Допълнителни светлини за мъгла отзад ...

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 545i
Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe

Допълнителни светлини за мъгла отзад ...

Мнение от Wierdo » 14 Сеп 2008, 13:47

Само една такава ли има на обикновениите стопове с жълт мигач? Като си ги включа от копчето светва само на десния. В левия няма крушка по default, или е изгоряла ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 14 Сеп 2008, 13:50

Изгоряла е колега
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '03 330xd M57N Sedan

Мнение от Mpower84 » 14 Сеп 2008, 15:59

Свети само единия стоп.В другия няма крушка!Светлините за мъгла отзад винаги без значение на каква кола са свети само единия стоп!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го шано
Мечтае да кара: още по-шано
Детайли за колата: Излъскан сток

ок

Мнение от emiche » 14 Сеп 2008, 16:01

Mpower84 написа:Свети само единия стоп.В другия няма крушка!Светлините за мъгла отзад винаги без значение на каква кола са свети само единия стоп!

Не е баш така, защото на мен ми светят и двата! 1992, 320 седан
И на пасатите им светят и двата, и на много други коли.
Затова колега си отвоти стопа, който не свети и просто провери - елементарно е.... :winky:
Изображение
Дизелите са мъртви души.

ентусиаст
Аватар
Кара: '03 330xd M57N Sedan

Re: ок

Мнение от Mpower84 » 14 Сеп 2008, 16:06

emiche написа:
Mpower84 написа:Свети само единия стоп.В другия няма крушка!Светлините за мъгла отзад винаги без значение на каква кола са свети само единия стоп!

Затова колега си отвоти стопа, който не свети и просто провери - елементарно е.... :winky:

Ти направо ме разби колаега до сега не бях виждал такава кола.Иначе на мойто купе 97' има само една светлина от ляво.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го шано
Мечтае да кара: още по-шано
Детайли за колата: Излъскан сток

Мнение от emiche » 14 Сеп 2008, 16:08

Mpower84 написа:
emiche написа:

Ти направо ме разби колаега до сега не бях виждал такава кола.Иначе на мойто купе 97' има само една светлина от ляво.

Ако искаш ще ти направя и снимки, за да видиш.... :winky:
Особено гот е, когато някой ти светка отзад и ти се е залепил за бронята и като му ги цъкна, и си мисли че съм набил спирачки
Изображение
Дизелите са мъртви души.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 14 Сеп 2008, 16:24

emiche написа:

и при мен от двете страни си светят :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 14 Сеп 2008, 17:00

има и двата варианта... само ляв, или два... ако ти работи само десния, по всяка вероятност имаш и ляв...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от agent smit » 14 Сеп 2008, 17:09

Владо написа:има и двата варианта... само ляв, или два... ако ти работи само десния, по всяка вероятност имаш и ляв...

:yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
Мечтае да кара: М5
Детайли за колата: много синя и много черна

Мнение от Hristo » 14 Сеп 2008, 17:43

и аз си светкам и с двата отзад :)

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 14 Сеп 2008, 18:08

Колега,не си се образовал достатъчно,а ръсиш образцови мнения...това си зависи от пазара,за който е правена колата..всички е34 и е39 например си имат 2 мъгленика отзад... ;) много коли си имат по два
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520 I Touring
Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003

Re: Допълнителни светлини за мъгла отзад ...

Мнение от ned_gm28 » 14 Сеп 2008, 18:33

Wierdo написа:Само една такава ли има на обикновениите стопове с жълт мигач? Като си ги включа от копчето светва само на десния. В левия няма крушка по default, или е изгоряла ?

Моето е с 4 лампи тип 21/5W-две от ляво и две от дясно.Когато е на габарит-светят четирите 5 ватови светлини,а когато включа допълнителните за мъгла-светват и 21 ватовите от двете страни.Ако по принцип ще е само на единият стоп,то той ще е левият!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бавара

Мнение от Игнатов » 14 Сеп 2008, 19:14

Аз пък и в двата стопа имам крушки за светлините за мъгла, обаче ми свети само лявата, за дясната - крушка сменях, бушоните проверявах, кабели... не ще и не ще да свети!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 14 Сеп 2008, 21:29

Да допълня малко, от ляво добре - свети си няма проблем, ама от дясно - даже няма дупка за фасунка. За задни светлини за мъгла, да не стане объркване.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 320d M Sport

Мнение от DaDurty » 14 Сеп 2008, 21:49

и на мен на комбито ми светеше само едната... отворих другия стоп, имаше фасунка но и беше премахнат "+"-са и на самия стоп имаше заработена дупка наполовина отрязана... аз я доодрязах... пуснах от левия към десния един "+" от фасонката на работещия и когато светне единия подава към другия... за да бъда по-точен кабела, който подава "+" за да светне светлината за мъгла е жълт мисля с бяла лента... имаго в буксата и на двата, но на десния няма пинче на самата "платка" където са заработени фасонките(аз видях това след като бях прекарал кабела). Така че има вариант ако ти се занимава да ти светят не една, а две светлини :D

П.С. аз пък забелязах, че на светлините ми за стоповете оригинално са ми сложени крушки с две светлини(и фасунки за такива) но свети само едната(за спирачките) на втората светлина им е прекъснат фабрично плюса... така че вариации са много по тези коли :)
Последна промяна DaDurty на 16 Сеп 2008, 1:21, променена общо 1 път
We're Going In Hell For This And You're All Coming With Us

Следваща

Назад към E36