Опровержение

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Опровержение

Мнение от otto » 07 Сеп 2008, 14:16

:evil:
Не си променям мнението за този човек, но си вземам думите обратно. :!:
+ не знам с коя си ме объркал, аз се явих на изпит на друго място и си взех книжата вече.
Последна промяна otto на 09 Сеп 2008, 9:33, променена общо 1 път

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 07 Сеп 2008, 14:46

баце типичен селяк български е тва,дето тънко предпочита да изкара 20-тина лева ама да преебе всички :mhihi: ,лошото е че не е само той :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е53

Мнение от Cyberloner » 07 Сеп 2008, 14:49

той за това един познат (доста опит в картинга и доста навъртяни километри по села и малки градове дълго пред да се запише на курсове) като му натиснеше инструктура съединителя, той му натискаше газта и докато се разправяха кой какво и защо колата седи на прекъсвач, след 2-3 такива упражнения инструктура си седна на задника и до края на курса всичко беше спокойно :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: '03 330xd M57N Sedan

Мнение от Mpower84 » 07 Сеп 2008, 15:44

Напомня ми на моя инструктор.С тоя човек само до бой не успяхме да стигнем заради арогантното му поведение.Всеки път ми казваше, че само аз няма да изкарам курсовете.За мое успокоение обаче се оказа, че само аз ги изкарах от всичките му курсисти този ден.Малко след това се срешнахме и ме помоли да му изпратя някой приятел да кара при него.Няколко месеца по-късно приключи кариерата си на инструктор според мен поради липса на клиенти...

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 07 Сеп 2008, 15:53

Тази история ми напомня на моята, когато карах курса за боравене с огнестрелно оръжие. Същата картинка- при цена от 170 лв. дадох 200 и до края станаха 300 /за път, за допълнителни стрелби и муниции/ и същите "тънки" номера. И не след дълго, след като завърших успешно, моя човек ме срещна на място, където беше зависим от мен. :mhihi: Нищо не му направих, просто го оставих да се види колко е малък и жалък. Човек до човека опира, така че не се коси. Важното е ти да успееш, пък който е много "хитър", винаги си намира майстора.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW M? :)

Мнение от 320i_coupe » 07 Сеп 2008, 15:54

ООООО и аз познавам такъв цървул дето инструктора си има работа и се бави по 1 - 2ч., а човека си стой в колата, ебаси :evil:
Изображение Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от otto » 07 Сеп 2008, 16:45

Cyberloner написа:той за това един познат (доста опит в картинга и доста навъртяни километри по села и малки градове дълго пред да се запише на курсове) като му натиснеше инструктура съединителя, той му натискаше газта и докато се разправяха кой какво и защо колата седи на прекъсвач, след 2-3 такива упражнения инструктура си седна на задника и до края на курса всичко беше спокойно :mhihi:

...та и има навик да бие спирачката рязко (без обективна причина) и да казва, че курсиста е спрял рязко ! 0_0
Отворих тази тема не да се оплквам от инструктора си, а да предупредя хората за възможна измама от страната на този човек.

Потребител
Аватар

Мнение от Dido_70 » 08 Сеп 2008, 22:11

Otto , НЕ ЛЪЖИ ХОРАТА! НЕ Е ВЯРНО ТОВА КОЕТО ПИШЕШ!
нали знаеш че анонимните постове не впечатляват никого.
Че така и ние можем да пишем за тебе колко си некадърна.

Като те гледам колко неграмотно пишеш , предполагам че и карането ти е такова !
Не може на един некадърен курсист , инструктора да му е виновен че такава му е природата. Нали знаеш - жена-шофьор и негър скиор-не стават.
И понеже не искам да изглеждам голословен, ще поясня на ВСИЧКИ.
Аз също карам курса в момента при този инструктор.
МОГА ДА КАЖА НА ВСИЧКИ ЧЕ ПИСАНОТО ТУК Е ПЪЛНА ЛЪЖА.
Това е плод само на един болен мозък.
Нищо от написаното в тази тема не отговаря на истината.
Както казах вече, аз карам курса при този човек и например съм много доволен. 7 или 8 човека от нашия клас също караха курса при същия , и всички са доволни. Ние така се записахме. Един от друг си споделяхме впечатленията. Даже аз карам за втори път.
Първия път карах почти цял курс в началото на годината, но нямах 18 години. Карах го заедно със двама приятели от нашия клас.
Исках да се науча да карам. Сега вече правя години и пак се записах официално, пак при този човек. Ако имаше нещо вярно в приказките които тази госпожа казва, нямаше да има записани толкова много хора. И не само днес и вчера.
Госпожо, вие сте жалка! Аз знам коя сте! И зная защо пишете така!
Казвам госпожо, защото момчетата в курса сме две. Утре единия е на вътрешен изпит. А всички други мацки си взеха изпита. От първия път.
Остана само една рускиня която не я допуснаха до изпит, защото не можала да представи диплома за завършено образование.
Тоест ВИЕ госпожо. Никой не ви е виновен за това че не можахте да се явите на изпит. В тази държава има закони и ние българите си ги спазваме. Ето аз например, нямах години а ми се караше. Карам два пъти курса. Такъв е закона. Ако на вас не ви отърва... ходете си в Русия да карате там курс за шофьори.
За това че не сте успели да доведете всичко до успешен край, инструктора не ви е виновен. Защо приказвате глупости като не сте се явявали на изпит.
Защо лъжете че ви е взел повече пари. Аз нали карам курса. Цената е 720+30 листовки +50 градско. Ако можеш да смяташ това прави 800 лв. А що не кажеш че те обучава на чисто нова Тойота Аурис. На няколко месеца. Това що не кажеш.
А кой колко пари взима за курс, си е лично негова работа. Това се нарича ценова политика. Ти да не искаш да разбиваш Тойотата за 200 лева. Като не ти отърва , търси си друг инструктор с Лада на по ниска цена. Изобщо не говори повече такива глупости. Утре може да се жалваш че сиренето в Пикадили е по-скъпо от това в Метро. Някой да те е карал да ходиш там. Личи си че пишеш тенденциозно. Как знаеш че другите инструктори са добри, а твоя не?
Да не си карала 10 курса. И още нямаш книжка.
Не говори от името на курсистите на Николай! Не си опълномощена.
Не говори от името на курса. Ти не си курса. Ние сме ДОВОЛНИ!
Часовете се дават по график. Инструктора много добре обяснява всичко. Имаше двама братя близнаци от нашия клас караха при него, като карах предния път и аз. Майка им е карала при същия инструктор, преди те да се родят. Смятай!!! Повече от 18 години.
Как я мислиш? За толкова години не се е научил да работи ли?
Че ако е вярно това което пишеш , той отдавна да е фалирал.
Но не е. Даже напротив. Работи с чисто нови автомобили. И предната му кола беше чисто нова Астра.
При цялото си уважение към вас руснаците защото уча в Руското,
мисля че твоите глупости не заслужават място тук във този форум.
Тук се говори за коли и шофьори /какъвто ти никога няма да станеш/
Не си мисли че като се криеш зад името Отто , никой няма да те познае. Ако човек е учил руски ще забележе че все още не си научила българския език и част от думите ти са написани на руски.
Макар и неграмотно.
ПРИКАНВАМ ТЕ да напишеш опровелжение, или да се извиниш на инструктора си. Това което си написала е гнусна лъжа и клевета.
Ако не , ще разпечатам този пост и ще му го покажа.
Е тогава ще видиш какво ще ти се случи.
Ако си толкова отворена, пиши със истинското си име и покажи факти, че не си карала 31 , а само 20 часа.
Аз още утре ще взема от жабката картона ти и ще го снимам с телефона си . Ще покажа часовете ти да видим кой лъже.
Последна промяна Dido_70 на 08 Сеп 2008, 22:30, променена общо 1 път

Потребител
Аватар

Мнение от Mephistofel » 08 Сеп 2008, 22:28

Ебаси сапунката! :shock:
"Дайте ми шест реда,написани от най-честния човек и аз ще намеря в тях за какво да го обеся!" Кардинал Ришельо

http://www.wartime.bg
http://www.facebook.com/wartime.bg
http://www.muzikant.org/
Tribute to Ronnie James Dio -"Rainbow In The Dark" http://www.youtube.com/watch?v=2rIKJI30xu4

Потребител
Аватар

Мнение от Mephistofel » 08 Сеп 2008, 22:29

Ебаси сапунката! :shock:
"Дайте ми шест реда,написани от най-честния човек и аз ще намеря в тях за какво да го обеся!" Кардинал Ришельо

http://www.wartime.bg
http://www.facebook.com/wartime.bg
http://www.muzikant.org/
Tribute to Ronnie James Dio -"Rainbow In The Dark" http://www.youtube.com/watch?v=2rIKJI30xu4

крив кюнец
Аватар

Мнение от крив кюнец » 08 Сеп 2008, 22:30

Така като гледам и Dido_70 и otto сте се регистрирали специално заради този инструктор в този форум!!! Нещо не ми харесва тази работа !!! Благодаря от името на всички за информацията за този човек (и доброто и лошото) Нека в следващите ви постове има повече любов и щастие :mhihi:

П.С..... И откъде знае Dido_70, че otto е от женски род?

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 08 Сеп 2008, 22:34

Mephistofel написа:Ебаси сапунката! :shock:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Започва да става интересно.Айде са не разваляйте хубавия бой с кавга. :mhihi: :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Dido_70 » 08 Сеп 2008, 22:40

Естествено че се регистрирах заради този пост.
Но това не значи че не надничам тук във форума.
Човече, аз съм на 18. Във какви форуми да гледам .
За плетки и брюкселски дантели ли???
Естествено че тука. А взема ли книжката ще бъда най редовния член на форума. Нали имам да наваксвам.
А по повод на писаното от Отто, не мага да не протестирам.
Това което е написала не е вярно.
Не може да опетни името на този човек. Той не заслужава това.
Нали знаеш човече на калпавия водолаз, водораслите му пречели.
А от къде зная че Отто е жена? Че как да не знам. Нали и аз карам в този курс. Мъжете сме само двама. Другото момче е утре на вътрешен изпит. Те даже са приятелски семейства с инструктора.
Всички мацки взеха книжки преди 3 дни. Само една рускиня остана.
Няма как да вземеш книжка и да не си доволен.
Просто написаното е тенденциозно. Аз утре като отида на кормуване ще снимам личния и картон и ще я покажа.

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 08 Сеп 2008, 23:52

Ми аз тва от първия пост го намирам за нормално поведение на инструктор. Колкото повече седи колата с изгасен двигател толкова по малко $ за бензин а после калпави шофиори и шофиорки... Инструкторите от много години не преподават. Те нямат педагогическо образование(повечето има някой с такова и са яко луди визирам Карло Янев ) но като цяло има много нередности в шофиорските курсове а и няма как с това движение в големите градове. С неписаните правила за движение които ние всички така усърдно спазваме докато писаните не.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 09 Сеп 2008, 0:06

Aaaaa,тука става интересно и ще следя с интерес :mhihi: .Както каза един колега нагоре-ебаси сапунката :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата