Да помогнем на едно слънчице да види Слънцето!
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Да помогнем на едно слънчице да види Слънцето!
Здравейте!
Натъкнах се на тази статия в 24 часа:
" Стефани мечтае да вижда като другите, няма пари
5-годишната Стефани Попова от София се нуждае от 1400 евро за операция на очите в Италия. Тя страда от вродено късогледство, резултат от инфекция по време на бременността, обясни майката Иванка. Ретината на детето е увредена, няма централно, а само периферно зрение.
От "Българската Коледа" са дарили 5000 лв. за лечение в Италия. От болница "Джемини" в Рим обаче казали, че момичето трябва да ходи за почистване на очното дъно на всеки 6 месеца преди да му бъдат имплантирани лещи. Пътуването до там и обратно е 1400 евро. Майката не работи, защото гледа Стефани, бащата е със 700 лв. заплата. "
източник: в.24 часа
Тъй като нямаше посочени координати, се свързах с редакцията на вестника.
Разговарях и с майката на Стефани. Трябват 1400 евро. Ето и детайлите:
Банка : Уникредит Булбанк
IBAN: BG43UNCR70001501155679
BIC: UNCRBGSF
Иванка Василева Попова
Повече инфо - на лични
Ще се радвам, ако се включите - всеки с по малко, и успеем да помогнем на едно дете да расте и живее нормално .
Започнах инициативата с моите приятели от offroad-bulgaria.com, но пиша и на вас, моите BMWPower - приятели, защото знам, че сме сила и когато обединим усилия правим красиви неща.
Моля модераторите да не трият веднага темата
Натъкнах се на тази статия в 24 часа:
" Стефани мечтае да вижда като другите, няма пари
5-годишната Стефани Попова от София се нуждае от 1400 евро за операция на очите в Италия. Тя страда от вродено късогледство, резултат от инфекция по време на бременността, обясни майката Иванка. Ретината на детето е увредена, няма централно, а само периферно зрение.
От "Българската Коледа" са дарили 5000 лв. за лечение в Италия. От болница "Джемини" в Рим обаче казали, че момичето трябва да ходи за почистване на очното дъно на всеки 6 месеца преди да му бъдат имплантирани лещи. Пътуването до там и обратно е 1400 евро. Майката не работи, защото гледа Стефани, бащата е със 700 лв. заплата. "
източник: в.24 часа
Тъй като нямаше посочени координати, се свързах с редакцията на вестника.
Разговарях и с майката на Стефани. Трябват 1400 евро. Ето и детайлите:
Банка : Уникредит Булбанк
IBAN: BG43UNCR70001501155679
BIC: UNCRBGSF
Иванка Василева Попова
Повече инфо - на лични

Ще се радвам, ако се включите - всеки с по малко, и успеем да помогнем на едно дете да расте и живее нормално .
Започнах инициативата с моите приятели от offroad-bulgaria.com, но пиша и на вас, моите BMWPower - приятели, защото знам, че сме сила и когато обединим усилия правим красиви неща.
Моля модераторите да не трият веднага темата

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
бащата да изтегли 1400 евро заем предлагам аз щом няма парите .. твърде много станаха тия слъзливи писма даже Исус не са го занимавали толкова да помага ,Амин
Ами те са изтеглили каквото са могли, а както в статията пише - "Българската Коледа" са им дали и част от сумата, необходима за провеждане на операцията и лечението. Каквото са могли са направили - тези неща не струват 1400 евро, а доста повече
1400 евро им трябват за престоя им в Италия, по време на който трябва да "почистят очните дъна " на Стефани. Купили са самолетни билети, но нямат повече никакви пари.
Благодаря ти за отговора все пак .

1400 евро им трябват за престоя им в Италия, по време на който трябва да "почистят очните дъна " на Стефани. Купили са самолетни билети, но нямат повече никакви пари.
Благодаря ти за отговора все пак .
Alexi написа:бащата да изтегли 1400 евро заем предлагам аз щом няма парите .. твърде много станаха тия слъзливи писма даже Исус не са го занимавали толкова да помага ,Амин
Недей така бе колега, знаеш в България медицината на какво ниво е и ако става дума за детето ти на всичко ще си готов дори и да има най-малкия шанс. За това детенце шанса е в Италия а там е скъпо. Мислиш ли че родителите не са направили всичко възможно да намерят парите.
Нека бъдем по-човечни и да си помагаме, поне в тегавите моменти. И без друго всички озлобяха един към друг. Дайте да се обединяваме поне, когато можем да помогнем на някой...
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Alexi написа:бащата да изтегли 1400 евро заем предлагам аз щом няма парите .. твърде много станаха тия слъзливи писма даже Исус не са го занимавали толкова да помага ,Амин
Аз само да те светна че не точно така както го мислиш, моя син е със значително "по-лека" диагноза и да не ти казвам до тук сметката... Само за сведение държавата ми пое единствено операцията от 250 лв. Лещата ми струва над 1000 отделно списака е дълъг отделно това не му е нито 1-вата нито последната операция до тук сме 4 на брой. Всяка следваща е мин. по 1000 (само операцията) Здравната каса нищо не поема...
ПРЕДЛАГАМ ТИ ТИЯ ЗАКЛЮЧЕНИЯ ДА СИ ГИ ЗАДЪРЖИШ ЗА СЕБЕ, ОСВЕН АКО НЕ СПОДЕЛЯШ ОТ СОБСТВЕН ОПИТ!

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
колега недеи така , всеки може да изпадне в такава ситуация . В понеделник и аз ще мина да оставя някои лев , то всичко се връща.
It`s party time !
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
След това което стана с Емануела , аз пари за нищо няма да даря докато не ми гарантират че ще отидат по предназначение ! 

Благодаря ви, приятели
Ако някой иска да погледне и другата тема : http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=40380

Ако някой иска да погледне и другата тема : http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=40380
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
twice написа:Преди малко говорих с майката на Стефани - полетът им е на 28.09.2008, така че до тогава каквото съберем
питаи маиката ако са от софия разбира се,дали са ходили или ако не е хубаво да отидат при др.Русева

не е гаранция че няма пак да се стигне до операция но е хубаво да я прегледа ако не са ходили

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2