Не забравяйте онези моменти...
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Не забравяйте онези моменти...
Съжалявам ако темата ми не е в правилния раздел, но просто попаднах на този клип който може би ще припомни на много хора какво се случи преди 19 и преди 11 години тук. Все пак това е част от историята ни.
http://uk.youtube.com/watch?v=ky1K155L8vM&feature=related
http://uk.youtube.com/watch?v=ky1K155L8vM&feature=related

- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Интересен филм. Накара ме да се замисля. Изглежда ми доста стар, като правен отпреди 10-на години, но изглежда нещата не са се променили много оттогава.
На България й трябва може би да се повторят събитията от зимата на '97г. И този път обаче да дори да се лее кръв - много хора от управляващите просто не заслужават да живеят... Най-тъжно ми стана, когато онова момиче каза - I still trust in the government... Явно филма е правен отдавна. Вече никой не им вярва...

На България й трябва може би да се повторят събитията от зимата на '97г. И този път обаче да дори да се лее кръв - много хора от управляващите просто не заслужават да живеят... Най-тъжно ми стана, когато онова момиче каза - I still trust in the government... Явно филма е правен отдавна. Вече никой не им вярва...

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
май няма да има голям отзвук тая тема
явно на много малко хора вече им пука
може и да е заради късния час...
явно на много малко хора вече им пука
може и да е заради късния час...

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Ами да ти кажа колега, аз защо не писах - не че ми е едно и също, но просто Кучето си лае, кервана си върви!
Не съм я измисли тази пословица аз, нито ти, просто е така!
А на въпроса, защо не тръгнем - ами защото не е 97г, е 10г по-късно, защото не е оново време през 97-ма, нямам какво да си говорим, не е оная мизерия!
А това, което се случва в БГ сега е нормално погледнато от теорията Икономика - който учи икономика знае, че това е нормално, мисля, че Кейнс го беше казал в неговота теория!
А на въпроса, защо не тръгнем - ами защото не е 97г, е 10г по-късно, защото не е оново време през 97-ма, нямам какво да си говорим, не е оная мизерия!
А това, което се случва в БГ сега е нормално погледнато от теорията Икономика - който учи икономика знае, че това е нормално, мисля, че Кейнс го беше казал в неговота теория!
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
cable написа:Ами да ти кажа колега, аз защо не писах - не че ми е едно и също, но просто Кучето си лае, кервана си върви!
принципно настоящото положение е що годе нормално наистина
но има хора които просто трябва да се изринат със парцалките защото техните постъпки са далеч от нормални

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
псевдо държава 

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
- Кара: е53
гледах го снощи и след това си легнах, за това не съм писал. Положението сега е малко по-добре наистина, но тая корупция, дето се шири навсякъде просто не ни дава да мръднем и на сантиметър във вярната посока и ще ви дам 1 пример. Един познат беше шеф на отдел наркотоци и 3 месеца гониха някакви пласьори и след, като ги хванаха в 3 и нещо през нощта със стоката, парите и всичко останало, като по книга направо, отива в 8 сутринта на работа и му се връчва прокурорско нареждане да ги освободи. Айде някой да ми обясни колко трябва да е корумпирано всичко за да може тия да ги приберат в 3 часа и до 8 сутринта да са свободни и какъв е тоя прокурор. Не г-н Велчев да обяснява колко са корумпирани всички останали ами да си погледне и неговата градинка. Въпросния познат 2 дни по-късно си подаде оставката, защото просто исгуби вяра в цялата институция за която работеше и каза, че повече с тия няма да се занимава. Онзи в дискотеката си го каза - в БГ бъдеще няма и в близките 10 години не мисля че ще има. Това което може да окаже някакъв ефект е да се смени конституцията и властта да се съсредоточи в ръцете на 1 човек както е в повечето страни, а не да гледаме 240, дето всеки вика "Е там ония са виновни", мишка сложена за премиер, който само чака бакшишите и селяндурите от градския транспорт да вдигнат протест, че да им даде каквото поискат и за капак един пожарникар да се вре навсякъде и да вика, че преди той да стане кмет, София нямала околовръстно
а между другото всичките до един забравят, че България не е София. Преди като съм си развявл задника по стрната гледах че се върши работа, тия полета е обработвха, заводите работеха. Сега като се разкарвам гледам как всичко пустее, мангалите грабят и всички останали киснат по кафетата на по 1 минерална водичка и само знаят да се оплакват

а между другото всичките до един забравят, че България не е София. Преди като съм си развявл задника по стрната гледах че се върши работа, тия полета е обработвха, заводите работеха. Сега като се разкарвам гледам как всичко пустее, мангалите грабят и всички останали киснат по кафетата на по 1 минерална водичка и само знаят да се оплакват

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
филмчето е доста добро, накара ме да си спомня някои моменти от детството ми
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- speedmaniac
- младши ентусиаст
-
Просто настръхнах!
Искам да се повторят събитията от 97-ма с пълна сила. И да се лее кръв, да - защото го заслужават всички тия които в момента ни Досъсипаха
Не вярвам че ще стане, но поне остава да се надявам. М**ка им мръсна, и най-вече, никакво дпс повече.............. F*ck OFF 
Искам да се повторят събитията от 97-ма с пълна сила. И да се лее кръв, да - защото го заслужават всички тия които в момента ни Досъсипаха

...E36 Rulzzz...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
speedmaniac написа:... никакво дпс повече.............. F*ck OFF
надявай се

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Позволила демокрацията...позволил комунизмът...всеки режим позволява да заграбиш. На Евгения Живкова паричките откъде мислиш че са? Да не ги е спечелила сама? На тия лимони като Станишев, скапаните социалисти - откъде са им парите? Всичко което имат е или от мама и тате, щото видиш ли били някакви си в "Партията", ама ВСИЧКО! Един лев техен нямат. И после кой бил грабел - всички политици грабят, нищо ново няма да си кажем с вас.
Каква '97ма искате да се повтори? Вярно, че пак някакви червени боклуци ни управляват, но така е, така ще бъде докато не се изродят още няколко поколения, та да не могат бабите да разказват на децата как по времето на Бай Тошо Правешкия селянин всичко било една идилия.
'97ма година вече не може да се повтори. Вие да не би да сте гладни? А? Да не би да идва пак тая люта зима, която беше тогава? Да не би да се редите за един хляб и три банана в 3 и 30 сутринта пред магазина? Като се почне - тоя бил виновен, оня бил виновен. Българина сам си е виновен, с присъщия му скапан навик да се оплаква и вайка. Писнало ми е да слушам откъде ли не - еди-си-кой е виновен. Ти си си виновен Бай Ганьо. Умните хора си имат работа, осигурили са себе си, децата си и си живеят спокойно, а не се оплакват по цял ден как държавата им била виновна. Виновна е на тези, които са неспособни да си вземат живота в ръцете!
Прост пример ще ви дам близък мой човек - от 88ма до 98ма година беше учител по история в 14то в Банишора, и той ходи на протестите, и се реди за хляб и банани в 3и30 сутринта. 98ма се събра с приятели и основа проектантска фирма. 2000ната основа адвокатска кантора, следва право като второ висше, в момента се занимава с гражданско право в кантората. Осигурил е децата си със жилища, майка му и баща му живеят в чисто ново такова. И той не се оплаква от живота! И не се е оплаквал. А е видял доста повече, отколкото вие, дето пискате колко била крива държавата. 'Щото видиш ли не сте живели 11 години в общежитие в студентски град, нали? И не знаете какво е да ядеш супа от кокоши крака? И въпреки тези факти него не съм го чул да се е оплаквал тогава нито веднъж, а вие пискате как незнам си какво било трябвало да стане. Аре моля ви се стига с глупостите, че ми писна всеки втори българин да е недоволен.
И да не почваме пак тия политически глупости - филмчето е хубаво, наистина малко старичко, но хубаво.
Каква '97ма искате да се повтори? Вярно, че пак някакви червени боклуци ни управляват, но така е, така ще бъде докато не се изродят още няколко поколения, та да не могат бабите да разказват на децата как по времето на Бай Тошо Правешкия селянин всичко било една идилия.
'97ма година вече не може да се повтори. Вие да не би да сте гладни? А? Да не би да идва пак тая люта зима, която беше тогава? Да не би да се редите за един хляб и три банана в 3 и 30 сутринта пред магазина? Като се почне - тоя бил виновен, оня бил виновен. Българина сам си е виновен, с присъщия му скапан навик да се оплаква и вайка. Писнало ми е да слушам откъде ли не - еди-си-кой е виновен. Ти си си виновен Бай Ганьо. Умните хора си имат работа, осигурили са себе си, децата си и си живеят спокойно, а не се оплакват по цял ден как държавата им била виновна. Виновна е на тези, които са неспособни да си вземат живота в ръцете!
Прост пример ще ви дам близък мой човек - от 88ма до 98ма година беше учител по история в 14то в Банишора, и той ходи на протестите, и се реди за хляб и банани в 3и30 сутринта. 98ма се събра с приятели и основа проектантска фирма. 2000ната основа адвокатска кантора, следва право като второ висше, в момента се занимава с гражданско право в кантората. Осигурил е децата си със жилища, майка му и баща му живеят в чисто ново такова. И той не се оплаква от живота! И не се е оплаквал. А е видял доста повече, отколкото вие, дето пискате колко била крива държавата. 'Щото видиш ли не сте живели 11 години в общежитие в студентски град, нали? И не знаете какво е да ядеш супа от кокоши крака? И въпреки тези факти него не съм го чул да се е оплаквал тогава нито веднъж, а вие пискате как незнам си какво било трябвало да стане. Аре моля ви се стига с глупостите, че ми писна всеки втори българин да е недоволен.
И да не почваме пак тия политически глупости - филмчето е хубаво, наистина малко старичко, но хубаво.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
пуснах го с главната идея че "Народ който не помни историята си е обречен да я повтори". А това определено е част от нашата всеобща история и не е хубаво да я забравяме.

32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3