаш и с 320 ли?
Петьо ... ако беше някъде до мен бих ти стиснал ръката по мъжки и да те заведа някъде да се напукаме ... Мен не ма ебе дали мотора ми е бил скапан или е куц кон или е мартво родено и какво ли още не съм чувал... аз не си избрах колата според мотора или пък да съм е взел да се гоня с някой си ... знаех и какви ще бъдът критиките за това и не си правя труда много да пиша тук ... пуснах тема и колегиално очаквах отговори а не да ми дрънкат че мотора тжа мотора онова ... Благодаря на всички които си дадоха мнението а относно на petio_bmw 318is му се възхищявам ... ако всички бяха като него този форум цена нямаше да има ...
- BOOKER
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW Е36 318 М40
Е36 325 М50
Е30 320 М50
Що така бе МарТо-то и той е пич,е някой път се подбазиква с М40-ките,но това му е разрешено все пак той е"БАТКА"и половина.
Последна промяна BOOKER на 14 Сеп 2008, 23:21, променена общо 1 път
- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe

- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
jorostoianov написа:само М52 шестака си е шестак кви са тия М40![]()

- bmwmaniq
- кандидат ентусиаст
-
- ///MapTo
-
-
Нищо лично към никой,но тоя подфорум заприлича мармалад откакто паднаха митата - влизането ни в евросъюза..оттогава се обезцениха Е36-тите и почнаха да се внасят яко кочини...
После ми разправяите кой бил комплексиран и кой мерил пишки...
Когато ме видите мен да пусна тема
"Помощ великия ми шестак изключва на 215 а не на 224 на магистралата,какво да правя" тогава ми обясняваите кой е пишкодръп...
Казва ви се,че на М40В16 макс спийда му е 190км/ч вие ми се дзверите...
Заради ей такива дървени философи като вас спряха да влизат много много стойностни хора в тоя форум...и честно казано май само модераторите останаха от старата школа...
Ае със здраве,аз няма да ви пиша в смешната тема повече,надлъгваите се колко сте велики,гонете се с тия коптори със 190 и дано не ви четем по вестниците...АМИН!

После ми разправяите кой бил комплексиран и кой мерил пишки...
Когато ме видите мен да пусна тема
"Помощ великия ми шестак изключва на 215 а не на 224 на магистралата,какво да правя" тогава ми обясняваите кой е пишкодръп...
Казва ви се,че на М40В16 макс спийда му е 190км/ч вие ми се дзверите...
Заради ей такива дървени философи като вас спряха да влизат много много стойностни хора в тоя форум...и честно казано май само модераторите останаха от старата школа...
Ае със здраве,аз няма да ви пиша в смешната тема повече,надлъгваите се колко сте велики,гонете се с тия коптори със 190 и дано не ви четем по вестниците...АМИН!
- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- bmwmaniq
- кандидат ентусиаст
-
Марто ... много се извинявам ни до колкото мога да чета ти беше човека с обидите и сравнението на колите... За едно си прав да ... че колите се обезцениха ... Аз лично БМВ ми беше мечта още от преди да излезе Е36 но нямах тази възможност да си купя БМВ... Сега щях да си вземам Голф 3-ка GTI 150 коня но когато разбрах че за тези пари мога да си взема БМВ без значение какво е си избрах ме4тата макар да знаех че ще ме издухва всеки с мотор над 100 коня но не му пукаше... Този форум мисля е както каза един колега да си помагаме а не да се плюем но явно 2-рото повече преобладава ... сега се замисли кой е пишльото и кои кладе огъня и се дразни с хората .... Какво аз не мога или нямам право да карам БМВ ли или пък трябва да искам първо разрешение от вас старата школа ???? Я слез на земята и ела да те закарам в нашата циганска махала да видиш как всеки 2-ри мангал кара БМВ и с джанта за не по малко от 200 лева или пък как другия си е паркирал МЛ-а на средата на махалата и е надул кючеците .... аз мисля че за това трябва да се притесняваш а не от нас ....
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4