Важно! За нашите малки приятели от Долна баня + СНИМКИ
Модератори: mitaka7, Общи модератори
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Сега се върнахме. Изкарахме си страхотно, децата много се зарадваха, пихме, смяхме се, въобще всичко беше повече от перфектно.
Наистина жалко, че само 3ма-4ма бяхме сериозните, които искахме да направим кефа на децата, другите изпуснаха много...

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Даааа беше СТРАХОТНО. Хвала на машинките и на техните, че са спонсорирали, бях като на лагер - закуска, обед, вечеря
"Готови ли сте за десерта?"
А и на този въздух се пие и спи невероятно добре
Децата много се изкефиха и аз мисля, че дори успяхме да ги позабавляваме и четирима души, жалко, че Любо нямаше как да остане. В заключение ще кажа, че има няколко типа хора. Такива, които отиват да помагат и да се забавляват, защото децата искат да се забавляват, а не да им подават меденки. Такива, които идват само защото щяло да има колона от БМВ-та (ати), такива, които си мислят, че като метнат по една меденка на децата те вече са най щастливите на планетата и такива, които "просто не си падат по такива мероприятия". На тези от последните групи мога да им кажа само, че са яко объркани и пропускат много забавления, незабравимо изкарване и най-вече чувството, че си направил някой щастлив и момента на тръгване, когато всички казват и елате пак скоро ейййййййййййй. Та така. Има снимки, ще ги пусна по-нататък, но то ако не си видял на живо лудия рокер, аудито-волво или човека, който кара колело и води кон на каишка и т.н. все едно не си видял нищо

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Радвам се, че сте изкарали добре.
Не си прав за определенията хора, обаче. Забравил си да допълниш едно - има хора, които ходят на работа, за които 2-3 работни дни са си работни дни, не могат да си позволят да изпуснат надницата за деня. Не искам да оправдавам някого, но просто в средата на работната седмица доста от посетителите на форума нямат възможност да си помислят да излязат вечер на по бира, камоли да напуснат София за 3 дни.
Не си прав за определенията хора, обаче. Забравил си да допълниш едно - има хора, които ходят на работа, за които 2-3 работни дни са си работни дни, не могат да си позволят да изпуснат надницата за деня. Не искам да оправдавам някого, но просто в средата на работната седмица доста от посетителите на форума нямат възможност да си помислят да излязат вечер на по бира, камоли да напуснат София за 3 дни.

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
err0r написа:Радвам се, че сте изкарали добре.
Нямам предвид тези хора естествено. Просто, както споменах съм чувал думите, аз дойдох да раздам по някоя меденка, аз дойдох, защото ще има колона от БМВ-та и най-честото е не си падам по такива мероприятия, както и да гледам такива деца ме натъжава... Естествено, че не виня хората, които ходят на работа. Тези, за които говоря, няма да дойдат нито в събота, нито през почивни дни. Иначе Любо, Ели, Мартин - Спудера и някои други са винаги на линия, когато могат

- sweet_girl
- Потребител
-
от името на децата в дома
Благодарим ви за всико, което направихте за нас. Останахме много доволни... Специялно благодарим на хората, който отделиха малко време за нас и дойдоха при нас в гр. Копривщица... Не се сърдим на никого, ние ви разбираме знаем е сте на работа! БЛАГОДАРИМ ВИ
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Гери, съжалявам, че не успях да остана до края но, както чухте сами ангажиментите ме подгониха пак и нямаше как да остана повече. Живот и здраве след сватбата общещавам да мина със съпругата ми и да останем там цял ден с вас 

и на мен много ми се иска да дойдем...даже имам идея целия футболен отбор да дойдем,но все не остава време за сега от работа и от семеини ангажименти
,но в най скоро време се надявам да успея да се освободя от работа и да организирам момчетата и да дойдем
Може да има и екипи на отбора за децата не обещавам,но ще се постарая 

meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Reportera написа:Може да има и екипи на отбора за децата не обещавам,но ще се постарая
децата много се кефят на екипите, последния път като бяхме останали с Милко и Мартин (дизлето) там в мотела за една вечер и да прекараме повече време с децата и като ни видяха тениските направо луднаха всичките, много ги харесаха.
Искате ли така да почнем да събираме пари за тениските, всеки да даде колкото има възможност и със събраните пари да се направи по 1 тениска за всяко дете, аз мога да говора с тях да взема списък, кой какво иска да му пише на тениската и къв номер ?

Tux0 Ca !

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
Аз мога да събирам парите от сбирките в Дружба, има ли желаещи за ОМВ-то в Люлин и за ОМВ-то на Бояна 

Tux0 Ca !

ние с тебе ще се видиме в дружба ма колко бързо можеш да събереш списъка за да може да се поръчат тази седмица,че ние ще правим за отбора и да може да ги съчетаем?
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
мога още сега да звънна на Гери и да и кажа да нпаравят списък и после на майла или по скайп да ми го пратят, децата бяха 20 и кусур до колкото помня, но предлагам да направим и 2 допълнителни тениски за още 2 момчета, които вече не са в самия дом понеже са навършили 18, но живеят на квартира близо до дома и доста често са там, едното момче е Ангел, а на другото ми изкочи името. Нека Иво или Любо го кажат, защото 100% го познават
Tux0 Ca !

- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
- Кара: Trabant 601'S
- Детайли за колата: машина човечееее
Идеята е много добра, адмирирам
Като начало, човекът който ще направи списъкът с номера, надписи и размери за децата, ще трябва да се напрегне малко, и да го направи примерно до края на другата седмица, за да мога да пусна и тези фланелки с третата партида. Децата са на едно място, така че не би трябвало да отнеме повече от час - два, като изключим пътуването
Естествено, фланелките за децата няма да са на цена от 30лв, а на реалната ( демек отборът няма да изкарва пари от децата и инициативата като цяло ).
Още утре ще се обадя на човекът отговарящ за моите поръчки във фирмата, в която правим фланелките, и ще се опитам да уговоря намаление само за фланелките които са за децата
Предполагам няма да е проблем на повечето от нас да отделят известна сума пари и да накарат едно от тези деца да се усмихне.
Можем да организираме децата, в някой по-хубав откъм метеорологични условия уикенд, и да ги доведем на Спортна София за някои от нашите мачове.
Може и да им организираме мач там на място.
Абе идеи дал Бог, стига да имаме физическата възможност да ги осъществим
Това е от мен засега, ще чакам развитие по темата

Като начало, човекът който ще направи списъкът с номера, надписи и размери за децата, ще трябва да се напрегне малко, и да го направи примерно до края на другата седмица, за да мога да пусна и тези фланелки с третата партида. Децата са на едно място, така че не би трябвало да отнеме повече от час - два, като изключим пътуването

Естествено, фланелките за децата няма да са на цена от 30лв, а на реалната ( демек отборът няма да изкарва пари от децата и инициативата като цяло ).
Още утре ще се обадя на човекът отговарящ за моите поръчки във фирмата, в която правим фланелките, и ще се опитам да уговоря намаление само за фланелките които са за децата

Предполагам няма да е проблем на повечето от нас да отделят известна сума пари и да накарат едно от тези деца да се усмихне.
Можем да организираме децата, в някой по-хубав откъм метеорологични условия уикенд, и да ги доведем на Спортна София за някои от нашите мачове.
Може и да им организираме мач там на място.
Абе идеи дал Бог, стига да имаме физическата възможност да ги осъществим

Това е от мен засега, ще чакам развитие по темата

долен хранител

51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4