искам 525 tds
Модератор: Технически модератори
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Оставете човека щом си е решил ........ кандидат печкарина, не че нещо , но си купи кола от форума, от човек , който се е грижил за нея !!! В момента тва са или Иво (Зъбчо) или Клинтън-а
От автокъща от горубляне, италианка ако си купиш - въобще може да не посещаваш форума, защото ти няма да си никакъв БМВ ентусиаст

От автокъща от горубляне, италианка ако си купиш - въобще може да не посещаваш форума, защото ти няма да си никакъв БМВ ентусиаст

- His Shadow
- младши ентусиаст
-
ми то и аз бих предпочел 525TDS пред една 520-ка незнам защо всички ги плюят... при добра подръжка няма дертове големия въртящ момент на мотора и наличието на турбина създава невероятно усещане в колата... но наистина колега не се набутвай с някой евтин TDS че има много ама много кофти бройки... вземи на някой съфорумец било то и по скъпичко
- Azereus
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xd e46
- Мечтае да кара: 645i cabrio
дам, така и ще направя. и аз съм на мнение, че точно този дизел създава уникално усещане в автомобила и смятам да се хвърлям, въпреки, че са по-капризни и потдръжката е скъпичка, все пак са карани доста и не са бензиновата ми стара омега дето върви на пушка, а от щеката за маслото и духа и работи неравно на празен ход
Лично съм се возил на старата 524тд и много ми хареса, предполагам, че 525тдс е още по-голям звяр 

В ръка чаша държеше, чашата пълна и равна с люта бяла ракия и още върла магия! 

- His Shadow
- младши ентусиаст
-
аз имах 524TD качвал съм познат дето имаше 520i само че М20 малкия мотор... ми той ей така
вика бах мама и тя повече от мойта върви
смисъл погледнато по километраж по бавно набира но самото усещане е невероятно п.п. гледай някоя със сперче... тогава е адския старт 

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
аз съм против тдс-а тва според мен е издънката нз бмв исках,но си взех 524тд карам я като бензинова не се притеснявам че глав ше ми искриви или нз какво проблеми не е създавала възможно опростен двигател постоянно съм със вратите настрани смятам да го барна още малко и изобщо не искам да чуя за тдс
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- Vlados
- с две лица
-
His Shadow написа:продай си твоя тогас
ааааа, не... не си го давам... аз като по-балък ще си го карам
golov_bg написа:аз съм против тдс-а тва според мен е издънката нз бмв исках,но си взех 524тд карам я като бензинова не се притеснявам че глав ше ми искриви или нз какво проблеми не е създавала възможно опростен двигател постоянно съм със вратите настрани смятам да го барна още малко и изобщо не искам да чуя за тдс
а как се кара като бензинова, да пробвам и аз дали ще стане...
...иначе за главата си прав - то само ТДС-ите кривят глави...
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
golov_bg написа:аз съм против тдс-а тва според мен е издънката нз бмв исках,но си взех 524тд карам я като бензинова не се притеснявам че глав ше ми искриви или нз какво проблеми не е създавала възможно опростен двигател постоянно съм със вратите настрани смятам да го барна още малко и изобщо не искам да чуя за тдс
Да ,многогодишна издънка.Отгоре на всичко понеже двигателя е боклук,го сложили на Е39 и неизвестно защо на престижната 7 серия.А как са успели да излъжат ония глупаци от Опел изобщо си нямам понятие.Аз докато имах TDS ,като тръгнех към морето и си взимах 2-3 глави в багажника.Само един път не ми стигнаха.
А М50 нито криви ,нито пука глава-може спокойно да се кара без антифриз и му няма нищо.От BMW е обявена награда за този ,който успее да изкриви или спука главата му.

- golov_bg
- ентусиаст
-
аз какво казах те как ме разбраха еми тдс иска гъдел тва е кво са взели опел кво са сложили на другите модели слабо ме вълнува,исках да кажа че в сравнение с другите мотори тдс-а има по голяма вероятност да искриви глава да прегрее кой с колко глави за морето тръгвал си е негов проблем тва е моето мнение за тдс-а не съм казал на човека да не го взима нали за това е тук да му помогнем
П.С. тругване с вратите постоянно въртежи и в критика това исках да кажа с "карам я като бензинова
П.С. тругване с вратите постоянно въртежи и в критика това исках да кажа с "карам я като бензинова
- Vlados
- с две лица
-
golov_bg написа:.....
Значи и аз я карам като бензинова... и върви като със 100 октанов, нищо че е гаден ТДС...
П.С. таблото си е моето:

- golov_bg
- ентусиаст
-
е мама му стара що постоянно се заяждате с хората не ми е ясно карайте ги тея тдс-и аку щете и с 2000 октана....
поне това за главите вярно ли е дето го казвам имат ли проблеми с гнп-то повече от другите
поне това за главите вярно ли е дето го казвам имат ли проблеми с гнп-то повече от другите
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Бате всички дизели пукат глава. Гледал съм снимки на 5 глави от 5 различни коли от БМВ и всички имаха тънки като косъм пукнатини между клапаните и водните магистрали. Може да текат може и да не текат. Въпроса, е че ги има. Да пробваме в другите форуми, дали дизелите им пукат глави а? Нека някой види.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Прав си колега това с дефектите на ТДС са митове и легендиzvetiko написа:golov_bg написа:аз съм против тдс-а тва според мен е издънката нз бмв исках,но си взех 524тд карам я като бензинова не се притеснявам че глав ше ми искриви или нз какво проблеми не е създавала възможно опростен двигател постоянно съм със вратите настрани смятам да го барна още малко и изобщо не искам да чуя за тдс
Да ,многогодишна издънка.Отгоре на всичко понеже двигателя е боклук,го сложили на Е39 и неизвестно защо на престижната 7 серия.А как са успели да излъжат ония глупаци от Опел изобщо си нямам понятие.Аз докато имах TDS ,като тръгнех към морето и си взимах 2-3 глави в багажника.Само един път не ми стигнаха.
А М50 нито криви ,нито пука глава-може спокойно да се кара без антифриз и му няма нищо.От BMW е обявена награда за този ,който успее да изкриви или спука главата му.

Пс. И аз никога не съм карал ТДС и никога не съм пукал 2 глави на ТДС. Сега пак ще се посмея

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.