КАК ДА СМЕ ФЬЕШЪН !

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 318is
Мечтае да кара: e36 m3

Мнение от fxp » 05 Сеп 2008, 23:11

Мишел написа:Абе не разбрах, този от нашия форум ли е , или просто гледаме някакъв циганин в нета?
Защото от тези снимки някой имаше в подписа си, не се сещам кой... :uups:

е луда ли си :mhihi: тфа е ауди фен :mhihi: и много му се кефи явно :mhihi: :mhihi: особено на номера :shock:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Polgargaist » 06 Сеп 2008, 5:49

Ми ауди феновете сме хубаво облечени и сме "фиешани" не миришем на запартъци като притежателите на една друга марка :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 06 Сеп 2008, 8:53

Polgargaist написа:Ми ауди феновете сме хубаво облечени и сме "фиешани" не миришем на запартъци като притежателите на една друга марка :mhihi:

Теб още ли не са те подкарали с черпака ве :mhihi:
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 06 Сеп 2008, 11:44

Polgargaist написа:Ми ауди феновете сме хубаво облечени и сме "фиешани" не миришем на запартъци като притежателите на една друга марка :mhihi:

Абе ей палячо...ти ника си не можеш да напишеш без грешка,хората си тръгнал да критикуваш...ти виждал ли си запъртък изобщо?Знаеш ли как мирише?
Говорим си колко да не заспим,пишем колко да не умрем,да върви лафа...в ауди форума толкова ли е скучно?толкова ли са пенсии всички до един,та дойде в бмв форума да се правиш на оборотен...
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 06 Сеп 2008, 13:22

да те еба в манекена :1: аре дърпаи от тука бързо

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2008 X5 30d
Мечтае да кара: M-power

Мнение от doncheff » 06 Сеп 2008, 18:28

Ако така изглеждаха всички Ауди-фенове, щях да си продам и двете аудита и да карам жигули :lol:

///MapTo написа:

Абе ей палячо...ти ника си не можеш да напишеш без грешка,хората си тръгнал да критикуваш...ти виждал ли си запъртък изобщо?Знаеш ли как мирише?
Говорим си колко да не заспим,пишем колко да не умрем,да върви лафа...в ауди форума толкова ли е скучно?толкова ли са пенсии всички до един,та дойде в бмв форума да се правиш на оборотен...

Викам малко по-кротко, да не се нападаме на марки, защото и във вашето стадо не сте много стока, макар че има и Хора, с главно Х.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 270 cdi & E63

Мнение от svetko » 06 Сеп 2008, 18:42

Oлеле боже тва не може да е изтина :help:
Накои знае ли от кое село е тва германско животно

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 06 Сеп 2008, 19:14

svetko написа:Oлеле боже тва не може да е изтина :help:
Накои знае ли от кое село е тва германско животно

Прякор: GERMANECA`
Име: Ivan
Години: 25
От: Троян
Живее в: Троян
E-mail: germanecca@abv.bg

--------------------------------------------------------------------------------

Може да му пратиш мейл,за да го поздравиш :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Тоя си стана звезда от много време в интернет пространството :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Re: КАК ДА СМЕ ФЬЕШЪН !

Мнение от slatanic » 06 Сеп 2008, 20:00

Lattri написа:Личен живот:
Момичета:
Ако не сте си направили сефтето преди да навършите 12 или НАЙ-МНОГО 13 вие сте стара и задръстена консервативна мома!

Ей това ме уби направо! :mhihi:
Ма тия деца верно се прое.аха на по 12години де.а! :confused:
Не,че се оплаквам де! :mhihi:

Аватар

Мнение от ///MapTo » 06 Сеп 2008, 21:28

^ Ти не се оплаквай...ма като ти дойде призовка от съдия изпълнител,че си шлякал 12 годишно без цикъл ше гледаме сеир после на твоя сметка :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го спокойно

Re: КАК ДА СМЕ ФЬЕШЪН !

Мнение от ///eMo » 06 Сеп 2008, 22:27

slatanic написа:
Lattri написа:Личен живот:
Момичета:
Ако не сте си направили сефтето преди да навършите 12 или НАЙ-МНОГО 13 вие сте стара и задръстена консервативна мома!

Ма тия деца верно се прое.аха на по 12години де.а! :confused:

http://vbox7.com/play:7c940721 :confused: :confused: :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Polgargaist » 06 Сеп 2008, 23:38

///MapTo написа:

Абе ей скрап карай си 316-ката на 500 хиляди с мощния м 40 и си пей :mhihi: ,дееба прогнилака му дееба :mhihi:

Аватар

Мнение от ///MapTo » 06 Сеп 2008, 23:39

Ако ти беше малко повече умствения багаж щеше да забележиш тенденцията,че по форума много хора карат "16-ки" ма тфа е една друга тема...както е казал студента кой квото няма,това търси... ;)
Изображение
Изображение

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 07 Сеп 2008, 2:05

:bang: :bang: :bang: :bang: :gay:
///M
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 07 Сеп 2008, 2:22

Този пак ли го измътихте бе :D е34 умряла, 16-ката умряла.. пък ти какъв го дириш тука, освен да обиждах моделите и колите на хората не знам. Може би искаш да ни докажеш потенциала на твоето ауди 80 което е още със найлоните, :) или може би си мечтаеш за БМВ ? Аз мога те повозя ако толкова ти е мерак, във багажника има място, осветление има, може да вземеш и някой твой познат тамън за двама има място, хем няма ти е скучно. :) Ама май истината е някъде в предното мнение на ///мapтo

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории