Васкоооо признай си!
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Прав е колегата, понякога ти се иска да наебеш майстора по всякакъв възможен начин. Сменяват наред без да питат, после търсят космически цифри. Оставят си ръцете (мърляват се), влачат те с месеци и т.н. Въобще аз лично му съчувствам на човека, обявил колата за открадната, като знам какво може да го е накарало да го направи.
BMW only!
AcOrP написа:А колко са случейте отиваш оставяш си колата за смяна на едно нещо. За една цена след което отиваш да си я взимаш и ти сипват,че са ти сменили още 100 неща и кво ли не са направили и ти искат петорно на първоначалната уговорена сума. Пример мога да дам с един колега отиде за смяна на съединител за 300-400 лв когато отиде да си взима колата без да го предупредят и попитат за съгласие му бяха сменили и помпи и некви други работи и му искаха 700 лв да си получи колата. Е сигурно случея е подобен.
Да това също го има, дори се изнервих докато ти четох поста, заради тези майстори защото наистина си прав!! Не искам да прозвучи.. не знам и аз думата, но защо на мене един бе един не ми смени филтъра да речем, а аз да съм му казал само ремъка.. дайте го бе дайте го бе, ех от 5 дена си търся на кой да го изкарам и няма и няма..

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Просто го правят нарочно, защото са лакоми и хитреят за да вземат някой лев повече ! Не е хич трудно да врътнеш един телефон и да попиташ собственика иска ли да му бъде заменена кофти част или не. А не да я сменяш директно 

BMW only!
- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2