Допитване за Cobra-автостъкла
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- joro6724
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E65 730d
Допитване за Cobra-автостъкла
Аве колеги имам един въпрос?
Счуппи ми се челното стъкло отидох да си заведа щета защото имам каско.Но в Армеец ми казаха че работят само с Кобра.От там ми дават два варианта европеиски и китаиски,аз избрах европеиският,надявам се да не съм направил грешка,та да ви питам имате ли наблюдения как са им стъклата и как работят!
Счуппи ми се челното стъкло отидох да си заведа щета защото имам каско.Но в Армеец ми казаха че работят само с Кобра.От там ми дават два варианта европеиски и китаиски,аз избрах европеиският,надявам се да не съм направил грешка,та да ви питам имате ли наблюдения как са им стъклата и как работят!
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Re: Допитване за Cobra-автостъкла
joro6724 написа:Аве колеги имам един въпрос?
На мен ми смениха стъклото пред нас

Мой съвет е ако намериш челно стъкло на втора ръка без да е пукнато и т.н да го вземеш него. Мойто след като го смениха от Кобра се появи един лек шум при по висока скорост. Оказа се че има луфт 1 мм (или по-малко) между пласмасовите щипки и стъклото. От там се получава завихряне и шума. Иначе не тече и такива работи. Добре го сложиха момчетата. Та мисълта ми е, че явно качеството е ниско на стъклата. Това прави и цената поносима - 138лв. без монтажа + 6 лв за щипки. Монтажа е безплатен и си носи вряла вода за да ти преместят лепенките на новото стъкло.
Надявам се да съм ти бил полезен. Успех.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- BoLiViV
- Red Fanatic
-
- Кара: Е34 М50B20
- Мечтае да кара: Е34 M5, E30 M3
- Детайли за колата: 209 LIMITED SLIP DIFFERENTIAL (25%)
210 ANTI-BLOCKIER-SYSTEM ( ABS )
216 SERVOTRONIC
220 SELF-LEVELING SUSPENSION
288 LT/ALY WHEELS
302 ALARM SYSTEM
320 MODEL DESIGNATION, DELETION
339 SATIN CHROME
401 SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC
411 WINDOW LIFTS, ELECTRIC
423 FLOOR MATS, VELOUR
430 INT/EXT RR VW MIRROR W AUT ANTI-DAZZLE
498 HEADRESTS IN REAR, MECHANIC. ADJUSTABLE
500 HEADLIGHT WASHER SYS/INTENSIVE CLEANING
520 FOGLIGHTS
529 MICRO FILTER
556 EXTERIOR TEMPERATURE DISPLAY
560 CO-PILOTS IN RR COMPARTMENT
562 MAP READING LIGHT
571 BOOSTED POWER SUPPLY
676 HIFI LOUDSPEAKER SYSTEM
687 RADIO PREPARATION
708 M-SPORT LEATHER STEERING WHEEL II
814 ITALY VERSION
855 LANGUAGE VERSION ITALIAN
899 EXPORT-FAHRZEUG
Re: Допитване за Cobra-автостъкла
joro6724 написа:Аве колеги имам един въпрос?
Може би преди 2 месеца и аз смених моето там! Обадих се запазих си час и дойдоха на място както каза колегата по-горе, но цената в момента е 163лв. за всичко ти само седиш и гледаш полон час как ти човъркат по колата, а и още нещо после задалжително ходиш на мивка за вътрешно чистене

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
- joro6724
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E65 730d
на мен ми казаха че са европеиски,поне по скъпите
За турски вобще не съм чул от тях като си запазвах час
За турски вобще не съм чул от тях като си запазвах час
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
с 200 км ч ми се отвори капака предния на е28цата и всичко стана мазало-шибидаха от удара на капака върху тавана се пречупи на 2 части-тавана леко на 2 места се поогъна нооооо стъклото по чудо бе ЗДРАВО
а то беше сменяно от КОБРА--тъй че един плюс от мен

- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Аз също съм доволен от Кобра, сменях си челното стъкло преди 4 години, сложиха ми Испанско или поне така казаха беше с зелена ивица от горе, а тези със синята били Турски, но знам ли
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
Да не отварям нова тема...
Смениха ми стъклото от Кобра. Както се разбра от фирмата не става нищо. Но докато го сменяха стъклото им висях на главите и сложиха нови щипки. Ама се появи гадния шум над 80 (свистене) Лайсната не прилепва хубаво към стъклото и от там иде проблема. Не че лайсната е слабо закрепена, просто не ляга хубаво и в горните ъгли има луфт половин милиметър. Как да го реша?? А има и една ламаринка горе в средата и тя нещо не е стегната.
Ако някоя е правил подобен ремонт да сподели, а ако е от София направо да казва къде да се видим за да отстраним свистенето.
Смениха ми стъклото от Кобра. Както се разбра от фирмата не става нищо. Но докато го сменяха стъклото им висях на главите и сложиха нови щипки. Ама се появи гадния шум над 80 (свистене) Лайсната не прилепва хубаво към стъклото и от там иде проблема. Не че лайсната е слабо закрепена, просто не ляга хубаво и в горните ъгли има луфт половин милиметър. Как да го реша?? А има и една ламаринка горе в средата и тя нещо не е стегната.
Ако някоя е правил подобен ремонт да сподели, а ако е от София направо да казва къде да се видим за да отстраним свистенето.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Зъбчо , това при мен от нещастниците ,както съм писал в темата се оказа недостиг на силикон
просто имаше едно място дето хората не бяха сложили изобщо и като намерих връзки по някакви неведоми пътища и дадох една бутилка уиски ми презалепиха стъклото и сега нямам проблем - ей го по магистралата си кова 180 км/ч и пътувам спокойно а преди точно на 80 полудявах
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
Penchev написа:Зъбчо , това при мен от нещастниците ,както съм писал в темата се оказа недостиг на силиконпросто имаше едно място дето хората не бяха сложили изобщо и като намерих връзки по някакви неведоми пътища и дадох една бутилка уиски ми презалепиха стъклото и сега нямам проблем - ей го по магистралата си кова 180 км/ч и пътувам спокойно а преди точно на 80 полудявах
![]()
Георги Пенчев
Шефе аз лично ги гледах как слагат силикона и им висях на главите и силикона беше положен навсякъде равно и добре. Дай днеска да се видим за по напитка и да сравним лайсните около стъклото. Мисля, че те са проблема. Пусни ЛС. Тел ми го има в подписа.

- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Моето стъкло го сменяха "ПИТОН" . Останах доволен - направиха го добре ! Аз сложих европейското (май беше австрийско - със зелена ивица) . Иначе освен европейското ми предложиха турско и китайско , а разликата между трите беше по 15лв. и за това предпочетох европейското (134лв. + монтажа) !!! А китайското май няма предпазно фолио при пръсване !

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
13 мнения
• Страница 1 от 1