СМАЯХ СЕ!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
СМАЯХ СЕ!!!
Слизам аз долу да си махна бар4ето мейду седалките че нещо се клатеше и реших да го опраиа.Свалям го и и от долу ТАКАВА МИЗЕРИЯ направооо викам как съм дишал в таиа кола.Пясъци някви петна някви фасове от предишния собственик.Направооо умрях.
После забелязвам 4е от там по бар4ето минава някъф дебел кабел.Тръгвам да го проследя от де минава.
на4и минава под запалката отива зад цд-то от там ве4е към багажника под седалнките и тези кори на които са плафоние от зад.Пробита дупка в стената на багажника и от там под тапицерията на багажника.Хванах се за главата викам си тоия човек както е правел.Всяка една пласмаса под която минава тоя кабел е с4упена откъртени 4опове и сега трябва нови да зиам.Става въпрос за целия салон.Имаше други жици за колонките минават от вред през цялото купе под тапицерията на тавана под корите на коланите.
По ено време осъзнах 4е съм разглобил целия салон заради тея кабели.Сега съм занесъл всичко на автомивка да ги освежат.
Само ми кажете как се свалят предните седалки.4 нещо не успях да ги сваля????
Преди имах смущение в ЦД-то цвета на дисплея потъмняваше и незнаех защо.Сега когато всичко е отка4ено този проблем ве4е го няма.Предния собственик е бил наи големия тъпън,селяндур,циганин и сякви такива.Лепил с някви тикса оранжеви сини зелени,Лепил с някви лепила направооо откачих.Хубаво си е правел музика ами пръвия без да рушиш колата ве.
И така колата я имам от 1 година и тези неща не съм ги знаел 4е изоб6то ги има.
И сега нещо хубаво.Намерих златна гривна 18 карата 10 грама и сега ще я нося да я продавам и да си избия парите за новите пласмаси които ще взема.
После забелязвам 4е от там по бар4ето минава някъф дебел кабел.Тръгвам да го проследя от де минава.
на4и минава под запалката отива зад цд-то от там ве4е към багажника под седалнките и тези кори на които са плафоние от зад.Пробита дупка в стената на багажника и от там под тапицерията на багажника.Хванах се за главата викам си тоия човек както е правел.Всяка една пласмаса под която минава тоя кабел е с4упена откъртени 4опове и сега трябва нови да зиам.Става въпрос за целия салон.Имаше други жици за колонките минават от вред през цялото купе под тапицерията на тавана под корите на коланите.
По ено време осъзнах 4е съм разглобил целия салон заради тея кабели.Сега съм занесъл всичко на автомивка да ги освежат.
Само ми кажете как се свалят предните седалки.4 нещо не успях да ги сваля????
Преди имах смущение в ЦД-то цвета на дисплея потъмняваше и незнаех защо.Сега когато всичко е отка4ено този проблем ве4е го няма.Предния собственик е бил наи големия тъпън,селяндур,циганин и сякви такива.Лепил с някви тикса оранжеви сини зелени,Лепил с някви лепила направооо откачих.Хубаво си е правел музика ами пръвия без да рушиш колата ве.
И така колата я имам от 1 година и тези неща не съм ги знаел 4е изоб6то ги има.
И сега нещо хубаво.Намерих златна гривна 18 карата 10 грама и сега ще я нося да я продавам и да си избия парите за новите пласмаси които ще взема.

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Колега дърпаш седалката на зад/на пред ии от пред/от зад там дето са релсите има по 1 болт от пред на релсите и по 1 от зад на релсите може да имат капачка и да не се вижда че е болт
отвърташ тея болтове и вдигаш седалката
мисля че бяха размер 15/16 

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
За предните седалки:дърпаш максимално на зад и отвиваш двете гайки 17 в предния край на релсите(може да са скрити с пластмасови капачки),дърпаш седалката максимално напред и на горе и отвиваш двата болта 17 в задния край на релсите.След това ако е седан колата с Т55 отвиваш колана от седалката и вадиш 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- КУНИ
- младши ентусиаст
-
Re: СМАЯХ СЕ!!!
Binev_OuT написа:И сега нещо хубаво.Намерих златна гривна 18 карата 10 грама и сега ще я нося да я продавам и да си избия парите за новите пласмаси които ще взема.
Алеле - как искрено се зарадвах....... все едно аз съм я намерил в моята кола! Имаше такава тема - какво сме намирали в автомобилите се!
Кочината в която се превръщат някои коли независимо дали така са дошли от Европата или са осрани тук в България си зависи единствено от културата и манталитета на "чорбаджията" и родата (пътниците) които вози ....
Безразборното теглене на кабели, пробиване и рязане на ламарини и чупене на пластмаси, последвано от вързване с тел, поставяне на нитове, рапидки и свински опашки, лепене с всевъзможни "перфектни" лепила, смоли и силикони, обаче мисля че си е най-вече Български патент и е просто неизбежно при ъпгрейд на аудиото, монтиране на аларма или газова инсталация и т.н. , че дори понякога и при рутинна смяна на консумативи
Безразборното теглене на кабели, пробиване и рязане на ламарини и чупене на пластмаси, последвано от вързване с тел, поставяне на нитове, рапидки и свински опашки, лепене с всевъзможни "перфектни" лепила, смоли и силикони, обаче мисля че си е най-вече Български патент и е просто неизбежно при ъпгрейд на аудиото, монтиране на аларма или газова инсталация и т.н. , че дори понякога и при рутинна смяна на консумативи

- MOGY
- Obergruppenführer
-
Един комшия си намери 800марки под тапищерията на багажника в един пощенски плик,друг приятел намира пръстен, изпадат чат пат някое друго евро!
Дори и да е нов внос колата се не знае с какви 'подобрения ще доиде' ако там я е карал някой индянец от наще географски ширини
Взимах си едно БМВ от Италия мани мани беше го карал за последно Македонец май беше някаъв дървар в цялата кола от всевъзможни места вадех пирони,майка плачеше
Дори и да е нов внос колата се не знае с какви 'подобрения ще доиде' ако там я е карал някой индянец от наще географски ширини

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- samsurnik
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 комби
:)
колега браво аз като сменях филтъра на климатика свалям жабката и докато човърках отдолу да вадя филтъра нещо блести мн на вътри бъркам аз и гледам усилвател соня явно преди да я взема колата като са я внсяли е имало туби колони ама са ги свалили но не са могли да намерят усилвателя щото той наистина беше набутан все едно да го скрият
- MOGY
- Obergruppenführer
-
Аз в мойто купе също намерих усилвател в багажника зад тапицерията ама се оказа че е оригинален на БМВ!Е свалих го да олекотя конструкцията 

- BMWRACING
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 м20б20 90г
- Мечтае да кара: е30 с38турбо
еее касметлий все убави работи сте намериле ами аз..
понеже 1 път ми изгоря помпата и свалям задната седалка да развия бидона с кисалото зеие( помпата от резервоара),и като надигам седалката кво да вида........
Капут ама некав марков
викам си тоя 3-та цетка ли е мислил да слага на помпата
понеже 1 път ми изгоря помпата и свалям задната седалка да развия бидона с кисалото зеие( помпата от резервоара),и като надигам седалката кво да вида........

викам си тоя 3-та цетка ли е мислил да слага на помпата

- stefan81
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 90 BMW E34
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
Евала майна тва извода разпарчосваите бавариците за злато .. (били мини)

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- MOGY
- Obergruppenführer
-
SnaiPeRisT0 написа:Евала майна тва извода разпарчосваите бавариците за злато .. (били мини)![]()
Тука по нашия край тия бастуни дето докарват коли роват в тях като къртици

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2