Как да проверя легитимността на Туристическа агенция?
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- skate
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318IS
- Мечтае да кара: BMW E60
- Детайли за колата: BMW E36 318IS
Как да проверя легитимността на Туристическа агенция?
Здравейте, имам приятелка която ще ходи на меден месец в Италия и е ходила до някаква агенция -= Ти Би Ес Холидейс , офертата е добра, но се съмнява дали са коректни и легитимни (след срещата с тях в Офиса им.)!!!
Как мога да проверя дали е така?
Нямаше ли някаква агенция за защита в България която може да ми даде информация за това дали са легитимни и т.н. ????
Благодаря.
Как мога да проверя дали е така?
Нямаше ли някаква агенция за защита в България която може да ми даде информация за това дали са легитимни и т.н. ????
Благодаря.
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Би трябвало агенцията да има там разните му разрешителни издадени от министерството и тези документи или поне техни копия да стоя на видно място, а освен това си имат и някакви номера на разрешителните за извършване на такава дейност които предполагам могат да се проверят дали не са изтекли примерно и т.н.
Успех
Успех

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Re: Как да проверя легитимността на Туристическа агенция?
skate написа:но се съмнява дали са коректни и легитимни (след срещата с тях в Офиса им.)!!!
Не ги знам тези, но ако наистина имаш такива съмнения и то след среща с тях в офиса им, мисля, че не е лошо да повярваш на интуицията си.
- skate
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318IS
- Мечтае да кара: BMW E60
- Детайли за колата: BMW E36 318IS
Re: Как да проверя легитимността на Туристическа агенция?
someone написа:skate написа:но се съмнява дали са коректни и легитимни (след срещата с тях в Офиса им.)!!!
Не ги знам тези, но ако наистина имаш такива съмнения и то след среща с тях в офиса им, мисля, че не е лошо да повярваш на интуицията си.
Ами да и аз така мисля, и така й ще стане, ще се насочи към някоя по известна....
Офиса на тази агенция бил в някаква къща с двор където хората си били простнали прането

Благодаря Ви.
5 мнения
• Страница 1 от 1