Изгубих година и половина

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 11 Сеп 2008, 14:41

Може, просто явно не съм попаднал, не че и познавам толкова много дъртаци. :)

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 11 Сеп 2008, 14:48

acer написа:Ба, утре ще лъжа една девойка :uups:

Питбул не съм съгласен с теб за вишистите, те са прецакани от прехода, не знам що трябва да обвиняваш находчивите легални хора. Познавам куп инжинери на 40+, които само се блъскат в гърдите и не могат да завържат един нормален разговор без да се похвалят. Единият от тях имаше супер заплата, служебна кола (няма собствена), костюм, тел и т.н. НО НЕ, не му беше достатъчно и почна да се бърка в на шефа работата, уволниха го и ся бачка като строител с неговото вишшо. Та, искам да кажа, че много от тях са предубедени и само се мислят за умни, ако бяха такива щяха да избягат от тая държава или изобщо да не се захващат за нещо, което няма приложение тук. Сори, че го казвам, знам че прецакани от системата, но много ме дразнят с тяхната предубеденост и дървена мисъл

Ба, дано па я излъжеш ;)

Иначе точно това е въпроса! Че са прецакани от системата. А и ти го давам това като някакъв абстрактен пример - не беше това основния замисъл на поста ми. С това целях по-скоро да кажа, че това не е нормална държава, а Абсурдистан! Познавам иначе няколко души, които не могат да работят по специалността си, защото просто нямат връзките. Мой колега, който специализира европейско право в Париж, наскоро му го сложиха след като кандидатства за работа към Европейската комисия на пост правен консултант за България. Но понеже на някой племеницата тамън завършила право в Благоевград и в последния момент му биха шута и я взеха нея! Сега сам се сещаш, че опита на един човек на 36 г., специализирал в Париж, който си разбира от работата, е в пъти по-голям от този на една дрисла на 24, нали така??? Та това ми беше мисълта. Когато колите за по 100+ бона евро почнат да се карат от същата възрастова група като в Германия, Англия и останалите нормални страни, тогава ще призная, че ни е нормална държавата! Да се махнеш от тук не е толкова просто, колкото мислиш. Аз например съм завършил в Берлин, но работните условия, които ми предлагаха там не ме устройваха! Да отидеш после в коя и да е друга страна е много сложно като се има предвид, че съм юрист и това значи приравняване с местното законодателство! Много хора нямат и смелостта да се махнат. Основна дестинация - САЩ. Е, имам около 15 човек познати, които живеят там. Само 4 души (1 семейство са - банкери) могат да кажат, че живеят добре, а и те отначалото миеха чинии по заведенията! Така че нещата са сложни. Дай да не хващаме тая тема, че пак ще си еб* майката :mhihi: Има да се говори, да се говори :) А за находчивите хора...само не ми ги хвали, само не ми ги хвали! Мишоци, дето си източват сметките да си купят 7-ци и С-класи не са никакви находчиви хора! Находчиви са тия, които преди години видяха, че се задава бум на строителството и направиха строителни фирми, купиха хубави места! И не става и само с мръсни пари. Мой познат направи тогава фирма, ама за да купи земя си ипотекира абсолютно всичко - а не беше станал номера, а сега щеше да се реди за помощи с жената и децата ;)
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 11 Сеп 2008, 14:58

Нямам кво да кажа, прав си! За америка, аз не бих се продал поне така си мисля де, ако видя NYC може и да си променя мнението. :mhihi:
За жената, няма къде да иде, те сами се лъжат. :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Pitbull_Germany » 11 Сеп 2008, 15:40

acer написа:Нямам кво да кажа, прав си! За америка, аз не бих се продал поне така си мисля де, ако видя NYC може и да си променя мнението. :mhihi:
За жената, няма къде да иде, те сами се лъжат. :mhihi:

Мани го тоя Ню Йорк - голяма е лудница там...виж Л.А. е друго нещо...повече ми харесва.

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 11 Сеп 2008, 17:56

M2PR незнам мен ли визираш ама аз казах че нито веднъж не съм натякнал какво съм дал колко съм правил . Просто идва един момент в който искам да се огранича защото искам с определена сума пари да направя друго . А тя ми каза че той бил добър и правел 300 лв сметка а аз съм се циганял за тези 150-160 ... Или по-точно съм си правил устата .Аз когато е трябвало съм правил и скъпи подараци и не толкова . Лишавал съм се от нещо за мен за да купя на нея ,ама за момента съм смятал че е правилно . Сега вече не мисля че е трябвало да бъде така но не съжелявам (нямало е кой да оцени какво правя )
И още едно нещо забелязах който много ревнува той прави грешките :winky:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 11 Сеп 2008, 18:05

Mishel_Vaian написа: Лишавал съм се от нещо за мен за да купя на нея ,ама за момента съм смятал че е правилно . Сега вече не мисля че е трябвало да бъде така но не съжелявам (нямало е кой да оцени какво правя )
пак ше ти скочат с изтъркания си лаф,-да не си давал... :confused: Ми да,те па да не са вземали :evil: Ами по тая логика,ако кажеш че си и бил верен или джентълмен-ми да не си бил такъв...И тва май честно казано не се оценява...по-скоро само на думи ,в широка компания...Един колега по-горе го каза,не обичат да им се караш,а наистина май всичко друго могат да простят-изневяра,кофти отншение ,и т.н...Важното е не да си джентълмен,да им поддържаш тръпката,а това с жестове и донкихотство не става... :confused:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от Pitbull_Germany » 11 Сеп 2008, 18:13

Mishel_Vaian написа:M2PR незнам мен ли визираш ама аз казах че нито веднъж не съм натякнал какво съм дал колко съм правил . Просто идва един момент в който искам да се огранича защото искам с определена сума пари да направя друго . А тя ми каза че той бил добър и правел 300 лв сметка а аз съм се циганял за тези 150-160 ... Или по-точно съм си правил устата .Аз когато е трябвало съм правил и скъпи подараци и не толкова . Лишавал съм се от нещо за мен за да купя на нея ,ама за момента съм смятал че е правилно . Сега вече не мисля че е трябвало да бъде така но не съжелявам (нямало е кой да оцени какво правя )
И още едно нещо забелязах който много ревнува той прави грешките :winky:

Ей, и за секунда да не си си помислил, че си виновен!!! Да не си давал, да не си давал, ама няма жена, която да не обича да я глезят! Може и ти да си правил грешки, но да ти каже, че онзи прави по 300 лв. сметки, а ти се "циганиш" за 150 лв...е, това вече няма как да стане!

Пич, за следващия й рожден ден й подари металотърсач и картичка с текст "Честит рожден ден! Вече си професионална златотърсачка!!!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 11 Сеп 2008, 18:51

Mishel_Vaian написа:M2PR незнам мен ли визираш

Не в никакъв случай не визирам теб!!!
Съжалявам ако е прозвучало така!
Говорех като цяло ;) (мисля, че на всеки се е случвало...)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 11 Сеп 2008, 20:05

Бе, вие луди ли сте?!?! На мен, ако така ми каже жена ще и кажа директно да ходи при него.

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 11 Сеп 2008, 20:45

Ми то май така е станало :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i M Пакет, е39
Мечтае да кара: е39 - сбъдната

Мнение от Lattri » 11 Сеп 2008, 21:08

След това, което прочетох мисля, че ще остана девствен докрая на живота си.. :uups:
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 11 Сеп 2008, 21:57

Когато жените ни зарязват са к**ва и златотърсачки , а когата мъжете изневеряват с " русата с перфектното тяло " са герои - така ли ? :mhihi: :mhihi: :mhihi: Колеги , целия живот и за мъже и за жени е едно голямо ТЪРСЕНЕ плод на неутолимото ни ЖЕЛАНИЕ да имаме от всичко по МНОГО. А умните хора знаят, че идеално няма и умеят да виждат само положителните качества на партьора си и да радват на живота.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 11 Сеп 2008, 22:00

klintan66 написа:Когато жените ни зарязват са к**ва и златотърсачки , а когата мъжете изневеряват с " русата с перфектното тяло " са герои - така ли ? :mhihi: :mhihi: :mhihi: Колеги , целия живот и за мъже и за жени е едно голямо ТЪРСЕНЕ плод на неутолимото ни ЖЕЛАНИЕ да имаме от всичко по МНОГО. А умните хора знаят, че идеално няма и умеят да виждат само положителните качества на партьора си и да радват на живота.
Аз не изневерявам и никога не съм го правил,ама това е най маловажното за съвременно мислещата жена...Даже може би трябва да се срамувам от този факт,това ме вкарва автоматично в категорията балъци.. :confused:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 11 Сеп 2008, 22:13

Bogat-Beden написа:Аз не изневерявам и никога не съм го правил

:bowdown: :bowdown: :bowdown:

За себе си мога да кажа същото и още повече мога да кажа,че и няма да го направя,каквото и да ми е направил човека до мен.Никой не заслужава подобно нещо колкото и лош да е.Иначе по темата,на мнение съм,че след тази връзка идва едно ново начало и една нова любов.Всеки си има своята половинка някъде по света,нали знаеш?Успех в търсенето :yes:
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 11 Сеп 2008, 23:19

Проблема е,че напоследък все некви еднодневки ни обръщат внимание или пък некви крокодили...а аз искам до себеси красива и интилигентна жена по дяволите! :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории