Спещно, къде е номер на двигателя на 318CI 143к.с.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Спещно, къде е номер на двигателя на 318CI 143к.с.
Спешно ми трябва да ми кажете ако някой знае къде се намира номера на двигателя на 318CI 143к.с. 2003година.
- ForzaBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е61
- Мечтае да кара: алпина
Re: Спещно, къде е номер на двигателя на 318CI 143к.с.
по VIN не се ли разбира. трябва да е N42B20A или нещо подобноkopchev написа:Спешно ми трябва да ми кажете ако някой знае къде се намира номера на двигателя на 318CI 143к.с. 2003година.

- ForzaBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е61
- Мечтае да кара: алпина
kopchev написа:Ми не трябва ми целия номер къде точно се намира на самия двигател
погледни от лявата страна на двигателя (от страната на водача)

аЗ Знам че е някъде около пръчката на маслото ма не знам къде точно, а трябва да ходя в кат софия окръг да си регистрирам колата и там понеже няма канал и капута мръсен(извинявам се за израза, но мн пъти съм се разправял с него)понеже си има игра с един сервиз на близо и всеки път казва аз нямам канал и не мога да го видя иди при сервиза да видят номера и в сервиза съответно ми взимат 20 кинта за т'ва и не ми е за парите ми е е яд на тоя дръвник. Веднъж викнах един приятел от една автокъщя и му показа къде е номера и как се гледа без канал та щех да го дера на сред полицията. Страшен нещасттник.
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Значи номера на моята която е 118 коньовата версия е на една плочка която се намира около щеката за маслото, но отгоре е доста прудно да се види, защото при всички случаи плочката ще ти е мръсна и ще трябва да я позачистиш от долу на някой канал за да прочетеш номера.
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Колега а ти през КАТ мина ли вече? Защото има един много интересен момент че ще те карат след някоя година пак да я караш в КАТ да видят дали случайно номера не е станал четлив 

12 мнения
• Страница 1 от 1