пак тея с голфовете
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
gele76 написа:acer написа:Браво ти си мъж!...
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.
Не се карайте драги съкооператори ще има земя за сички!
А тоя въпрос със селяните е малко така нелеп как да ви кажа!
Чесно казано до преди 50 години в София и по-големите градове е имало не особенно голямо количество хора.Не че те не са били дошли от село или поне по голяма част от тях де ама карай.И сега се почваме ти си селянин аз несъм,ама като питаш от каде си и сички викат(примерно казва София)и аз го питам ми хубаво ти си софиянец.
И после тактично го питам ми майка ти от каде е?
И тоя е такива очи!
И почва ми мънка нещо!Ами тя от карнобат такова,ама не от там ами от едно село на 40км от там(не че има някакво значение де)се разбира в последствие де.
Ами той баща ти от каде е?Пак!
Ами той от Видин!Ама и той не от там,ами от околноста(пак кат горе
)
И кво се оказва драги колеги,че всички сме от някаде и има едни 100000% истинки доказани софиянци(давам за пример тях поради факта,че живея в София),които пак може да са си селяни по душа ама карай айде поне на тях им е простено горките!
)
И така от 2милиона и повече хора в София как така всички станахте софиянци и какво толкова ви хареса да се наричате така!?
Аз лично вече немога да гледам помийната яма в която се превърна този град.Заедно с честните хорица които дойдоха да си търсят прехрана и късмета тук поведени от гаврата на правителството след 9ти септември дойде и изметта.Тази която ни краде фаровете,броните и всичко за което се борим.А ние защото сме си овце вместо да отвърнем на удара направихме друго!Издигнахме простотията в култ.
Крадците и убийците станаха герой.Простащината ни заля и няма оправяне от нея.Не и докато кервана си върви,а ние гледаме само себе си и никой друг.Но това е за друга тема не за тази!
Та да продължим!
Всички други хора нямали "честа" да от този прекрасен иначе град са от някаде колкото и да им е неприятно на някой господа и дами!И както съм казвал много пъти:
-Селянин не е човек живеещ на село,това е човек държащ се като животните който предишният отглежда!
Така,че драги "ГРАЖДАНИ" моля бъдете по-малко селяни от втория тип и повече от първия,ако ви е трудно да бъдете граждани на тази държава в истинския смисъл на думата!
Айде лека,доходна и руса!
П.С.
Никой не искам да засегна с мнението си по горе,просто така мисля аз,а за инакомислещите е с тях неможем да се оправим!

Чесно казано до преди 50 години в София и по-големите градове е имало не особенно голямо количество хора.Не че те не са били дошли от село или поне по голяма част от тях де ама карай.И сега се почваме ти си селянин аз несъм,ама като питаш от каде си и сички викат(примерно казва София)и аз го питам ми хубаво ти си софиянец.

И после тактично го питам ми майка ти от каде е?

И тоя е такива очи!

И почва ми мънка нещо!Ами тя от карнобат такова,ама не от там ами от едно село на 40км от там(не че има някакво значение де)се разбира в последствие де.
Ами той баща ти от каде е?Пак!

Ами той от Видин!Ама и той не от там,ами от околноста(пак кат горе

И кво се оказва драги колеги,че всички сме от някаде и има едни 100000% истинки доказани софиянци(давам за пример тях поради факта,че живея в София),които пак може да са си селяни по душа ама карай айде поне на тях им е простено горките!

И така от 2милиона и повече хора в София как така всички станахте софиянци и какво толкова ви хареса да се наричате така!?

Аз лично вече немога да гледам помийната яма в която се превърна този град.Заедно с честните хорица които дойдоха да си търсят прехрана и късмета тук поведени от гаврата на правителството след 9ти септември дойде и изметта.Тази която ни краде фаровете,броните и всичко за което се борим.А ние защото сме си овце вместо да отвърнем на удара направихме друго!Издигнахме простотията в култ.
Крадците и убийците станаха герой.Простащината ни заля и няма оправяне от нея.Не и докато кервана си върви,а ние гледаме само себе си и никой друг.Но това е за друга тема не за тази!
Та да продължим!

Всички други хора нямали "честа" да от този прекрасен иначе град са от някаде колкото и да им е неприятно на някой господа и дами!И както съм казвал много пъти:
-Селянин не е човек живеещ на село,това е човек държащ се като животните който предишният отглежда!
Така,че драги "ГРАЖДАНИ" моля бъдете по-малко селяни от втория тип и повече от първия,ако ви е трудно да бъдете граждани на тази държава в истинския смисъл на думата!
П.С.
Никой не искам да засегна с мнението си по горе,просто така мисля аз,а за инакомислещите е с тях неможем да се оправим!

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
на мен любимия ми лаф в тоя ред на мисли е
"Софиянци отпътуваха за роднните места през уикенда"
повече коментари мисля че ще са излишни.
"Софиянци отпътуваха за роднните места през уикенда"
повече коментари мисля че ще са излишни.

- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
Re: :)
dxd написа:samsurnik написа:dxd написа:Селянин vs Селянин![]()
а ти не си селянин така ли?
Не не съм-всички ли трябва да сме като теб![]()
НЕ СЕ ЗАЯЖДАЙ " dxd "
///M

- dxd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: както я може.
- Мечтае да кара: На пържоли и пържени картофки нон-стоп.
Re: :)
_BmW_™ написа:dxd написа:samsurnik написа:dxd написа:Селянин vs Селянин![]()
а ти не си селянин така ли?
Не не съм-всички ли трябва да сме като теб![]()
НЕ СЕ ЗАЯЖДАЙ " dxd "
Не се заяждам-просто коментирам и явно тъй като не намира разбиране от моя страна и се засяга

Май софиянци много се обиждате на селянин.Аз и цялата ми фамилия сме от варна от както се помним, дядо ми има 3-етажна къща на севастопол с лице към главната и като е била строена около него е имало гора и лозя
. Обаче ся кво живея на 15км от града по посока бъргас в едно село. И съм горд че не заспивам с пиянски викове и дандания под прозореца си.Селянин не е тоя който живее на село а този който се държи като такъв извинете ама за да се обиди някой на селянин значи малко или много се е засегнал.

- samsurnik
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 комби
:0
за ссвлянин не съм се обидил въобще аз ссъм от бургас цялата ми фамилия са кореняци от бургас, но пак сме си селяни то си е в душата на българина, просто колегата dxd реши да се заяжда не знайно защо не съм искал да се хваля с тази история просто исках да ажа колко беше прост тоя че си помисли че святкам на него да се варкаме а не на хората заради полицията пък като го стигнах и тръгна да се пъне си казах защо не малко адреналин не е излишен както виждаш на светофара като тръгна да се гони се гони самичък и отново за селянията както казха доста колеги не е селянина този който живее на село а манталитета да ти е селски иначе всички имаме села нали?
знаете ли защо пътя Перник - София е с павета?
- за да могат като идват селяните да изтръскат калта!
знаете ли защо пътя Перник - София е с павета?
- за да могат като идват селяните да изтръскат калта!
slatanic написа:Не се карайте драги съкооператори ще има земя за сички!![]()
Чесно казано до преди 50 години в София и по-големите градове е имало не особенно голямо количество хора.Не че те не са били дошли от село или поне по голяма част от тях де ама карай.И сега се почваме ти си селянин аз несъм,ама като питаш от каде си и сички викат(примерно казва София)и аз го питам ми хубаво ти си софиянец.![]()
И после тактично го питам ми майка ти от каде е?![]()
И тоя е такива очи!![]()
Ами той баща ти от каде е?Пак!![]()
Ами той от Видин!Ама и той не от там,ами от околноста(пак кат горе)
И кво се оказва драги колеги,че всички сме от някаде и има едни 100000% истинки доказани софиянци(давам за пример тях поради факта,че живея в София),които пак може да са си селяни по душа ама карай айде поне на тях им е простено горките!)
Та да продължим!![]()
П.С.
Никой не искам да засегна с мнението си по горе,просто така мисля аз,а за инакомислещите е с тях неможем да се оправим!![]()
Евала за това изказване !! Стига с тези деления и категоризации на хората според това откъде са. Майка ми е от село, но е доста далече от селянка, ами напротив образована е и доста културна. Баща ми е от Поморие, но и той не е селянин (е Поморие е град де, така или иначе). Аз съм от Бургас и живея в момента в София, мисля че не съм селянин , даже напротив. Който софиянец иска да ме нарича селянин да ме нарича няма проблем. Аз за много хора си мисля, че са селяни, но на база държание и постъпки иначе въобще не гледам откъде са.
- samsurnik
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 комби
:)
Pavlinius написа:slatanic написа:Не се карайте драги съкооператори ще има земя за сички!![]()
Чесно казано до преди 50 години в София и по-големите градове е имало не особенно голямо количество хора.Не че те не са били дошли от село или поне по голяма част от тях де ама карай.И сега се почваме ти си селянин аз несъм,ама като питаш от каде си и сички викат(примерно казва София)и аз го питам ми хубаво ти си софиянец.![]()
И после тактично го питам ми майка ти от каде е?![]()
И тоя е такива очи!![]()
Ами той баща ти от каде е?Пак!![]()
Ами той от Видин!Ама и той не от там,ами от околноста(пак кат горе)
И кво се оказва драги колеги,че всички сме от някаде и има едни 100000% истинки доказани софиянци(давам за пример тях поради факта,че живея в София),които пак може да са си селяни по душа ама карай айде поне на тях им е простено горките!)
Та да продължим!![]()
П.С.
Никой не искам да засегна с мнението си по горе,просто така мисля аз,а за инакомислещите е с тях неможем да се оправим!![]()
Евала за това изказване !! Стига с тези деления и категоризации на хората според това откъде са. Майка ми е от село, но е доста далече от селянка, ами напротив образована е и доста културна. Баща ми е от Поморие, но и той не е селянин (е Поморие е град де, така или иначе). Аз съм от Бургас и живея в момента в София, мисля че не съм селянин , даже напротив. Който софиянец иска да ме нарича селянин да ме нарича няма проблем. Аз за много хора си мисля, че са селяни, но на база държание и постъпки иначе въобще не гледам откъде са.
евала бате стискам ти ръката жив и здрав да си
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
drmirchev написа:Слизаш и прайш "задницата" да я заболи![]()
![]()
, че и на аверката и, ако е хубавичка.
То горното и то е жена.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
cappy123 написа:Днес неква тъпа п**** спира посредата на улицата и пуска аварийки, защото видяла неква приятелка...Деба пачата...Щеше да си остане без задница...Голфаджиика скапана!!!![]()
![]()
![]()
Ти си брутална колежке

А по-добре ли щеше да ти е ако не беше пуснала аварийни