Направи си сам! (боядисване на джанти)
Модератор: bum_bum
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Направи си сам! (боядисване на джанти)
Здр колеги искам да ви покажа какво направих един съботен ден !
[/img]
Първо минах мнг добре с шкурка (два вида едра и после финна незнам кои номер мотаеше се в мазето
, после я прастах 3 пъти със спрей за джанти изчаках да изсахне хубаво и после ги минах с лак и това е резолтатът!!
ще се радвам ако съм полезен на някой ....

[/img]

Първо минах мнг добре с шкурка (два вида едра и после финна незнам кои номер мотаеше се в мазето

Последна промяна jmps на 16 Сеп 2008, 16:01, променена общо 2 пъти
- phantomas
- младши ентусиаст
-
- Кара: Is Hybrid
- Мечтае да кара: M1
май по добре ще изглеждат в стария си вид , понеже са 15-ки и няма да отворят много колата , аз имам същите и го мислих това ама само ще ги мина на песакоструйка и после с лака
BMW 318is
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
k1k0 написа:Черната джанта по принцип стои грозно и не отваря колата толко освен ако не е много голяма и не е с полиран бордно теб ако те кефи сега си ги търкаляи така пък като ти омръзне напролет пак сиви и така
И аз мисля така, колкото по светла е джантата, толкова повече се изпъква и отваря повече колата.Моето мнение е че сиви бяха по добре.
Ruthless написа:Колега понеже аз сега като сложа зимните джанти искам да си боядисам 17' ките,искам да ми кажеш само какъв лак да зема че не ми се дават 150 лева за да ми ги боядисат като мога и сам...
Еми колега от Практикер си ги взех 1 черен спрей за джанти и лак за полиране 18лв. и нещо и малко шкурка 20лв и става перфектно мойте станаха като нови макар ,че на снимките неси личи

Успех !
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2