Съвет относно БМВ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Съвет относно БМВ
Здравейте,
Форума Ви е прекрасен и марката БМВ ме вълнува отдавна.
Въпроса ми е относно съвет за покупка на Е36, колата ще се кара предимно в София и около 10% на извънградско.Държа да е с бензинов двигател и задължително да има ГАЗ, кой двигател бихте ми препоръчали за тази кола с изглед икономичност, толкова до динамика не опират нещата, единствено ако съм на дълъг път искам автомобила без трудност да поддържа 130-150 км/ч с 4 човека и багаж, мисля че двигателя 1.6 е малко слабоват а 320 ми е много мощен.От моя гледна точка най добър ще е 318 (1.
мотора с 115 коня но незнам проблемен ли е?
Ако има хора с такъв двигател на газ в София Моля да споделят какъв разход им дава ГРАДСКО!
Предварително Благодаря на отзовалите се!
Форума Ви е прекрасен и марката БМВ ме вълнува отдавна.
Въпроса ми е относно съвет за покупка на Е36, колата ще се кара предимно в София и около 10% на извънградско.Държа да е с бензинов двигател и задължително да има ГАЗ, кой двигател бихте ми препоръчали за тази кола с изглед икономичност, толкова до динамика не опират нещата, единствено ако съм на дълъг път искам автомобила без трудност да поддържа 130-150 км/ч с 4 човека и багаж, мисля че двигателя 1.6 е малко слабоват а 320 ми е много мощен.От моя гледна точка най добър ще е 318 (1.

Ако има хора с такъв двигател на газ в София Моля да споделят какъв разход им дава ГРАДСКО!
Предварително Благодаря на отзовалите се!

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
MOGY написа::welcome: Каръл съм и м40 и м43 (за 1.8става на въпрос) ако си взимаш си вземи 318ка с м43 мотора е с верига и се слага към края на 93г а относно разхода виж тук http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103175
Благодаря за насоката колега да и аз искам да е с верига че да нямам главоболия с тези ремъци

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
здр.аз карам със М43 и да ти кажа съм много доволен.Мотора си е доста буден за килограмите които носи.Аз го карам в Габрово и ми гори около 9 и не6то със смесено каране в града.
Взимаж го сменяш термостат Виско водна помпа и ти си човека.
Взимаж го сменяш термостат Виско водна помпа и ти си човека.

- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
318 е седана но с м43
ако искаш купе вече може помислиш за 318ис
БМВ е много добра кола, единственните косури които намирам на моята е че е много ниска и опира тук таме и другия е че не може да се пренесе нищо(ама все пак няма да я ползваш за работна кола)
а за разхода погледни 2 сантиметра по надолу
ако искаш купе вече може помислиш за 318ис

БМВ е много добра кола, единственните косури които намирам на моята е че е много ниска и опира тук таме и другия е че не може да се пренесе нищо(ама все пак няма да я ползваш за работна кола)

а за разхода погледни 2 сантиметра по надолу

- vampiravasko
- кандидат ентусиаст
-
БМВ
моят съвет е по голям мотор по здрав мотор по здрав съединител и все пак важно е моментното състояние на автомобила е не годината на производство и накрая всичко зависи от това коко пари си решил да похарчиш за атомобила който предстои да закупиш ако си готов да дадеш 7 бона имам уникална 320 ка за теб
- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
- BMW318 i-KOKO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 318i M43
- Мечтае да кара: M4
колега моиа мотор е м43 искам да ви питам обикновена гас можели даму се сложе или само газов инжикцион
- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
Re: БМВ
[quote="vampiravasko"]моят съвет е по голям мотор по здрав мотор по здрав съединител и все пак важно е моментното състояние на автомобила е не годината на производство и накрая всичко зависи от това коко пари си решил да похарчиш за атомобила който предстои да закупиш ако си готов да дадеш 7 бона имам уникална 320 ка за теб[/quote']
Колега мерси за предложението но аз мисля със 7 бона да ми излезе и газифицирането и смяната на всичките консумативи така че някъде макс.4,4 и 500 бих дал за е36 и то пак зависи какво е
Колега мерси за предложението но аз мисля със 7 бона да ми излезе и газифицирането и смяната на всичките консумативи така че някъде макс.4,4 и 500 бих дал за е36 и то пак зависи какво е

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
По-добре си купи орел астра с тоя наличен капитал...
Ще береш яко ядове с е36 за 4300-4500 особенно ако е М43...
Пък това до колко е буден тоя мотор...има две мнения,но това го казват хора,които може би не са се качвали на шестак
Пък това до колко е буден тоя мотор...има две мнения,но това го казват хора,които може би не са се качвали на шестак

///MapTo написа:По-добре си купи орел астра с тоя наличен капитал...
Ами колега цените падат главоломно вярно че БМВ държат цена но все пак 7 бона са ми много лично за мен за такава кола, ако ги отделя само за кола то по-добре да си взема Тойота Корола или Карина, а не БМВ.
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
тойота пред BMWnov написа:///MapTo написа:По-добре си купи орел астра с тоя наличен капитал...
Ами колега цените падат главоломно вярно че БМВ държат цена но все пак 7 бона са ми много лично за мен за такава кола, ако ги отделя само за кола то по-добре да си взема Тойота Корола или Карина, а не БМВ.

ами да си седне човека в някокло коли и да си прецени коя му допада
впечатленията си му писах на ЛС, а и съм си ги споделял в много други подобни теми,
но искам да спомена един аспект за газта - а именно проблемите с клапаните за другите марки коли .
наскоро си кореспондирах с фобос и запитах за БМВ - и се оказа че с БМВ изглежда няма такива проблеми както при другите марки двигатели .
ето за какво говоря : FLASHLUBE VALVE SAVER FLUID
http://www.fobos-bg.com/index.php?l=276.281
в списъка на автомобилите http://www.fobos-bg.com/index.php?l=276.285 закоито се препоръчва омасляваща клапаните добавка, обаче няма БМВ.
след като запитах, отговора беше че "няма нужда"
което според скромното ми мнение, говори доста добре за марката БМВ
така че , който слага ГИ , да има в предвид и този аспект, и задължително да се интересува има ли нужда или не.
успех.
пп
да уточня - не че за всички БМВ-та не е нужно , а може би само по-новите модели.
просто за моя 200 000км двигател М43 очевидно няма нужда от добавката.

впечатленията си му писах на ЛС, а и съм си ги споделял в много други подобни теми,
но искам да спомена един аспект за газта - а именно проблемите с клапаните за другите марки коли .
наскоро си кореспондирах с фобос и запитах за БМВ - и се оказа че с БМВ изглежда няма такива проблеми както при другите марки двигатели .
ето за какво говоря : FLASHLUBE VALVE SAVER FLUID
http://www.fobos-bg.com/index.php?l=276.281
в списъка на автомобилите http://www.fobos-bg.com/index.php?l=276.285 закоито се препоръчва омасляваща клапаните добавка, обаче няма БМВ.
след като запитах, отговора беше че "няма нужда"

което според скромното ми мнение, говори доста добре за марката БМВ

така че , който слага ГИ , да има в предвид и този аспект, и задължително да се интересува има ли нужда или не.
успех.
пп
да уточня - не че за всички БМВ-та не е нужно , а може би само по-новите модели.
просто за моя 200 000км двигател М43 очевидно няма нужда от добавката.

43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3