Предпазителят на задната чистачка на Е34 туринг?
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Предпазителят на задната чистачка на Е34 туринг?
Здравейте колеги. Имам едно просто въпросче - кой е предпазителя на задната чистачка и има ли още нещо вързано на него? Проблемът ми е че чистачката е счупена и не се движи, но чувам че двигателчето работи дори когато контактния ключ е изваден и хвърлих чисто нов акумулатор заради това. Прегледах важните теми и мисля че проблемът може да ми е в снопа кабели на задната врата, но сега нямам време да ги прегледам и идеята ми е да махна предпазителя на задната чистачка докато отстраня повредата. Само че в темата за предпазителите не намерих нищо за такъв предпазител. Опитах и с търсачката - пак нищо.
Може да съм прасе, ама ми отива...

- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
Проблема ти най-вероятно идва от кабелите, с бушон няма да оправиш нещатата трябва да махнеш тока на всичко дет има ток отзад,така че налазвай кабелите и от двете страни.!!!!!!!!!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз никога нито съм се замислял за предпазителя ,нито съм срещнал такъв
Да не би да е някой от предпазителите под седлото на задната седалка
Знам ,че релето й се намира от дясната страна на багажника зад неподвижната кора/облицовка - след тази която като се отвори и се вижда казанчето за миене на задното стъкло
Постман има оригинална книжка в жабката си - ако може нека да каже пише ли нещо в нея ...
Другия вариант е да вадиш един по един предпазителите отпред докато не замлъкне ...
Георги Пенчев

Постман има оригинална книжка в жабката си - ако може нека да каже пише ли нещо в нея ...
Другия вариант е да вадиш един по един предпазителите отпред докато не замлъкне ...
Георги Пенчев
6 мнения
• Страница 1 от 1