Снимки от Писта Дракон, Калояново 07.09.08
Модератори: mitaka7, Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
Ммм доста добри возила са се събрали. Усещам че съм изпуснал нещо 

M - The most powerful letter in the world
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Жалко че не можах да бъда,но по това време се прибирах от морето и по пътя видях почти сички коли от снимките та не съжелявам много

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
мен по цариградско вчера ме задминаха белото порше,Р8цата и астон мартина...!! и трите бели! чуствах се като "у белото" като ме обградиха...
много здрави машини-много ръмжат!!

- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
Penchev написа:MaXimal-чо , разкажи нещо де![]()
Георги Пенчев
Доста интересно преживяване беше. Не всеки ден може да се видят такива коли на писта. Лично според мен точно тогава пистата беше под сякаква критика - имаше камъни по завоите, не беше изметена и затова повечето от участниците караха бавно на завоите.
По пистата се пуснаха доста интересни коли, за съжаление едни от най-интересните не се пуснаха - Murcielago Roadster и Porsche GT2 - естествено заради състоянието на пистата.
SL63 и Challenger-a обадиха доста хубав звук на двигателите, докато Shelby-то звучеше като тролей, но пък за сметка на това пичът със Shelby-то си направи най-голям кеф - личи си май от снимките.
Като се сетя още нещо ще споделя

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
тоя чалинджър плаче за един "Дженерал Лии" кит 

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Martini
-
-
- Кара: много работи
- Мечтае да кара: вече нищо
Бате и така ше го карамhemicharger написа:тоя чалинджър плаче за един "Дженерал Лии" кит

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
браво за снимките,сигурно уникално сте си изкарали.
пп:що ли имам чувството,че писта Калояново е пред закриване-на дрифт събора -не можело да се правят бърнаути защото щяло да се изяде пистата /като дойдат пистови коли-грам подръжка не са вкарали за да си направят кефа участниците,за което и сигурно са платили не изметено и с камънаци по нея,на дрифт събора организаторите я метоха,
пп:що ли имам чувството,че писта Калояново е пред закриване-на дрифт събора -не можело да се правят бърнаути защото щяло да се изяде пистата /като дойдат пистови коли-грам подръжка не са вкарали за да си направят кефа участниците,за което и сигурно са платили не изметено и с камънаци по нея,на дрифт събора организаторите я метоха,

12 мнения
• Страница 1 от 1