Поредния селянин с баварец
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Поредния селянин с баварец
То за кой ли пореден път се пишат такива теми, и сигурно вече на никой не правят впечатление..... вчера се прибирах от Гърция през Кулата и още от границата насам се почна с изпълненията... то не беха изпреварвания по завои, то не беха засичания, то не беха превишени скорости (аз карам със 120 което 30 км над разрешените 90 и някви мерджани ме изпреварват като спрял). Една А8-ца ме изряза на центъра на Кресна (не знам дали е село или град) въпреки че отсреща идваше тир а в моето платно имаше трактор и каруца. Е къв дебил тряя да си да засечеш ТИР
размина се на сантиметри.... даже бях скочил на спирачката и само казах "айдяяя тоя го отнесоха"
Та както и да е.... нищо необичайно до момента. Най се издразних когато на завоите след Симитли и малко преди Благовград (който не знае, най големите касапници стават там) един пич със синя Е46-ца купе, с някъв номер от рода на СА 8851 ВР, тръгна да изпреварва цяла непрекъсната колона от коли и тирове които най нормално си караха с 90. Изобщо не се тътреха, просто беше много натоварено. Та тръгва си пича да изпреварва, място никакво - кола до кола и 5-6 тира в колоната ама него естествено не го ебе. Появява се кола отсреща и тоя решава да се прибере пред мен, хем че аз карах на 2-3 метра от предната кола. Следва засичане, след като изобщо не благоволи и мигача да си пусне и добре че имаше къде да се свия надясно и да набия спирачки.
Просто нямам думи .... най ме дразни че точно 2 км по надолу почваше околовръстното на Благоевград, и пътя е като магистрала с 2 платна!!! Толкова ли не можа да изчака 1 минута да стигнем до там....

Та както и да е.... нищо необичайно до момента. Най се издразних когато на завоите след Симитли и малко преди Благовград (който не знае, най големите касапници стават там) един пич със синя Е46-ца купе, с някъв номер от рода на СА 8851 ВР, тръгна да изпреварва цяла непрекъсната колона от коли и тирове които най нормално си караха с 90. Изобщо не се тътреха, просто беше много натоварено. Та тръгва си пича да изпреварва, място никакво - кола до кола и 5-6 тира в колоната ама него естествено не го ебе. Появява се кола отсреща и тоя решава да се прибере пред мен, хем че аз карах на 2-3 метра от предната кола. Следва засичане, след като изобщо не благоволи и мигача да си пусне и добре че имаше къде да се свия надясно и да набия спирачки.
Просто нямам думи .... най ме дразни че точно 2 км по надолу почваше околовръстното на Благоевград, и пътя е като магистрала с 2 платна!!! Толкова ли не можа да изчака 1 минута да стигнем до там....
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Ние си пишем,а тъпанарите избиват себе си и невинни по пътищата! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
то да неставам за смях но болшинството от шофьорите в бг. са то4но такива,4есто минавам по този път и въпреки 4е некарам в ограни4енията все се намира някой да ме задмине и като4ели по закон,минавате и ска4а на спира4ите.винаги съм се 4удил какви камикадзета сме,вярно,4е пове4ето идват от гърция и карат с 4асове а това е малко или много изнервящо но пък можели с такова лекомислие да се кара.
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
нагледал съм се на малоумни изпреварвания, с които за едното нищо рискуваш живота си и застрашаваш живота на други хора
и то наи вече го правят хора с нови коли и преобладаващи номера С,СА
явно избиват комплекси просто съм гледал и не съм вярвал че нормален човек може да предприеме такова изпреварване ( висока скорост БЕЗ никаква видимост)
нямам думи ма то и затва има толкова размазани по пътищата ама лошото е че страдат и невиини хорица които си спазват правилника и изведнъш някво камикадзе се забува в тях и им ебава маиката

нямам думи ма то и затва има толкова размазани по пътищата ама лошото е че страдат и невиини хорица които си спазват правилника и изведнъш някво камикадзе се забува в тях и им ебава маиката
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Що не слезна да му счупиш краката?
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Веселин|Василев написа:Що не слезна да му счупиш краката?
Има ли смисъл да се разправяш с такива дебили!?

Navi_Bmw написа:Веселин|Василев написа:Що не слезна да му счупиш краката?
Точно... той като е прост дори няма да разбере за какво го млатим... а то между друго бяхме 3 коли и то с едни приятели дет им викам "бизоните". Добре че нещо не се чукнахме, че щеше да му се стъжни
- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Тая наща държава като имаш пари за лада си копуваш БМВ Е36 318i!!!
Е оня ден се връщам от морето и при Стара Загора некаква колона викам си ше изпреварвам,обаче минавам две коли и пред мене идва една Е36 318 купе с надпис "i.s.".давам мигач да изпреварвам и тоя тръгва в същия момент с мене да изпреварва дотук добре.Изпреварва едвам едвам и като се прибра спирачка ама резко едвам не се набих у тоя....Аиде добре тръгвам да изпревара пак и същата ситуация-изпреварва заедно с мене и после спирачки.Изеде едная маика от мене.По едно време отсреща ни кола ни нищо,права отсечка,викам си са ше ги мина сичките наведнъж ама не.Ситуацията с спирачките се повтори пет пъти
е така не съм псувал никога.След 20мин.се изнервих и го изпреварих като трябваше да карам почти по прахта по пътя и го гледам некъв мангал ме гледа и ми се хили.
Е как да не ги одереш такива.Кчил се на "БМВ" и си мисли че като и аз карам БМВ трябва да му играя по свирката кат няможе да кара.
Е оня ден се връщам от морето и при Стара Загора некаква колона викам си ше изпреварвам,обаче минавам две коли и пред мене идва една Е36 318 купе с надпис "i.s.".давам мигач да изпреварвам и тоя тръгва в същия момент с мене да изпреварва дотук добре.Изпреварва едвам едвам и като се прибра спирачка ама резко едвам не се набих у тоя....Аиде добре тръгвам да изпревара пак и същата ситуация-изпреварва заедно с мене и после спирачки.Изеде едная маика от мене.По едно време отсреща ни кола ни нищо,права отсечка,викам си са ше ги мина сичките наведнъж ама не.Ситуацията с спирачките се повтори пет пъти

Е как да не ги одереш такива.Кчил се на "БМВ" и си мисли че като и аз карам БМВ трябва да му играя по свирката кат няможе да кара.

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Navi_Bmw написа:Веселин|Василев написа:Що не слезна да му счупиш краката?
Ами няма да се разправяш направо тупаници, за да се замисли за какво си го бил, и ако се сети и си вземе поука, ще има някакъв напредък в кроманьонските маниери на шофьорите в България.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2