Митко Бербатов в Ман Ютд

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 06 Сеп 2008, 12:41

не съм фен на футбола като цяло , но евала на Бербатов, че успя да постигне наи доброто. А колегата по горе които каза че не знаел цвета на парите , не си мисли че е много лесно да стигнеш толкова напред в които и да е спорт , уважаваите малко труда на хората , то острани всичко изглежда лесно.
It`s party time !

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 coupe M3
Мечтае да кара: M6

Toshko

Мнение от to6o6o » 06 Сеп 2008, 15:12

Аз мога да кажа че го познавам Митака от малък ,с него съм израстнал и семеиствата са ни добри приатели ,тъй като бащите ни са футболисти( бивши) ,Той е прекрасен човек и заслужава най доброто ,Митко с теб съм приателю и честито :clap: :bgflag:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krilce » 06 Сеп 2008, 20:29

браво на бербатов.Евала на човека. Нека продължава да ни радва и в ман ю
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 06 Сеп 2008, 21:18

DirtySouth аз па не обичам такива като теб, дето си пъхат носовете където нетрябва и само плюят. (типична българска чета) Да беше станал ти голмайстор.
Бе, незнам за майстор, ама гол по става. :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: KIA
Мечтае да кара: E39 M5

Re: Митко Бербатов в Ман Ютд

Мнение от THE DUNK MACHINE » 07 Сеп 2008, 18:17

ivo098 написа:Странно няколко дни след трансфера няма тема във форума.

Да много странно наистина че няма такава тема в атомобилен форум :mhihi:
И аз съм футболен фен и специално на MAN UTD обаче според мен колкото по-малко футболни теми има във форума толкова по-добре.

Желая успех на Бербатов и дано бележи по-често поне от Кристиано Роналдо :winky:
THE ONE & ONLY E30

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Re: Митко Бербатов в Ман Ютд

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 07 Сеп 2008, 19:16

THE DUNK MACHINE написа:Желая успех на Бербатов и дано бележи по-често поне от Кристиано Роналдо :winky:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е83 3.0 D
Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v

Мнение от M-TEAM » 07 Сеп 2008, 20:07

ааааааааа нееееее тоя манекен заслужава само бой заедно с целия национален отбор ,боклуци уговарят си премиите още преди да са направили нещо,що за осиране беше тва снощи ,ако са мъже нека си признаят некадърници са ,трябва да играят без пари за нациоаналния за чест ,хората се чудят как да свържат двата края ти инвалиди щяли да им дават незнам си колко пари някви извънземни суми за кое питам аз за кое ми то ако пуснат един селски отбор ще играе с по голямо желание от тия манекени бездарници ,нещастници ,боклуци това не са никакви футболисти ,не съм фен на българския футбол по принцип интересите ми не са към футбола но ме подразни снощи как казаха че вече уговорили премиите,а играта им беше по зле от тука в махалата играят по добре, това тяхното не е футбол а печалбарство :evil:
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от agent smit » 07 Сеп 2008, 22:16

Как ги излъга тези Манчестър да го вземат :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 07 Сеп 2008, 22:49

agent smit написа:Как ги излъга тези Манчестър да го вземат :dunno:

Сър Алекс ако е гледал как игра в мача с Черна Гора си е казал "Ооо как се пре*бах" :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 08 Сеп 2008, 0:16

Честито на Барбито и да се представя добре в Манчестър Юнайтед!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Berboo » 08 Сеп 2008, 21:17

Абе, то много лесно се прави сметка на чуждите пари... Според мен щом са го взели и му дават толкова пари, значи ги е заслужил. В Англия, а още повече в такива отбори като Ман. Юнайтед не се купуват случайни играчи, следили са го, харесали са го! А и колкото и да е добър един футболист, той не може сам да печели мачовете на националния отбор или който и да било друг тим. Трябва да има подкрепа в лицето на останалите съотборници на терена, нали знаете, че един човек не прави отбор... Аз съм фен на Ливърпул, но се радвам изключително много, че премина в такъв голям отбор и ще може да се развива още по-нагоре.

И накрая искам да му пожелая да е жив и здрав, той другото си го може и го е доказвал не един и два пъти. Успех в това ново предизвикателство :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 08 Сеп 2008, 21:50

По-миналата седмица пътувах в самолета с него един до друг :) Бизнес класа :mhihi: Грам идея си нямам от футбол нито го знам къде играе, нито колко е добър, но си е доста известен и си побъбрихме малко - изключително земен и свестен човек изкефи ме.. като за футболистче :mhihi:

Да е жив и здрав и само успехи! Евала малко българи се изявяват толкова добре! Евала и само напред пък аз продължавам да не гледам футбол :)
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Berboo » 08 Сеп 2008, 22:30

b2 написа:По-миналата седмица пътувах в самолета с него един до друг :) Бизнес класа :mhihi: Грам идея си нямам от футбол нито го знам къде играе, нито колко е добър, но си е доста известен и си побъбрихме малко - изключително земен и свестен човек изкефи ме.. като за футболистче :mhihi:

Да е жив и здрав и само успехи! Евала малко българи се изявяват толкова добре! Евала и само напред пък аз продължавам да не гледам футбол :)

:yes:
Точно, земен е и не лети в облаците :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 09 Сеп 2008, 5:59

agent smit написа:Как ги излъга тези Манчестър да го вземат :dunno:

Ами излъга ги защото той Алекс Фъргюсън е треньор от има няма два, три дни и горкия сефте вижда нападател та се получи така че хвана първия за ръката и го закара да подписва. :mhihi:
Абе хора я се стегнете , как ги бил излъгал, що не понесъл целия национален отбор на гръб и докато ги носи да вземе да бодне 2-3 гола :mhihi:
То вярно, че в нашата държава всеки е потенциален треньор поне на бразилските национали ама на моменти се оливат някой ... :help: :mhihi:
Последна промяна GRIPEN на 09 Сеп 2008, 19:52, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
Детайли за колата: BMW E38 740 i black

Мнение от ggb » 09 Сеп 2008, 17:33

Браво на него наистина това ни е най-читавия футбалер и нека само успехи за напред да му пожелаем.

Предишна

Назад към Извън Темата