Спешно ремонт на ел. стъкло !!!
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Спешно ремонт на ел. стъкло !!!
Здравейте колеги
Малко неприятна тема за мен, но е пускам тук за да могат повече хора да е видят ако могат да помогнат с каквото могат за по кратко време.
Та проблема е следният: свалям си аз жама и тръгвам, дойда време за крайна спирка и е нормално човек да си вдига прозорците когато си оставя колата, ама моят шофьорският нъцки
Остана си свалян до долу и не ще да мръдне и сант ни на горе на долу
Опитах се и с алармата да го вдигна ама пак не ще. Сигурното което е че не е бушон, не е и копчето от което се вдига, нещо цъка в машинката която е във вратата ама явно е блокирала доста ялово
Та питанието ми е дали за събота може да ме насочите към някой човек, сервиз и т.н. който да отремонтира таз световна несправедливост която кара колата ми сега да стои на платен паркинг с найлон на джама
Благодаря на отзовалите се !!!
Малко неприятна тема за мен, но е пускам тук за да могат повече хора да е видят ако могат да помогнат с каквото могат за по кратко време.
Та проблема е следният: свалям си аз жама и тръгвам, дойда време за крайна спирка и е нормално човек да си вдига прозорците когато си оставя колата, ама моят шофьорският нъцки

Та питанието ми е дали за събота може да ме насочите към някой човек, сервиз и т.н. който да отремонтира таз световна несправедливост която кара колата ми сега да стои на платен паркинг с найлон на джама

Благодаря на отзовалите се !!!

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- Zapa
- ентусиаст
-
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Същата работа ме сполетя и мен 4асове преди събора,отивавам аз да се подстригвам и гледам едно е32 със лепенките викам си а Ванката е наблизо и в тоя момент ми маха от кафето вика ела да се разберем кога да тръгваме и аз паркирам и а да дигна джама
. събрахме се отбора свалихме кората извадихме буксата от машинката Ванката извади един аникуразионен спрей пръснахме в двете букси на кабела и на машинката и оп джам4ето отново тръгна. Колега ако не си отстранил проблема утре щте му звънна и ще пиша то4но какъв е спрея на 90% съм сигорен 4е е от това.

- Zapa
- ентусиаст
-
8 мнения
• Страница 1 от 1