Чистотата в нашите градове
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
Чистотата в нашите градове
Не знам дали е за тук, дали ще ви се стори смешна идеята и изобщо заслужава ли си да се опитва, но ситуацията е следната:
Вчера си измих колата и се прибрах направо у нас. Тази сутрин, за една нощ престой пред блока, който НЕ е на главна улица, цяката кола е в прах! А знаете при черен автомобил как хубаво се вижда..
Та въпросът ми: то, че не е нормално да е така - не е, но мога ли да подам оплакване в общината (или къде, ако може да се направи това)? Града го мият веднъж годишно (по спора
).. Ми то по 10лв всеки ден за автомивка къде ще му излезе края?
Другото е, ако нищо не може да се направи, за да почнат ония педераси да мият улиците, от как да си защитя колата от тия мизерии, за да не полепват толкова лесно? Пастирането и полирането вариант ли са?
Също това нещо го дишаме!!!!
Вчера си измих колата и се прибрах направо у нас. Тази сутрин, за една нощ престой пред блока, който НЕ е на главна улица, цяката кола е в прах! А знаете при черен автомобил как хубаво се вижда..
Та въпросът ми: то, че не е нормално да е така - не е, но мога ли да подам оплакване в общината (или къде, ако може да се направи това)? Града го мият веднъж годишно (по спора

Другото е, ако нищо не може да се направи, за да почнат ония педераси да мият улиците, от как да си защитя колата от тия мизерии, за да не полепват толкова лесно? Пастирането и полирането вариант ли са?
Също това нещо го дишаме!!!!
- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
- Кара: е53
ела в софия, за едно нощ тавана ми става бял
иначе пастирането е решение до толкова, до колкото не се налага чак миене а само една вода на ОМВ и всичката прах пада, ама трябва добре да си пастирал, а това е времемка работата и трябва да позлваш хубава паста с carnauba wax (някаква си съставка добивана от не знам си какво и дрън дрън реклама ама наистина държи доста повече като време върху колата) и самата техника на пастиране, ако го правиш сам трябва да ти се обясни, че иначе ще я намажеш и след 3 седмици няма да е останало нищо от пастата 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Абе не знам за ВТ,истината е ,че според тв то,софия имала също голям проблем със запрашеността.Но улиците се мият редовно,тротоари също,поне на големите булеварди,така е може би от около година
Много от хората надали са забелязали,но аз доста време бях навън и това ми направи силно приятно впечатление като се върнах 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Bogat-Beden написа:Абе не знам за ВТ,истината е ,че според тв то,софия имала също голям проблем със запрашеността.Но улиците се мият редовно,тротоари също,поне на големите булеварди,така е може би от около годинаМного от хората надали са забелязали,но аз доста време бях навън и това ми направи силно приятно впечатление като се върнах

В "Иван Вазов" точно 1 път за цялата година са минали, и на другия ден вече нямаше ефект.... След измиване на колата и оставяне на паркинга, само за два часа вече има слой прах... Освен това живея на 11 етаж и целия балкон непрекъснато е в прахоляк ... После разправят кални дъждове от Сахара - глупости на търкалета... София е най-мръсния град в цяла БГ да не кажа по силна дума..
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Bogat-Beden написа:Абе не знам за ВТ,истината е ,че според тв то,софия имала също голям проблем със запрашеността.Но улиците се мият редовно,тротоари също,поне на големите булеварди,така е може би от около годинаМного от хората надали са забелязали,но аз доста време бях навън и това ми направи силно приятно впечатление като се върнах
Това с мието на улиците и тротоарите редовно в София ли го видя или там, където си бил???

Ако става въпрос за София, аз такова нещо не съм видяла. Последно си спомням, че миеха като луди улиците през 2006, щото май имаше някви избори.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Хммм,странна работа((:BuKcu:)) написа:Bogat-Beden написа:Абе не знам за ВТ,истината е ,че според тв то,софия имала също голям проблем със запрашеността.Но улиците се мият редовно,тротоари също,поне на големите булеварди,така е може би от около годинаМного от хората надали са забелязали,но аз доста време бях навън и това ми направи силно приятно впечатление като се върнах
Това с мието на улиците и тротоарите редовно в София ли го видя или там, където си бил???![]()
Ако става въпрос за София, аз такова нещо не съм видяла. Последно си спомням, че миеха като луди улиците през 2006, щото май имаше някви избори.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Bogat-Beden написа:Хммм,странна работа((:BuKcu:)) написа:Bogat-Beden написа:Абе не знам за ВТ,истината е ,че според тв то,софия имала също голям проблем със запрашеността.Но улиците се мият редовно,тротоари също,поне на големите булеварди,така е може би от около годинаМного от хората надали са забелязали,но аз доста време бях навън и това ми направи силно приятно впечатление като се върнах
Това с мието на улиците и тротоарите редовно в София ли го видя или там, където си бил???![]()
Ако става въпрос за София, аз такова нещо не съм видяла. Последно си спомням, че миеха като луди улиците през 2006, щото май имаше някви избори.Може само по Дружбите да е така
,макар че няма никаква логика...
Не знам, но поне по центъра и по южните квартали аз не съм виждала да мият улици, камо ли тротоари....то боклука идват на 2-3 дена да го събират....за друго да не се и замисля човек

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Re: Чистотата в нашите градове
///M3-E36 написа:... цяката кола е в прах! А знаете при черен автомобил как хубаво се вижда..
Ми то по 10 лв всеки ден за автомивка къде ще му излезе края?
Отваряй автомивка, колега! При мен натам отиват нещата... Пред един офис, дето има условия, имат си маркуч момчетата, отскоро и Пароструйка вече... Или както там се казва тая джаджа дето мие безконтактно под налягане. Щото ми писна през ден на мивки, пък и висене, понякога почти час... а тези с четките не плакнат добре, остават едни дребни бели капчици, които супер много ме дразнят. А аз обичам колата ми да е чиста... Та това е, друго спасение от прахоляка няма, живеем в големи мръсни градове, като не ни харесва, на селооооо

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Колегата е прав мият ве, ма много късно вечер и то само големите улици, даже по-точната дума е пръскат улиците, като ги видях толко късно вечер се замислих дали няма изтичане на радиация от аеца

///peter написа:Колегата е прав мият ве, ма много късно вечер и то само големите улици, даже по-точната дума е пръскат улиците, като ги видях толко късно вечер се замислих дали няма изтичане на радиация от аеца![]()
Ей и аз това си помислих като видях 2 водоноски една след друга да мият в Младост

- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
11 мнения
• Страница 1 от 1