Проблем със запалителните кабели на Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- pinkoml
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 М54B22
- Мечтае да кара: m6
Проблем със запалителните кабели на Е36
Здравейте имам проблем със запалителните кабели на 318-ка is.Преди точно 1 година купих кабели на Bremi от Хед 91 за около 170 лева.Скапаха се и колата ми започна да работи на 3 цилиндъра.Преди два месеца купих кабели на Tessla за около 130 лв и сега и те се скапаха и пропускат искри.Кажете някой сблъсквал ли се е с моя проблем толкова често да му се скапват кабелите и какво е решението.Моля дайте съвет какво да направя и каква марка да купя за да издържат повече от 1 година или 2 месеца!
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Re: Проблем със запалителните кабели на Е36
Много евнини са тези кабели. На брой цената е около 120-130 лв. Значи за 5 броя са около 600 лв.
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Re: Проблем със запалителните кабели на Е36
pinkoml написа:Здравейте имам проблем със запалителните кабели на 318-ка is.Преди точно 1 година купих кабели на Bremi от Хед 91 за около 170 лева.Скапаха се и колата ми започна да работи на 3 цилиндъра.Преди два месеца купих кабели на Tessla за около 130 лв и сега и те се скапаха и пропускат искри.Кажете някой сблъсквал ли се е с моя проблем толкова често да му се скапват кабелите и какво е решението.Моля дайте съвет какво да направя и каква марка да купя за да издържат повече от 1 година или 2 месеца!
Благодаря предварително.
Пропускат искри защото не са предназначени за този тип запалване. Не случайпо в предишния си постинг отбелязах, че са прекалено евтини.
- pinkoml
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 М54B22
- Мечтае да кара: m6
проблем с кабелите
колега-те в дару кар са около 400 лева комплекта.Тези цени,които написах по-горе са с отстъпка от около 30 %.
- dan4o1618
- Потребител
-
- Кара: 330d
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: 204кс М-пакет
кабели
колега имам оригинални кабели,купувах ги мн.скапо от германия,лично, и като продадох колата ги свалих.иначе и на моя ис така избиваха кабелите,различно сапротивление от това е.ако искаш се обади 0899292962
.7
знам че тука ми товарят , но аз взех кабели тесла за около 220лв
от сервис на бош , с поръчка, бреми , бош по около 260-300лв ми искаха. Другото е че заминавах на море и нямах време да направя spark on plug системата , по евтино и по надеждно става. А са , търсете на бат колю темата за е30 ис в тунинг форума

8 мнения
• Страница 1 от 1