audi s5 evo ...
Модератор: Общи модератори
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
AcOrP написа:Спорът възниква от сектантството. Аз съм фен на БМВ карал съм и много старо ауди. Но като се погледне накаде вървят нещата Ауди се развиват докато БМВ като,че ли разчитат на Историята. Факт е,че БМВ почна да прави модели с Х-драйв сега да обвиняваме кои от кои откраднал и кво копирал. Ауди може и да са взаимствали от БМВ някой неща БМВ може и да са копирали дизайна на Хюндай това няма значение.
Ауди-тата с доста голяма сила настигат БМВ и няма да се учудя ако ги задминат. Дизайна на новите БМВ на мен лично изобщо не ми грабва окото някак си се губи агресията. Докато ауди-тата почват да изглеждат все по агресивни и по агресивни. Представете си ако направят модели със задно предаване.Че сме сектанти всичките сектанти сме дали на ауди или БМВ, но да сме коне с капаци е глупаво.
Много точно казано.

Иначе и аз нямам търпение да сложат един до друг двата модела (с5 ево и е92 м3).
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
толкова глупости съм чел в тоа форум ама такова нещо никога--кълна сеjustboy написа:Аз си карам БМВ и много ме кефи. Ама ауди да правят жалки опити и да копират?
Сигурно и куатрото е копирано и най-продавания турбо мотор е копиран.
И в доста други неща са преди бмв..
И друго винаги абсолютно винаги или поне в колите до 300 коня (нам достъпните..)
Гледал съм и гонка между РС2 и М3 стокови.. Доста е неприятно да паднеш от такава катафалка..
Примерно ауди купе 2.3 136 коня срещу 320ка 150 коня аудито върви доста повече. И тдс-а срещу старото тди и т.н.
Примерно 192 коня ауди срещу 192 коня бмв. Ауди бие винаги. От возене съм имал възможност да сравня 150 коньовите
192 коньовите около 215те коня също. И всичките при ауди вървят повече. И при 200+ коньовите 3-литрови дизели. В това съм се качил и това съм усетил иначе на клипове и РС-ките ги хвалят повече. Вярно, че е по-скъпа марка Ауди даже прекалено скъпа особено за по-новите модели, но немога да определя дали е оправдано или не. Но чувам повече дефекти давали Аудитата специално за високите класове от новите години. Пример от 5 служебни коли 3 БМВ-та 2 Аудита за 7ци и а8 става на въпрос от годините 2007-2008 с аудитата доста по-рядко се патува защото много често са на сервиз, е и това не е много меродавно, а по-скоро субективно, но си е факт.

- Azrail
- UFO Pilot
-
Айде-айде, нали трябва да се посмеем и ние
За колегата с олимпиадата ще му дам линк - http://uk.youtube.com/watch?v=TG5i4uyzTok - изгледай го до края. Слушай какво казват кой на кого е копие.
Не вярвам те да са абсолютните професионалисти, но определено според мен тяхното мнение е по-меродавно от това на няколко форумни герои.
Много инжинери от японски и немски произход са го казвали за спортните си автомобили - опитахме се да направим кола, която е близко до М3, сложила толкова висока летва.
Ако не вярвате - питайте чичко Гугъл...

За колегата с олимпиадата ще му дам линк - http://uk.youtube.com/watch?v=TG5i4uyzTok - изгледай го до края. Слушай какво казват кой на кого е копие.
Не вярвам те да са абсолютните професионалисти, но определено според мен тяхното мнение е по-меродавно от това на няколко форумни герои.
Много инжинери от японски и немски произход са го казвали за спортните си автомобили - опитахме се да направим кола, която е близко до М3, сложила толкова висока летва.
Ако не вярвате - питайте чичко Гугъл...
MORE BEER!
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Dimo,
пич, факт е че Ауди се купува много, както ново така и на вторичен пазар, значи явно има търсене на коли в този сегмент със предно, а и реално погледнато БМВ, Мерцедес, Лексъс - правят коли само със задно, нормално е ако търсиш някакъв вид различност да заложиш на нещо такова, както виждаш особено напоследък явно им се получава...
Относно интериора, казвайки това имам конкретен пример Ауди А4 модел Б6 (2001г. на горе) и Е46 усмихнатото(2002г. на горе)... слизам от едната - продадох я просто и се качвам в другата.. каско масла филтри и карам... седя вътре и правя сравнението веднага... наистина в този момент виждаш как ако БМВ залагат на едни неща за да са БМВ, то Ауди залагат на съвсем други за да са Ауди....много е интересно да знаеш, ако се опиташ да не си предубеден и го направиш това сравнение, ще се учудиш как наистина може да има такива интересни неща над които да мислиш....
Погледни цените на ауди купе куатро в мобиле.де и се сети дали вървят на горе или на долу...тва като за домашно, после и други неща...
Пич ти от коли не разбираш, всеки запознат малко от малко с моделите и модификациите на марките знае че между 2.6 и 2.8 на
Ауди няма база за сравнение, а ти ги сложи под общ знаменател...
Качествата на точно тези два мотора и особено втория са всеизвестни и това да ги оплюеш е като да оплюеш 6 цилиндрово БМВ...
Тва е нещо като да не знаеш разликите на 250тд на мерцедес с и без клапани... простички и не задължителни неща... но е добре да се поназнайват, особено когато го раздаваш авторитет по автомобилите...
[steeN] - всичко което казваш е ФАКТ!!!
alpina-ma6inata - на мен също би ми било интересно, но не знам дали ще се случи, защото реално погледнато A/S 5, не е в класа на третата серия на БМВ... има адски много неща взаимствани от платформата на R8, окачването е различно, няма нищо общо с това на А4 и А6, сервизната комуникация е коренно различна и т.н. по-скоро за да има битка в този клас БМВ би трябвало да пуснат купе на 5-тата серия...
Ако говорим като цяло за автомобилни недоразумения, породени от желанията на клиентите - то БМВ има не по-малко успешния включвания от Ауди в тази надпревара...някои от които предизвикват по-весели реакции дори от споменаването на 2.5тди V6 в първите му версии, но тъй като в крайна сметка всичко това го пишем в БМВ форум, мисля че би било редно да ги спестим на аудиторията
пич, факт е че Ауди се купува много, както ново така и на вторичен пазар, значи явно има търсене на коли в този сегмент със предно, а и реално погледнато БМВ, Мерцедес, Лексъс - правят коли само със задно, нормално е ако търсиш някакъв вид различност да заложиш на нещо такова, както виждаш особено напоследък явно им се получава...
Относно интериора, казвайки това имам конкретен пример Ауди А4 модел Б6 (2001г. на горе) и Е46 усмихнатото(2002г. на горе)... слизам от едната - продадох я просто и се качвам в другата.. каско масла филтри и карам... седя вътре и правя сравнението веднага... наистина в този момент виждаш как ако БМВ залагат на едни неща за да са БМВ, то Ауди залагат на съвсем други за да са Ауди....много е интересно да знаеш, ако се опиташ да не си предубеден и го направиш това сравнение, ще се учудиш как наистина може да има такива интересни неща над които да мислиш....
Penchev написа:...
Погледни цените на ауди купе куатро в мобиле.де и се сети дали вървят на горе или на долу...тва като за домашно, после и други неща...
Пич ти от коли не разбираш, всеки запознат малко от малко с моделите и модификациите на марките знае че между 2.6 и 2.8 на
Ауди няма база за сравнение, а ти ги сложи под общ знаменател...
Качествата на точно тези два мотора и особено втория са всеизвестни и това да ги оплюеш е като да оплюеш 6 цилиндрово БМВ...
Тва е нещо като да не знаеш разликите на 250тд на мерцедес с и без клапани... простички и не задължителни неща... но е добре да се поназнайват, особено когато го раздаваш авторитет по автомобилите...
[steeN] - всичко което казваш е ФАКТ!!!
alpina-ma6inata - на мен също би ми било интересно, но не знам дали ще се случи, защото реално погледнато A/S 5, не е в класа на третата серия на БМВ... има адски много неща взаимствани от платформата на R8, окачването е различно, няма нищо общо с това на А4 и А6, сервизната комуникация е коренно различна и т.н. по-скоро за да има битка в този клас БМВ би трябвало да пуснат купе на 5-тата серия...
Ако говорим като цяло за автомобилни недоразумения, породени от желанията на клиентите - то БМВ има не по-малко успешния включвания от Ауди в тази надпревара...някои от които предизвикват по-весели реакции дори от споменаването на 2.5тди V6 в първите му версии, но тъй като в крайна сметка всичко това го пишем в БМВ форум, мисля че би било редно да ги спестим на аудиторията
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мдааааа. Важното е аз да си карам Бавареца пък хейтърите недозавиващи
могат да продължават да си пишат глупостите. Ху кеърс копия такива

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- baricade
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1.8T 4x4
- Мечтае да кара: RS6
Azrail написа:http://uk.youtube.com/watch?v=TG5i4uyzTok
пример с Top Gear
аааааааааааахахахахахахахахха
точно Top Gear са много далеч от това да бъдат давани като доказателство в какъвто и да е спор , ама хайде ...
zAcK написа::mhihi:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
могат да продължават да си пишат глупостите. Ху кеърс копия такива![]()
![]()
кой е хейтъра в тази тема , че не разбрах , някой май не е чел началото
понеже това винаги е аргумент на феновете на задното предаване , я ми кажете разбирачи кога и къде в ежедневието ни( или поне моето с тези задръстваниея в софия) аз съм губещата страна поради недозавиването на моята кола и презавиването на едно БМВ!!!!!
пичове вие ли жевеете в друг свят или ........
ако някой от вас живее и работи на автомобилна писта и ходенето му на работа и излизането от вкъщи да покара се изразяват в две,три , пет , десет обиколки на пистата , аз живея и работя в реалният свят където това недозавиване се усеще в 0.00001 процента от времето ми прекарано в колата
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
БМВ може да се сравнява само с МБ.
Ауди и да се насерат немогат да са на нивото на първите две марки! Така че ходете си в вашия форум и говорете против БМВ.

- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Nasti написа:Penchev написа:...
Пич ти от коли не разбираш,
Има 1, единствен човек, които ми показа ка се кара БМВ и какво означава контрол, усет и власт над автомобила. Когато шофита Георги е част от автомобила и шо се отнася до БМВ където съм свидетел, той опрелено разбира от автомобили!
baricade написа:Azrail написа:http://uk.youtube.com/watch?v=TG5i4uyzTok
пример с Top Gear
аааааааааааахахахахахахахахха
точно Top Gear са много далеч от това да бъдат давани като доказателство в какъвто и да е спор , ама хайде ...
А, кой да ти даде за доказателство? Бареков ли?zAcK написа::mhihi:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
могат да продължават да си пишат глупостите. Ху кеърс копия такива![]()
![]()
кой е хейтъра в тази тема , че не разбрах , някой май не е чел началото
понеже това винаги е аргумент на феновете на задното предаване , я ми кажете разбирачи кога и къде в ежедневието ни( или поне моето с тези задръстваниея в софия) аз съм губещата страна поради недозавиването на моята кола и презавиването на едно БМВ!!!!!
пичове вие ли жевеете в друг свят или ........
ако някой от вас живее и работи на автомобилна писта и ходенето му на работа и излизането от вкъщи да покара се изразяват в две,три , пет , десет обиколки на пистата , аз живея и работя в реалният свят където това недозавиване се усеще в 0.00001 процента от времето ми прекарано в колата
Повечето от нас живеят на автомобилна писта, при тая "селяния" по улиците и пътищата на БГ все едно си на Лунапарк с блъскащи колички!
И стига си ни убеждавал колко е по-хубаво Ауди, това е все едно като се оженя да ме убеждаваш че твоята жена е по-хубава и е трябвало да взема нея!
Айде жив, здрав и весело недозавиване!
- baricade
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1.8T 4x4
- Мечтае да кара: RS6
bobi_maxo написа:Повечето от нас живеят на автомобилна писта, при тая "селяния" по улиците и пътищата на БГ все едно си на Лунапарк с блъскащи колички!
И стига си ни убеждавал колко е по-хубаво Ауди, това е все едно като се оженя да ме убеждаваш че твоята жена е по-хубава и е трябвало да взема нея!
Айде жив, здрав и весело недозавиване!
поредният заблуден , който цитира на изуст нещо което е чул или прочел някъде за прочутото недозавиване на колите с предно
за сега съм жив и здрав , мерси все пак и продължавам да си недозавивам , странно как ли се справям всеки ден с това недозавиване на моята кола , много странно.... явно съм много добър щом успявам без проблем да въртя по 40-50км на ден поне 5 дена в седмицата с това недозавиване
bobi_maxo постни поне един цитат на мое мнение където ВИ убеждавам колко е по-хубаво АУДИ от БМВ .......моляте намери това което не съществува
писна ми от фенщината и сектантското ви настроение прекалявате по някога , защитавате марката все едно сте акционери в компанията , целият свят чете този форум и от това което е написано зависи дали компанията ще фалира или ще се развива
П.П. какво общо има между автомобилната писта и луна парка с блъскащите колички

- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
Абе аз не съм чул да се недозавива с до 50км/ч в града, 90км/ч извън него и 130км/ч на магистралата. Всичко друго е НАКАЗУЕМО... Да му ева майката, вие кво искате, да сложат до всеки шофьор катаджия ли!? Сещайте се малко що стават катастрофите, заради ей такива "завиващи" дето карат със 100+ в града и грабват първата кола зад завоя...
ПП: Поздрави на "завиващите" със следния клип: http://vbox7.com/play:a65ecbba и този също http://vbox7.com/play:b00a8806
ПП: Поздрави на "завиващите" със следния клип: http://vbox7.com/play:a65ecbba и този също http://vbox7.com/play:b00a8806

- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Баси, странно е колко БМВ шофери си мисля, че БМВтата им завиват... май не дават газ по завоите, иначе друго щяха да говорят.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- Azrail
- UFO Pilot
-
Бабуне, аз си мислех, че си от наще...
Айде тогава, вместо да си чешем езиците, да отидем на една писта и да видим кой крив, кой прав...
Иначе страхотно сравнение - 40-50км на ден и да въртиш, това не е гаранция, че ти завива колата както трябва.
Първо на първо, защо не се поинтересувате какъв радиус на завой имат БМВ и какъв - Ауди, та спорите за очебийни неща.
Всеки е направил своя избор за кола, всеки се е пристрастил към нея по някакъв начин и затова си имаме и различни форуми.
Спорете, дискутирайте, но най-вече се придържайте към добрия тон и бъдете колегиални. Ауди също не е лоша марка, макар че се разминава доста с представат ми за това какво очаквам от един автомобил, с Мерцедес е същата история и воала - затова не карам нито Ауди, нито Мерцедес, нито Порше, а си карам БМВ и всеки път слизам с усмивка до уши от него.
Ще следя темата с интерес.
Айде тогава, вместо да си чешем езиците, да отидем на една писта и да видим кой крив, кой прав...
Иначе страхотно сравнение - 40-50км на ден и да въртиш, това не е гаранция, че ти завива колата както трябва.
Първо на първо, защо не се поинтересувате какъв радиус на завой имат БМВ и какъв - Ауди, та спорите за очебийни неща.
Всеки е направил своя избор за кола, всеки се е пристрастил към нея по някакъв начин и затова си имаме и различни форуми.
Спорете, дискутирайте, но най-вече се придържайте към добрия тон и бъдете колегиални. Ауди също не е лоша марка, макар че се разминава доста с представат ми за това какво очаквам от един автомобил, с Мерцедес е същата история и воала - затова не карам нито Ауди, нито Мерцедес, нито Порше, а си карам БМВ и всеки път слизам с усмивка до уши от него.
Ще следя темата с интерес.
MORE BEER!
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 28 Сеп 2019, 11:42, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”