ГОЛЯМ проблем
Модератор: Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- ВИКИ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d 2007г.автомат
ГОЛЯМ проблем
Здравейте! Случи ми се нещо много неприятно.Преди 2 месеца си продадох колата 520i/89г. и днес ми се обажда новия и собственик и ми казва че неможе да я отклюи. Алармата вклюява и изключва но не се вдигат ключалките.Пробвал и с ключа но неставало , завъртал наляво надясно и нищо.Единственно се отворил багажника.
Дайте някаква идея какво да го посаветвам без да чупи стъклото.
Дайте някаква идея какво да го посаветвам без да чупи стъклото.
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Най-вероятно слаб акумулатор - ако има начин отдолу с кабели да подаде ток от друг акумулатор. Минуса - някъде по купето/мотора, плюса - ако може на дебелия кабел на алтернатора, или на стартера - където е по-удобно.
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Или ключар, става за 5 мин
не е истина просто. Ако е задействано и механичното заключване няма да стане с чупене.... 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- ВИКИ
- кандидат ентусиаст
-
Отворил го е. Въртял ключа и изведнъж захапал. В момента нямал ток към радиото и запалката.Всички бушони са здрави.
Добрече го продадох , и без това само го ремонтирах и пак все нещо не му беше наред. Взех си Мерцедес Е250 дизел и засега само карам.Единственното което му е за смяна са гумите-РОДИХ СЕ

Добрече го продадох , и без това само го ремонтирах и пак все нещо не му беше наред. Взех си Мерцедес Е250 дизел и засега само карам.Единственното което му е за смяна са гумите-РОДИХ СЕ
- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
Значи има начин за отключване при развалено централно или при слаб акумулатор.Това става с предна дясна врата.Като вкараш ключа вдигаш дръжката на вратата нагоре и въртиш ключа по посока на отключване мисля че беше.Иска се малко сила така че не се притеснявай.Това го има точно описано в книжката на колата ако имаш такава.Успех!
- nikinenov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 335d, F30 320d
или отваряш багажника и вадиш жичките от лампата която е на капака. Свързваш ги към нещо което да ти подаде ток и готово. Това го открих сам след цял ден блъскане на главата как да си отворя колата като ми беше умрял акумулатора. После го видях и в някакъв саит че хората вече са го пробвали.
Това с дърпането на дръжката на станияната предна врата и въртене на ключа при мен не стана, неясно защо
Това с дърпането на дръжката на станияната предна врата и въртене на ключа при мен не стана, неясно защо
Only a month ago, I stepped out of the Ferrari 430 and thought that maybe in 200 years, someone, somewhere, using materials that don't currently exist, will make something better. But in fact, I only had to wait four weeks. The M5 is that good.
- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
Ами не си въртял достатъчно силно ключа.Аз първия път помислих че ще се счупи ключа.Иначе съм пробвал да пусна ток от + на стъпалото,което е в багажника.Лошото е че акумулатора ми беше много изтощен и единственото което се получи беше,че изгоря бушона.
- nikinenov
- кандидат ентусиаст
-
при мен акумулатора беше напълно умрял а аз подадох ток от една джаджа (не се сещам как се казва пущината
) която се ползва да си палиш колата като ти е паднал акумулатора. Преди това се пробвах с разни разбойнически приспособления да издърпам някой от палците на вратите но беше невъзможно.
За ключа може би си прав, уплашил съм се сигурно да не го счупя затова не съм натискал достатъчно

За ключа може би си прав, уплашил съм се сигурно да не го счупя затова не съм натискал достатъчно
Only a month ago, I stepped out of the Ferrari 430 and thought that maybe in 200 years, someone, somewhere, using materials that don't currently exist, will make something better. But in fact, I only had to wait four weeks. The M5 is that good.
- ВИКИ
- кандидат ентусиаст
-
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
нещо не ви разбирам проблема.. моята и да няма акумулатор вратите и се отварят с ключ спокойно .. багажника също ... с фабрично централно и аларма съм
- nikinenov
- кандидат ентусиаст
-
ами по-нови са ви колите, моята барачка ако и е умрял акумулатора и е заключена..... лошо лошо 

- popai
- младши ентусиаст
-
- Кара: e63 3.0 i, Х1 е84 35 i
- Мечтае да кара: м5
имах 520 88 г. при паднал акомулатор няма шанс, само багажника се отваря, след 91г е различна вече системата на закл. казаха ми го алармаджийте дето ми слагаха алармата на новото ми 520 което е 92 г. питах да нямам проблем пак подобен, и те ми казаха че вече са го предотвратили това в БМВ, 

Вчера имах абсолютно същия проблем-оставих я сутринта с габарити и към 3 ч. се очудих много защо не ми се изключва алармата от дистанционното?
С ключа успях да отключа само багажника (номера с дръжката на вратата не го знаех, който не влиза редовно във форума......), и след 3-4 минутна игра с ключа успях да вдигна палеца достатъчно за да си отворя вратата.
От там нататък-ви е ясно: кабели, друга кола и т.н.
Колата е 520i '89.
С ключа успях да отключа само багажника (номера с дръжката на вратата не го знаех, който не влиза редовно във форума......), и след 3-4 минутна игра с ключа успях да вдигна палеца достатъчно за да си отворя вратата.
От там нататък-ви е ясно: кабели, друга кола и т.н.
Колата е 520i '89.
14 мнения
• Страница 1 от 1