Много странно,помогнете моля.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Много странно,помогнете моля.
Значи колеги,проблемът ми е следния:Когато карам ми се чува един странен звук като,че ли от задно дясно колело,все едно излита самолет и колкото по-бързо карам толкова и звукът се засилва "вууууууууу",но не е виене като от лагер.А може и лагер да е!Незнам,моля които е имал подобен проблем или които знае какво може да е да ми каже.Карам с по големи гуми от нормалното(16-ки) и съм с барабани отзад.И ако е лагер или главина някакви приблизителни цени да ми дадете и които е правил не6то такова за труд да ми каже колко "щават".Какви могат да бъдат последствията за мен и за колата ако недаи си Боже нещо стане,че тия дни няма да имам време да го погледна.И изобщо някои по печен от "гилдията" ако го чуе може ли да ми каже какво е и да го оправи,а за парите ще се разберем.От София съм.Мерси много предварително.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Гумите как са, що не пробваш смяна на местата,за да провериш звука ще ги последва ли.. 

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
жцбнбн
ще опитам със смяна,но съм песимист,а по между другото звукът се чува и на скорост и като не е.Че тук чета разни работи за диференциали.
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
ххптннтв
Ще пробвам а колко "шума" долу-горе е 1 лагер и трудно ли се сменя?Може ли да се скапе колата нещо или да забие колелото и да изхвърчи някъде си? 

- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Le Transporteur написа:Гумите как са, що не пробваш смяна на местата,за да провериш звука ще ги последва ли..

- BKirov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 E70,F10 530d
и аз бях така , примерно като дигна 50 км почва да вие и колкото повече толкова по .. все едно излиза самолет , първо беше само заден лагер после почна да бучи и отпред .. супер Зле беше , смених си задния лагер ФаГ- околко 40 лв беше , а отпред е малко по скъпо защото там се сменя лагер - главина на Фаг нов е околко 130~170 лв .
смених ги и сега няма никакво виене от никаде
преди беше както казах като все едно ще излитам 
смених ги и сега няма никакво виене от никаде

- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
дфхггхй
Абе да ви кажа и аз залагам на лагер,но трябва да отида на маистор,а нямам никакво време,но каквото и да е ще трябва да го оправя да не си ходя някъде като "Флинстоун" 

- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Може и лагер и гума да е, дифа се чува предимно на скорост. Вдигни колата, колега и тогава ще стане ясно. Ако е лагер, задължително сменяй и двата (задни), цените са от 40 до 110лв(за бройка) и най-вероятно ще ти трябва майстор, защото понякога е много трудно да се избият от главината. Успех!
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
S 70/3 написа:aко е лагер аз мога да ти го сменя.ако караш продьлжително време и то с висока скорост може да блокира лагера и тогава колата спира
А ако блокира при скорост около 200км/ч и ти спираш някъде... Не трябва да се правят компромиси с ходовата част и спирачките!
- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
S 70/3 написа:aко е лагер аз мога да ти го сменя.ако караш продьлжително време и то с висока скорост може да блокира лагера и тогава колата спира
Така ще спре, че ще те пишат по вестниците !
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2