Дигитален климатроник Е36????
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- to6o6o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 coupe M3
- Мечтае да кара: M6
Дигитален климатроник Е36????
Колеги взех си дигиталния климатроник за бмв цото ми ,но първо не попитах дали може да стане на мястото на врътките и ако може да ми помогнете и да ми кажете как може да стане това ????
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
Re: ре
jim_bings написа:та на мен не ми стана ясно има ли смисал да се опитва да се сложи дигитален или не климатроник
има ако имаш пари и всичко необходимо ... но само с панел не става .. все 1 да сложиж емблема М на колата и тя да стане М-кова

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Да се сложи климатроник има огормен смисъл
Лятото го разбираш
А да се конвертира от врътки към дигитален няма голям смисъл
ПО-скоро е въпрос на енстусиазъм и излишни пари

I'm slowly drifting

DirtySouth написа:Да се сложи климатроник има огормен смисълЛятото го разбираш
А да се конвертира от врътки към дигитален няма голям смисъл
ПО-скоро е въпрос на енстусиазъм и излишни пари
не знам ако смениш цялото прасе на климатика под таблото дали всичко ще е точно после с климатроника . Не се сменя трудно , психологическата бариера е голяма

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Невъзможни неща няма бе...
Както беше казал някой колега - БМВ Ентусиаст с пари си е като луд с картечница
Както беше казал някой колега - БМВ Ентусиаст с пари си е като луд с картечница

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
mitak_o написа:аз смених парното с климатроник , тея дни ще пълня фреон и пускам ток по жиците ...дано да не изпуши нещо само че трябва ис-а на части да отиде
Няма бре ,то и аз така се бях притеснил със жиците,ма като го пуснах и заработи всичко е нема такъв кеф

- BMW Addiction
- кандидат ентусиаст
-
Здравейте,
Ами да се включа и аз в питането...
И преди да ме пратите да търся с търсачката - направил съм го - не мога да кажа че съм изчел всичко, но мисля че повечето теми по въпроса за смяната на аналоговия с дигиталния климатроник ги прегледах.
Проблема е, че много често има питания, които обаче са последвани винаги от отговори със "става, но трудно" и "става, но е скъпо" и т.н.
Така и не разбрах дали някои се е престрашил все пак да направи тази стъпка и какъв в бил резултата ?
Така, че ако може някой, които е направил смяната (или знае за някой дето е сменял) да сподели тука.
И в крайна сметка, колко е цената на тази смяна (всичко - модула под таблото, диспея и естествено работата понеже изглежда е доста трудоемка) ? Доколкото знам слагането на клима (на кола без такава) струваше около +1000 лв. - та колко струва все пак тази смяна ?
Благодаря предварително ако някой може да даде по-конкретни отговори !
Ами да се включа и аз в питането...
И преди да ме пратите да търся с търсачката - направил съм го - не мога да кажа че съм изчел всичко, но мисля че повечето теми по въпроса за смяната на аналоговия с дигиталния климатроник ги прегледах.
Проблема е, че много често има питания, които обаче са последвани винаги от отговори със "става, но трудно" и "става, но е скъпо" и т.н.
Така и не разбрах дали някои се е престрашил все пак да направи тази стъпка и какъв в бил резултата ?
Така, че ако може някой, които е направил смяната (или знае за някой дето е сменял) да сподели тука.
И в крайна сметка, колко е цената на тази смяна (всичко - модула под таблото, диспея и естествено работата понеже изглежда е доста трудоемка) ? Доколкото знам слагането на клима (на кола без такава) струваше около +1000 лв. - та колко струва все пак тази смяна ?
Благодаря предварително ако някой може да даде по-конкретни отговори !
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2