Нищо интересно...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Нищо интересно...
Та значи, връщам се преди няколко часа от морето и след пропътувани общо 1100 км из страната... нищо "интресно" не се случи... никой не ме засече; никой не се опита да ме изпревари, докато срещу нас идва ТИР; нито един Голф не се опита да се надбягва с мен; нито един идиот не наби рязко спирачки пред мен; никой не ми присветка отзад, дори веднъж; никой не ми се направи на мутра; даже не можах да напсувам някой като хората - просто нямаше за какво; на всичкото отгоре и аз не се заядох с никой, даже и с двете трабантчета, които изпреварих... е*ати скуката... и това ако не е страхотна история...
П.С. Освен да напиша как си карахме заедно с едно бургаско комби като моето и изпреварвахме заедно близо половин час, за да не съм по-назад и аз...
П.С. Освен да напиша как си карахме заедно с едно бургаско комби като моето и изпреварвахме заедно близо половин час, за да не съм по-назад и аз...
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Re: Нищо интересно...
Vlados написа: е*ати скуката...
Ми излез по улиците, почни да правиш глупости и ше стане интересно

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
^ Прави ми вчепатление,че ти в подфорум Страхотни истории си по-активна от Явор и Сони в Е30...
Пък досега едно смислено мнение не съм видял,само заяжданици и спам...
Към колегата с темата...то повечето паплач свърши парите и се прибра по родните места,няма никой вече там...ела в София в 8.00 сутринта да видиш колко е интересно на цариградско...и в двете посоки...и след плиска!!!

Към колегата с темата...то повечето паплач свърши парите и се прибра по родните места,няма никой вече там...ела в София в 8.00 сутринта да видиш колко е интересно на цариградско...и в двете посоки...и след плиска!!!
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Re: Нищо интересно...
Apassionata написа:Vlados написа: е*ати скуката...
Ми излез по улиците, почни да правиш глупости и ше стане интересно![]()
![]()
Ставаше въпрос за пътуването, иначе за глупостите - винаги и на всякъде са добре дошли...
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ората са казали: "да не дава господ в интересно време да живеем!!"
добре си си минал без ядове-то верно ,че тва стана вече за хвалене при нас!!! а за софия-има много места ,дето "интересното" е под път и над път...!!особено сутрин.....,особено вечер!!! са както са затворени половината артерии -става екшън!!! в понеделник по случай децата на даскало предполагам,че ше е.....паийсееее.....!!!
добре си си минал без ядове-то верно ,че тва стана вече за хвалене при нас!!! а за софия-има много места ,дето "интересното" е под път и над път...!!особено сутрин.....,особено вечер!!! са както са затворени половината артерии -става екшън!!! в понеделник по случай децата на даскало предполагам,че ше е.....паийсееее.....!!!

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
"Тихо и скучно, както го харесвам" идеалния начин за дълго пътуване. "ВЕрвайте ми
"
RESPECT
by t060

RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
///MapTo написа:^ Прави ми вчепатление,че ти в подфорум Страхотни истории си по-активна от Явор и Сони в Е30...![]()
Ар ю токин то ми?
Смислените мнения оставям на вас - знаещите ветерани тук. То от жена в мъжки форум за коли какво да очакваш

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Apassionata написа:...
Не,неможе..времето ми е достатъчно ценно за да се занимавам с глупости..ти ако сама не можеш да се оправиш,къде си тръгнала сред мъжете???
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
///MapTo написа:Apassionata написа:...
Не,неможе..времето ми е достатъчно ценно за да се занимавам с глупости..ти ако сама не можеш да се оправиш,къде си тръгнала сред мъжете???
Грубо...!!! мацката те закача,бе колега-що се дърпаш...!!
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Не вярвам, това са 1100км по улиците на родината. Ако не е било компютърна симулация ти си късметлия. Радостно е, че има колежки които да пишат в този форум ( едва ли ще има дама в ТОП 1000 на "най-умните" мнения - щот и там не се даваме ).
- "Я да видим кво е това нещо, дет било по-хубаво от шведската тройка" - предполагам имаш в предвид немска тройка, по-точно е21

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
късметлия, аз пък за 800км вчера установих че най-безопасно да се пътъва към морето е около 00:00
на отиване сутринта, не беше като да няма простотий, ама на връщане беше спокойно, то даже движение нямаше.

на отиване сутринта, не беше като да няма простотий, ама на връщане беше спокойно, то даже движение нямаше.

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
///MapTo написа:Apassionata написа:...
Леле, колегааа, никаква толеретност към кандидат-ентусиастите, никаква взаимопомощ... И никакво чувство за хумор

А иначе аз откакто се помня се оправям сама, ма напоследък нещо вибратора ми се е повредил

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Apassionata написа:///MapTo написа:Apassionata написа:...
Леле, колегааа, никаква толеретност към кандидат-ентусиастите, никаква взаимопомощ... И никакво чувство за хумор![]()
А иначе аз откакто се помня се оправям сама, ма напоследък нещо вибратора ми се е повредил

К'ва била работата.

///MapTo върви да помогнеш.
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2