i-phone или N95

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: пеш

Мнение от GTS » 14 Сеп 2008, 10:27

съмнявам се да има, дори моя, който има DAB radio и TV тунер иска хендсфри за антена

колкото до свестен браузър за WM6.1 NetFront от няколко приятели с покети знам че е добър
Изображение
Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 14 Сеп 2008, 12:19

аз съм доволен от Iphone много.

Това че давал бъгове и т.нат. са глупости. Ако си търсите фотоапарат има приятни модели за по 500 лева. Iphone има богат набор програми от това да ти преброи колко Пресечки има от една до друга улица в Манхатън до най-различни организатори на работата и какви ли не конвертори и т.нат. Iphone-a разби пазара и една Нокиа винаги ще изглежда по-слаба до Iphone-a ми. Наскоро излезна ъпгрейд и телефона стана дори и по-бърз. :winky: Ела да видим как си гледам филми и си слушам mp3ки

Общо взето трябва да решиш Между Телефон с добра камера и не толкова добра мултимедиа /nokia/ и телефон с /не толкова добра камера/ страхотен мп3/видео плеър с голям екран!

Нямам нищо против нокиа-та, но N серията за мен е най-слабата серия нокиа. Най-добрата серия нокии са E серията ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 14 Сеп 2008, 14:12

GTS написа:съмнявам се да има, дори моя, който има DAB radio и TV тунер иска хендсфри за антена

колкото до свестен браузър за WM6.1 NetFront от няколко приятели с покети знам че е добър

Сигурно сте прави за слушалките, но за мен въпроса е по-скоро принципен. Какво става ако се използват bluetooth слушалки ?
Благодаря за препоръчания браузър, тепърва ще търся читав софт за WM. В момента телефона е гол като пушка, но има IE и Opera (аз опера ползвам и за РС-тата си).
Някой с опит ако може да каже дали могат да се създават групи в контактите и да се задава рингтон на цялата група - не знам това дали трябва да е функционалност на WM или на софта на Samsung.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: пеш

Мнение от GTS » 16 Сеп 2008, 16:03

то и без слушалки става, и жица с жак пак работи като антена ;)
с един приятел пробвахме с пълнител от химикал :mhihi: :mhihi: :mhihi: поне го засече, за радиото не помня :mhihi:
Изображение
Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 16 Сеп 2008, 20:31

xterminat0r написа:......Нямам нищо против нокиа-та, но N серията за мен е най-слабата серия нокиа. Най-добрата серия нокии са E серията ;)

Ееее тука се изказа малко неподготвен,там има една Е90 дето наистина е много добра,обаче всички други от Е серията са много под тия от N серията.
Е серията може да се сравнява с Ябълката,ама пак казвам Н95 е по добра от Apple-то.
Нещо не мога да разбера с какво мултимедията на Iphona е по добра (като изключим по големият дисплей) ама карай :roll:

То май стана всеки си хвали неговото :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата