Докато съм бил на г*за на географията...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vasilmm » 04 Сеп 2008, 14:18

Според мен се някой от автобусът ще е редовен по тази линия намерете 4овекът от рейсът и тогава ве4е е лесно се някои пътник ще е запомнил номерът
http://vbox7.com/tag:%D1%80%D0%B5%D0%BD ... 82?&page=1
ако ще е кола да е немска,а не любов френска :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 04 Сеп 2008, 14:29

vasilmm написа:Според мен се някой от автобусът ще е редовен по тази линия намерете 4овекът от рейсът и тогава ве4е е лесно се някои пътник ще е запомнил номерът

Тези вече са си го получили, въпроса в момента беше колегата да намери шофьора и да му благодари и даже да го почерпи.

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 12 Сеп 2008, 16:58

Уфффф, току-що се прибирам пак от (виж заглавието на темата) и първото нещо за което питах жената е има ли развитие по въпроса. За съжаление - никакво. Оттук натам не знам вече какво да правя за да издиря този пич. Всичкокоето можах да измисля го направих докато си бях в България последния път. Ако имате някакви други идеи - окей, ако ли не ще помоля модераторите да заключат темата пък потърпевшите... Господ ще ги съди.
Амин.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 14 Сеп 2008, 8:01

ако си сериозен шофьорчето на рейса си е към фирмата ,наела линиите,ако се разтърсиш малко и им обясниш случая сигурно няма да имат нищо против да те свържат с момчето ;)

Предишна

Назад към Страхотни истории